Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

VIHA
KUOLEMA
TRANS-GRESSIO

Haluamme rikosta kuin panemista pistohaavaan.

Vihaamme jokaista heterokulttuurin ilmentymää ja instituutiota. Jokainen tilanne, jossa ruumiimme kielletään ja halumme tehdään näkymättömäksi, kasvattaa vihaamme.

Hetero-oikeuksia käyttävät henkilöt on riisuttava aseistaan.Meidän täsmäaseemme on halu. Se ei ole tuhottavissa, ei haltuunotettavissa eikä laimennettavissa valtion uusintamiseen. Haluamme synnyttää vain haluja.

Ruumiimme ovat nautittavaksemme ja käytettäväksemme. Diilaamme itse hormonimme ja viillämme rintamme. Kohotetut nyrkkimme ovat valmiina panemaan.

Ryöstämme rahat, asunnot, palvelut ja työpaikat, joilla yhteiskunta palkitsee heteroseksuaalisen näytelmän näyttelijät. Tuhoamme valtion, joka tunkeutuu intiimisuhteisiimme. Emme halua, että rakastajamme kädet ovat valtion kädet.

Panemme, ammumme, laukeamme ja tuhoamme, kunnes kaikki on meidän.

KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!

Kommentit (7)

Joo, kyllä tyhmät heterot kuolevat sukupuuttoon, ei älykkäillä homoillakaan helppoa ole... sama kohtalo.

Hermafrodiitti siinä on potkua... panin herkkutatilla itseäni anaaliin ja synnytin pimpsastani pienen kloonin.

Mukavaa, eikö.

T:Hermafrodiittien puolesta puhuja

Suvaitsevainen

KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!

Ai kun kiva. Oletko muuten huomannut hienoista ristiriitaa nimimerkkisi ja vuodatuksesi välillä?

Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.

Echi
Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.

Aamen. Jopa Bushman onnistui ajoittain viihdyttämään, mutta aloituksen kaltaiset bittioksennukset ovat paitsi kuivia ja mielikuvituksettomia, myös kanssalukijoita aliarvioivaa paskaa.

Suvaitsevainen, mene pois. Sä oot häväissy ittes.

Toope
Seuraa 
Viestejä25073
Liittynyt23.7.2006
Suvaitsevainen
KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!

Vanha vitsihän tuo jo on. Tuo "julistus" tehtiin kuukausia sitten, kukaan ei siitä silloinkaan välittänyt. Miksi kukaan tuollaisesta paskanjauhannasta välittäisi nytkään?

Nämä tyypit ovat "radikaaleja" vain omassa pienessä porukassaan, suuri yleisö ei heistä välitä, ja miksi välittäisi?

Nimimerkki "Suvaitsevainen" on trolli, joka seurailee näitä "radikaalisuvaitsevaisia" ääliöitä, joiden tarkoituksena on vain vastustaa kaikkea valtakulttuuria, kritiikittömästi (ja epä-älyllisesti).
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2008/06/29/akuliina-haluaisi-...

Luuserien touhua...

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
Echi
Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.Tästä olen samaa mieltä.

CE-hyväksytty
Echi
Eniten näissä trolleissa ärsyttää se, että he ovat niin hiton läpinäkyviä ja huonoja omassa hommassaan. Kunnon trollaus vaatii pitkäjänteistä työtä ja huomattavaa älyllistä panostusta.Tästä olen samaa mieltä.Ja vakavaa mielenterveyden häiriötä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat