Seuraa 
Viestejä45973

Suoraan sanoen minä vähän arvasin että mustan miehen tuominen formuloihin toisi ongelmia. Selvä, siisti ohitus, ja yhtä-äkkiä tuomarien "aika sakko" iskee kehiin. En oikein tiedä, mikä tässä oikein oli alunperin ideana? Nöyryyttää neekereitä koko kansan formuloissa ja tv:ssä. Sitten kun menestyy liian hyvin, nousee tuomarit takajaloilleen ja "sakot" iskee mukaan peliin. Vai onko kysessä todella jonkinlainen epätoivoinen yritys pönkittää tämän taantuvan lajin suosioita? Jotenkin tuntuu, että näitä "aikasakkoja" tulee vain lisää, ja Hamilton lähtee lopulta kävelemään koko radalta. Jotenkin alitajuisesti mitä ymmärsin, että tästä tulee vielä ongelmia. Tarkoituksena varmaan oli, että hänestä tulisi Euroopan "kiintiöpigmenttinen" forumakuski, mutta sitten homma riistäytyikin kädestä. Ehkä olisi parasta lähteä pelistä kun vielä voi, sillä tämä ei meinaa hyvää. Mustia ja muitakin värillisiä usein houkutellaan näihin taantuviin urheilulajeihin ja muihin kulttuuriharrastuksiin, ja sitten kun he osoittautuvat "liian hyviksi" niin tuomarit alkaa nalkuttaa. Tästä tulee mieleen jenkkien tilanne, jossa valkoiset nalkuttavat, että mustat ja meksikolaiset on liian tyhmiä ja laiskoja ja hidastaa valkoisten lasten kehitystä. Sitten kun sinne muutti Aasialaisia Kiinasta ja Intiasta ne alkoivat valittaa että Aasialaiset on liian fiksuja ja "intekuelekteja" ja tuhoaa valkoisen oppijärjestelmän, joka kuulemma perustuu ulkoaoppimisen sijaan johonkin "lahjakkuuteen ja luovuuteen" Sitten alkoi tämän 9/11 jälkeen pidättää "vääränvärisiä" milloin miläkin hassula tekosyyllä vaihdellen terrorismista laittomaan siirtolaisuudeen ja vakoiluun. Ja ihan samaa paskaa oli tämä Suomen poliisinkin "ulkomaalaisten" näköisten ihmisten pysäyttäminen kaduilla ja pyytäminen henkkaria. Noihin pellekisoihin osallistuminen oli alunperikin Lewisilta ISO VIRHE! Ei ne ikinä tule hyväksymään mustaa miestä Euroopan mestariksi! Mitäköhän senkin kaverin pääkopassa oikein liikkui ?

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /09/707598

Kommentit (12)

Hamilton rikkoi sääntöä, joka kieltää muunmuassa oikomasta shikaaneissa. Häneltä ei ole vielä untuvat karisseet. Siihen hukkautuu liikaa pisteitä. Sääli, luonnonlahjakasta kuskia kun pää ei kestä.

Ei tummaihoisella ole erivapauksia vormuloissa.

Ennenkin rangaistu oikomisesta, mikäli ei ole päästänyt ohitse oikomisessa ohittamiaan autoja. Tai hidastanut nähtävästi oikomisen jälkeen.

McLaareni on erityissyynissä, sillä niiltä löytyy aina jotain omia viritelmiä. Kuten muinoin väärä polttoaine M. Häkkisen tankissa. Ja jäävät kiinni vakoilusta... Itepähä talli mokailee. Turha siis rasistikorttia on ottaa esiin.

PS. Uhoaminen otetaan paremmin todesta, jos käytetään ihan reippaasti kappalejakoa ja vältetään äärimmäinen stereotypisointi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
supollatotuus
Seuraa 
Viestejä204

En jaksa uskoa rasismiin herrasmieslajissa, f1:ssä.

Olli V
Ennenkin rangaistu oikomisesta, mikäli ei ole päästänyt ohitse oikomisessa ohittamiaan autoja. Tai hidastanut nähtävästi oikomisen jälkeen.Mutta Hamilton kyllä päästi Kimin ohitseen? Olisiko ollut kyse siitä, että olisi pitänyt antaa finskin huristella pieni etumatka, ettei siitä oikaisusta näinollen olisi päässyt hyötymään lainkaan.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Minusta taas tuntuu sille , että Kimi on pehmenny.
Vishin juonu liikaa.
Teräväpäisempi olis ajanu toisin, tai ainaki valinnu renkhat erimalhin. Eli ensin se pehmeämpi ja sitte kovempi ja viimiseksi taas pehmeämpi, olihan tievossa että vettäki saataa ripsiä.

Taktiikka on kavonnu Ferrarilta " kengäntekijän " lähön jälkhin.
Mie ainaki olsin Kimina valinnu renkhat nuin , ja siinä oikasussa
vähäsen sitä "mutakuonoa" tönässy.
En mie silti ole rasisti, mutta pirkkeele sehän suututaako
kaikenmaailman hammiltonin Kimiriepua piinaavat !

Toope
Seuraa 
Viestejä28556
Aslak
Minusta taas tuntuu sille , että Kimi on pehmenny.

Näin on.

Ei nyt puhuta yhdestä kisasta, vaan koko kaudesta. Kimi näyttää olevan kaikkea muuta kuin jäämies, pumpattava barbara pikemminkin. Itse veikkaan, että Kimin menestymisenhalu saavutti päätepisteensä viime vuonna. Halua panostaa 100%:sti ei enää ole, koska hän on jo saavuttanut suurimman voiton, paikan historiassa. Massalta ja Hamiltonilta tämä puuttuu. Heidän motivaationsa on eri luokkaa Kimiin verrattuna.

Schumacherin ja Häkkisen asennetta Kimillä ei taida olla.

Tappio tämän kauden jälkeen toki voi herättää Kimin, mutten oikein siihenkään usko.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Joo son tuoki melkhein nuin ko toope sano, ei Kimi ennää
muutako ryyppää. No hyvät miehet on ylhens vähä juoppoja.

Kovalaisen pojalla olis asennetta , mutta tuuri on ollu huonoa
ja auto on ollu väärä. Minusta paras olis jos Kimi siirtys mejän eläkeläisten talhin, kyllä sillä pesetat siihen piisais, ja Heikki tilalle Ferrarille. Se Hamiltoni on niin suuri lempivauvva "Mac Laarenilla" , että ei sen kans kannatte kenenkhän aijjaa.
Taktiikat pelathan sille sopiviksi, ja se muutenki saapi tallin parhat . Heikki tekis viishan ratkasun jos alkas nyt heti
vilkuilemhan Ferrariteethin käsin.
Kovin monta vuotta ei " laarenin " leivissä kannatte olla, mutten on kohtalo samako Kimillä, vuosien vieriessä mennee vain motivaatio.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Mitä ?

haista sinä toope v****
jos tuntisit Kimin et tollasta paskaa suustas päästäis
Mie en ala Toopea nuuskimhan, mutta olen havannu formuloissa semmosia ihmeellisyyksiä, jokka pannee miettimhän. Jos on vapaat harjoitukset ja vettä vähä ripsoo
Räikkönen pysyy tallipilttuussa , ja oottelee sateen loppumista.
Muut paahtavat raalla sateesta huolimatta.

No kilpailuissa se sitte tullee näkösille, pisara pari vettä ja Räikkönen on poissa pelistä, muut jatkavat.

Onko mejän jäämies sokeria joka sullaa vesisathessa ?
Pirkkeele oikeja " rahtimies aijjaa keli ko keli".
Varsinko formulakuskin pitäs harjotella jokaikisellä saekellillä
niin paljonko mahollista.
Ei kosteitten olojen ajotekniikkaa harjoitella ,kaatamalla nestettä kurkusta alas.

Shumi nosti Ferrarin taan voittajaksi. Vähemmän taitavilla on vaikea säilyttää tulostaso. Tuokin homma on kuskista kiinni, jos vain pyörät pysyy kiinni.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Jaa taas se nähthin, ei Räikkösestä ole liukhankelin
kuskiksi. Sen sijhan Vettel pärjäs hyvin.
No poikahan onki aina mennyt "baanalle" ensimmäisten joukhon "opettelemhan ajoa huonoissa olosuhteissa."

Räikkönen on aina ootellut olojen parantumista, on näköihäns käyny sitten niin , että ei se enempää Räikkönen kuin Ferrikaan kykene vastaamaan olosuhteitten asettamiin haasteisiin.

Siis tulevaisuutta silmälläpitäin, Räikkönen raalle aina esnsimmäisenä, ja harjottelemhan ajoa vesisateessa.
Siinä kehittyisi niin Ferrari , kuin Räikkösen liukhankelin ajotaitoki. Talvella vois ajoa harjoitella jääraalla ,,,,,, kesärenkailla.
Niin Aslakki teki aikoinhan , ja no ,,oppi jotensaki tööräämhän jopa liukhallaki kelillä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat