Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

eli kunpi voittaa ja kunmnalla pääsee rata kiekan nopeempaa prätkällä vaiko autolla

Kommentit (8)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Veikkaan että jollain formulalla pääsee nopeammin radalla kuin prätkällä. johtuen paremmasta pidosta (4 pyörää ja tukeva ja matala). Mutta en tiedä.

くそっ!

Jos teho-painosuhteet ovat samoilla lukemilla, niin paremmuuden ratkaisee se, onko autossa downforcea lisääviä siivekkeitä. Muutoin ovat aika lailla tasaväkisiä.

Toope
Seuraa 
Viestejä25073
Liittynyt23.7.2006

Suorilla mopedi saattaa päihittää auton, mutta mutkaisella radalla formula menee selvästi nopeammin kuin motskari, pito ja mutkanopeudet ovat aivan eri luokkaa.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006

Riippuu radasta/kisasta. Motocross -radalla voivat formulat olla helisemässä mutta taasen Paris-Dakar -rallissa moottoripyörillä pärjätään, muttei niin hyvin kuin henkilöauton tapaisilla maastureilla. Traktoreiden vetokisoissa eivät mopot pärjää mutta taasen kiihdytyskisoissa ovatkin jo lähempänä kärkisijoja nelipyöräisiin verrattuna.

Tarvitaankin enempi reunaehtoja ennen kuin vastausta voidaan ruveta pähkäilemään.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat