Seuraa 
Viestejä45973

Näyttää siltä, että matkailuautot ovat viemässä tilaa vaunuilta. Matkailuautoissa on kuitenkin lähes kaikissa eurooppalainen tekniikka. Itselläni on kokemus, että kun vaihtoi autonsa Toytaan tai Hondaan korjausongelmat poistuivat. Tietoni ovat 20 vuotta vanhoja, kun en Ford Taunuksen jälkeen (kaikkia mahdollisia vikoja, männät halkeili, venttiilit paloivat, kennot vuotivat,vivut jäivät käteen jne.) ole uskaltanut kokeilla japsien lisäksi muuta kuin ikivanhaa Ladaa, joka sekin päihitti Fordit.
Miten on ystävät, Kestävätkö Fiatit ja sen kloonit matkailuautoissa? Huhuja olen kuullut, että vaihdelaatikot hajoavat ja jakoremmit katkeilevat.
Vaunuahan voi vetää japanilaisella. Lisäksi vaunun saa tingittyä miltei Saksan hintoihin. Matkailuauto näyttää kannattavan hankkia edelleen Saksasta, mikä on kummallista, kun sitä ei Suomessa veroteta kuin 3% enemmän (ALV).

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

En oo kuullu jakoremmien katkeiluista kyllä. Mutta lootan ku lootan saa rikki vedättämällä. Tässä tulee muistaa se että pakettiautossa monesti ajetaan koppi tyhjänä, kun taas asuntoautossa kuorma on aina päällä. Udeemmissa noissa ei vitosella kyllä alle 80kmh alle kannattaisi mennä.

Autoissa vaa tuppaa tulee se että se seisoo aina välillä jonkinaikaa joka taas jumituttaa mekaniikkaa. Hihnankiristimet yms saattaa kärsiä. Mutta niistäkin pääsee eroon jos ei autoa seisota vaan sillä ajetaan myös talvikautena. En nyt tiedä onko noissa sen enempää vikoja tullu vastaa mitä normaaleissa henkilöautoissa. Webasto on kyllä uudemmissa melkeen pakko jos tahtoo että hyttä lämpiää lyhyemmillä ajoilla. Vaihtoehtoinahan on ylensä noissa Ford, Fiat tai Mersu.

Annukka
Seuraa 
Viestejä145

Ainoat hyvät eurooppalaiset merkit tulee Saksasta. Fiattien paketit on alitehosia ja kaameita ajaa.. Ja Ford on Ford, jenkkiä en hankkis..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jenkkiläinen puoliperävaunu-asunto on paras. Autoa voi käyttää erikseen kun loota seisoo parkissa.

Jalkakonttikaan ei ole paha sekään.

SamBody
Seuraa 
Viestejä9504
Paco
Näyttää siltä, että matkailuautot ovat viemässä tilaa vaunuilta. Matkailuautoissa on kuitenkin lähes kaikissa eurooppalainen tekniikka.Käyttötavathan ovat noilla hiukan erilaiset: vaunuille on tavanomaisesti hankittu ns. vakipaikka josta ei välttämättä liikahdeta juurikaan eli se on ikäänkuin pieni pyörillä varustettu loma-asunto, auto taas on tehty nimenomaan liikkumaan.
Vaunuissa ne eurooppalaiset muuten vasta jyllääkin...

http://www.vapaakielivalinta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Volitans
Mikseivät hotellit kelpaa? Tulisivat monesti edullisemmaksikin.kyseessä on elämäntapa...

niin itse lähtisin purkamaan pakettia siitä mitä tarvitset. jos pitkiä aikoja paikoillaan esim tunturissa niin silloin vaunu mutta jos tarkoitus on reissata isolla alueella niin sitten auto.

toisen polven pilkkuvirhe

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat