Seuraa 
Viestejä45973

VIHA
KUOLEMA
TRANS-GRESSIO

Haluamme rikosta kuin panemista pistohaavaan.

Vihaamme jokaista heterokulttuurin ilmentymää ja instituutiota. Jokainen tilanne, jossa ruumiimme kielletään ja halumme tehdään näkymättömäksi, kasvattaa vihaamme.

Hetero-oikeuksia käyttävät henkilöt on riisuttava aseistaan.Meidän täsmäaseemme on halu. Se ei ole tuhottavissa, ei haltuunotettavissa eikä laimennettavissa valtion uusintamiseen. Haluamme synnyttää vain haluja.

Ruumiimme ovat nautittavaksemme ja käytettäväksemme. Diilaamme itse hormonimme ja viillämme rintamme. Kohotetut nyrkkimme ovat valmiina panemaan.

Ryöstämme rahat, asunnot, palvelut ja työpaikat, joilla yhteiskunta palkitsee heteroseksuaalisen näytelmän näyttelijät. Tuhoamme valtion, joka tunkeutuu intiimisuhteisiimme. Emme halua, että rakastajamme kädet ovat valtion kädet.

Panemme, ammumme, laukeamme ja tuhoamme, kunnes kaikki on meidän.

KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!

Kommentit (7)

Joo, kyllä tyhmät heterot kuolevat sukupuuttoon, ei älykkäillä homoillakaan helppoa ole... sama kohtalo.

Hermafrodiitti siinä on potkua... panin herkkutatilla itseäni anaaliin ja synnytin pimpsastani pienen kloonin.

Mukavaa, eikö.

T:Hermafrodiittien puolesta puhuja

Suvaitsevainen

KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!

Ai kun kiva. Oletko muuten huomannut hienoista ristiriitaa nimimerkkisi ja vuodatuksesi välillä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.

Echi
Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.

Aamen. Jopa Bushman onnistui ajoittain viihdyttämään, mutta aloituksen kaltaiset bittioksennukset ovat paitsi kuivia ja mielikuvituksettomia, myös kanssalukijoita aliarvioivaa paskaa.

Suvaitsevainen, mene pois. Sä oot häväissy ittes.

Toope
Seuraa 
Viestejä28535
Suvaitsevainen
KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!

Vanha vitsihän tuo jo on. Tuo "julistus" tehtiin kuukausia sitten, kukaan ei siitä silloinkaan välittänyt. Miksi kukaan tuollaisesta paskanjauhannasta välittäisi nytkään?

Nämä tyypit ovat "radikaaleja" vain omassa pienessä porukassaan, suuri yleisö ei heistä välitä, ja miksi välittäisi?

Nimimerkki "Suvaitsevainen" on trolli, joka seurailee näitä "radikaalisuvaitsevaisia" ääliöitä, joiden tarkoituksena on vain vastustaa kaikkea valtakulttuuria, kritiikittömästi (ja epä-älyllisesti).
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2008/06/29/akuliina-haluaisi-...

Luuserien touhua...

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Echi
Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.Tästä olen samaa mieltä.

CE-hyväksytty
Echi
Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.Tästä olen samaa mieltä.Ja vakavaa mielenterveyden häiriötä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat