Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Oletetaan, että esim. Henkilö N.N keksii tieteellisen teorian, joka nyt vaikka yhdistää painovoiman muihin vuorovaikutuksiin onnistuneesti. Mitä hänen tulee tehdä teoriansa kanssa? Patenttiahan ei voi teorialle hakea.

Kommentit (2)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
leoric
Oletetaan, että esim. Henkilö N.N keksii tieteellisen teorian, joka nyt vaikka yhdistää painovoiman muihin vuorovaikutuksiin onnistuneesti. Mitä hänen tulee tehdä teoriansa kanssa? Patenttiahan ei voi teorialle hakea.Mennä Mikkelin torille tekemään kuperkeikkoja?

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Vanha jäärä
Seuraa 
Viestejä1572
Liittynyt12.4.2005

Henkilö kirjoittaa asiasta tieteellisen artikkelin, jossa hän mahdollisimman selkeästi esittää asian ja sen perusteet. Sitten hän yrittää tyrkyttää artikkeliaan tieteellisiin lehtiin ja konferensseihin.

Toimituskunnat tai julkaisutoimikunnat arvioivat artikkelin ja joko hyväksyvät sen, hylkäävät sen tai ehdottovat siihen muutoksia ennen julkaisua. Jos teoria on "kova juttu", niin eri foorumit suorastaan kilpailevat artikkelin julkaisemisesta.

Vanha jäärä

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat