Seuraa 
Viestejä45973

Käykö täältä miten moni hiihtelemässä tai pelaamassa jääkiekkoa tai kaukalopalloa tai muuten vain luistelemassa?
Itse en ole kovin paljoa viime talvina harrastanut näitä.
Ehkä 10-40 kilometriä tullut hiihdettyä talvessa, vaikka joskus olen kyllä jonkun verran enemmän tavannut hiihdellä.

Nuorempana tuli myös jäällä oltua melkein joka ilta kaukalopalloa pelaamassa, mutta sekin on jäänyt vähän vähemmälle nyt. Kelit eivät tosin ole olleet kovin suotuisat, kun ei ole ollut kovin pitkiä kylmiä jaksoja.
Laskettelua en kovin paljoa ole koskaan harrastanut, mutta silloin tällöin kuitenkin ala- ja yläaste aikana. Viimeksi varmaan joku 5-8 vuotta sitten ja oli jollain hiekkamontulla varmaan kolmen kaverin kanssa yöllä sängynpatjalla, kun olen tullut rinnettä alas

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (26)

Kyllähän mailan kanssa jäälle lähtisi, jos olisi joku kenen kanssa pelata. Vanha peliporukka on hajonnut ajat sitten.

Hiihtoa kannattaa harrastaa vielä kun voi. On jotain mitä muistella eläkepäivien ruskeina talvina.

Vierailija

Hiihtään ei pysty, mutta kiakkoa pelaisin jos olis kentillä kunnon jäät. Viime talvena ei ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Yksin jääkiekkoa on aika tylsä pelata ja olen kyllä sitäpaitsi todella huonopelaan. Ei mulla ole mitään liikuntaharrastuksia talvella. Laskettelu kyllä kiinnostaisisi mutta ei siihen ole oikein varaa. On parempiakin kohteita pistää rahaa. Sekin kun ei oo takeita että pystyn kunnolla laskettelemaan kun ei polvet kestä kovia rasituksia hirveesti.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Jotenkii kannattaa liikkua, ettei käy niinku siinä nettilevityskuvassa, aiheena ihmisen evoluutio.

Ite oon harkinnu punttisjäsenyyttä, kun ulkoilma ei oikein pimeällä ja märällä säällä jaksa innostaa.

Vierailija

Ennen oon pelannu jäkistä ja talvisin luistelen. Tosin nyttemmin se on jääny ja liikuntana on ollu vaan kirjastokäynnit. Nyt aattelin alkaa tänä talvena hiihtämään Tosin kiitos ala-asteen ekan liikunnan openi, olen vältellyt hiihtoa 17 vuotta joten saa nähä kuin sujuu vapaaehtoislatuilu...

Potkurilla on mahetsua viilettää kauppaan! Paitti kaupungissa ovat liikaa hiekottaneet

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Hiihto, kuntosaleilu ja juoksu.

Talvi on hyvää juoksuaikaa vastoin yleisiä ennakkoluuloja. Voi pukeutua melko kevyesti ja tarkenee silti hyvin, eikä läkähdy lämpöön kuten kesällä. Kaupungin hyvin hoidetuilla kevyen liikenteen väylillä kelpaa hölkätä. Alusta on pehmeämpi kuin kesäaikaan ja aina on sopivan hämärää. Raikas talvi-ilma on usein puhdasta, hapekasta ja piristävää. Juostessa ei liukastuminenkaan uhkaa läheskään samalla tavoin kuin esim. kävellessä. Vauhti pitää pystyssä.

Vain muutama päivä talvessa on ns. pääkallokelejä, jolloin ei ole turvallista ja mukavaa juosta. Silloinkin voi kyllä laittaa nastat kenkiin jos on hc-juoksija.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Juoksu tai pieni hölkkäily on kyllä talvi-iltoina ihan mukava harrastus myös ja kaupungissa, jos asuu, niin ainakin tulee vähäsen harrastettua. Maalla vain sukset jalkaan ja kotopihasta jostain peltojen tai mettien poikki suoraan lähimmälle ladulle tai esim. kestävällä hangella mukava hiihtää yöllä pellolla, kun on täysikuu.

Pääosin kotitreeniä ja hieman kuntosalilla käyntiä. Joskus tulee varmasti myös jääkiekkoa ja laskettelua harrastettua, mutta lähinnä enemmän huvimielessä kuin säännöllisen liikunnan merkeissä.

Hiihtoa harrastin joskus nuorempan, mutta nykyään se on jäänyt.. Luistelisin, mutta kun ei ole varaa luistimiin eikä oikein innostustakaan niin se jää.. Talvella juoksen niinkuin kesällä. Se ei maksa mitään ja siinä samalla saa selventää ajatuksiaan.

Vierailija

Ajan joka päivä vuoden ympäri n. 13 km polkupyörällä enkä koskaan käytä hissiä. Siinä minun liikuntani.

Kyllä sitä varmaan tulee pilkittyä ja käveltyä. Liikutaharrastukissa kannattaa muistaa, että se vanhentaa ja kuluttaa elimistöä.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639

Oksidatiivinen stressi on välillä kovaa. Pitääkin syödä he-viä. Saku Koivukin sai syövän vääränlaisesta rääkistä, ehkä.

Tuppu L
Kyllä sitä varmaan tulee pilkittyä ja käveltyä. Liikutaharrastukissa kannattaa muistaa, että se vanhentaa ja kuluttaa elimistöä.Urheilijoita ei tunnista ikäisiään vanhemmasta ulkonäöstä eikä varhaisemmasta kuolemisestakaan. Tavallisen kuntoilijan rasitustaso on pieni osa kovimpien harjoittelusta.
Korkea stressitaso on riski ja liikunnassa se laukeaa heti suorituksen jälkeen kun taas psyykkisperäinen jää usein päälle.

Urhelusta kiinnostunut hankkii myös ravitsemustietoa, joka on osa palautumisesta.

Vaikka urheilijat eläisivätkin vanhemmiksi, niin ei se vielä kerro mitään. Happi kuitenkin taitaa olla eniten ihmistä vahingoittava karsinogeeninen aine, vaikka välttämätöntä onkin.

Tuppu L
Kyllä sitä varmaan tulee pilkittyä ja käveltyä. Liikutaharrastukissa kannattaa muistaa, että se vanhentaa ja kuluttaa elimistöä.Njaa, lienee kai sitten viisainta passivoitua ja antaa perseen levitä vai?

Poison dart frog
Tuppu L
Kyllä sitä varmaan tulee pilkittyä ja käveltyä. Liikutaharrastukissa kannattaa muistaa, että se vanhentaa ja kuluttaa elimistöä.

Njaa, lienee kai sitten viisainta passivoitua ja antaa perseen levitä vai?

Pidemmällä tähtäyksellä lopputulos on aina sama. Pala maata hautausmaalta.

Mutta kohtuuttomuuksia kannattaa välttää ravinnon, laiskottelun kuin liikunnannkin suhteen, niin pidempään terveenä elät.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat