Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Venäjä jakaa paseja ja kansalaisuustodistuksia kaikille halukkaille. Venäjän väestön ikääntyminen on ilmeinen syy maan aggressiiviseen kansalaisuuspolitiikkaan. Maan oma syntyvyys ei takaa väestökasvua. Eu:n tulisi ajoissa viheltää peli poikki ja kehottaa Venäjää tukemaan nykyistä tehokkaammin lisääntymistä maan rajojen sisäpuolella.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Vir ... 5239217302

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Kommentit (8)

Venäjällä on tilaa ihmisille kun ilmastonmuutosten, muiden katastrofien ja sotien seuraukset ovat sitä luokkaa, että miljoonat ihmiset jäävät ilman kotia. Mikäs siinä kun ruokaa ja energiaa riittää.

kiljotiini
Venäjällä on tilaa ihmisille kun ilmastonmuutosten, muiden katastrofien ja sotien seuraukset ovat sitä luokkaa, että miljoonat ihmiset jäävät ilman kotia. Mikäs siinä kun ruokaa ja energiaa riittää.Kuis sitä nyt yhtäkkiä riittää? Eikö neukkulassa ollut pitkiä ruokajonoja? Mihinkä ne ovat kadonneet?

Oikein hyvä Saadaan vähitellen jalansijaa Venäjällä, ja sitten kun maa lopulta hajoaa, on Eurojen vällintulo jo liian myöhäistä

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
Rikastaja
Oikein hyvä Saadaan vähitellen jalansijaa Venäjällä, ja sitten kun maa lopulta hajoaa, on Eurojen vällintulo jo liian myöhäistä
, no oletkos siinä!

tyson
Kuis sitä nyt yhtäkkiä riittää? Eikö neukkulassa ollut pitkiä ruokajonoja? Mihinkä ne ovat kadonneet?Maatalouteen on satsattu miljardeja ja esim. viljatuotanto on nyt puhtaasti kotimaista, lihasta 80 % on kotimaista yms.

Ja kyllä Venäjällä ollaan satsattu myös lapsiperheiden avustamiseen. Jokaisesta syntyneestä lapsesta saa nykyään 100 000 ruplaa tukea (Tuet annetaan niin, että niitä on vaikea käyttää vodkaan).

kiljotiini
Venäjällä on tilaa ihmisille kun ilmastonmuutosten, muiden katastrofien ja sotien seuraukset ovat sitä luokkaa, että miljoonat ihmiset jäävät ilman kotia. Mikäs siinä kun ruokaa ja energiaa riittää.Sitähän ne pelkäävät luulen! Siksi pitää kovistella maailmalla ja tehdä kiireesti sopimuksia Kiinan kanssa. Voisi veli-Venäläistä ketuttaa, jos eräänä päivänä Kiina olisi todella menestyvä ja rikas maa ja alkaisi hieman suuremmin kokea kiinnostusta Venäjän maata kohtaan.

Venäjällä populaatiovaje? Kappas sattumaa, kun rajanaapureilla onkin ylijäämä venäläisiä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat