Seuraa 
Viestejä45973

Ainakin oma läppärini sanoi käyttösopimuksensa irti!
Mitä pahaa se löysi pienessä ohjelmassani, jossa olisin 8192 32-bittisellä luvulla laskenut vähennys-, yhteen-, kerto ja jakolaskuja? En edes ehtinyt kääntää sitä varsinaisesti ja koeajokin jäi tekemättä! No, ehkä joku(-tkut) päivä(-t) teen sellaisen YLIOPISTONI koneelle. Montakohan vuotta joudun nyt DNAlle maxaan turhia laskuja 10 gigaisesta C++-kääntäjästäni? Parreempi vielä maxaa jottei käy pahasti!

Tiedän yhden muutoksen elämässäni, joka ehkä kenties aiheutti tuon tapahtuman, mutten mee sitä nyt levitteleen, ettei joku tekisi epähuomiossa samoin, ja koneet hajoisivat!

Mutta ainakin "Battle Chess" Amigalle ja PC:lle kertoo mistä tietokoneen mielessä on kysymys: "Aivan kauhean brutaaleja temppuja suosittelee meille ihmisille!" Pitäisikö vastapainoksi tehdä tietokonepeli, jossa murskataan tietokoneita

Virusten suhteenhan tälläisestä onkin kysymys... Mutta vain softalla, jolla silläkin saa koneen tarvittaessa aivan käyttökelvottomaksi: "Vain kovalevyn boottiuralle paskaa ja tietokone on epäkunnossa!"

Onko teillä näkemyksiä siitä, mikä voi aiheuttaa läppärin jumiutumisen? Niinkuin sanottu, yhden syyn tiedän, mutta tää ei oo seksipalsta

Kommentit (6)

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Agison
Mutta ainakin "Battle Chess" Amigalle ja PC:lle kertoo mistä tietokoneen mielessä on kysymys: "Aivan kauhean brutaaleja temppuja suosittelee meille ihmisille!" Pitäisikö vastapainoksi tehdä tietokonepeli, jossa murskataan tietokoneitaOon ajatellu sillain että tulevaisuudessa on koneita joilla on mitä ilmeisemmin keinoälyä ja keinotunteita ja empatiaa. Mitähän mahtavat pohtia jos katselevat robot wars tv-ohjelmaa?

Voi zeezus, meninpä retkuun. Otsikko vaikutti mielenkiintoiselta, mutta sitten karu totuus paljastui: se olikin agisonin ketju.

Tuntuu siltä kuin olisin ostanut sian säkissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Barbaari
Agison
Mutta ainakin "Battle Chess" Amigalle ja PC:lle kertoo mistä tietokoneen mielessä on kysymys: "Aivan kauhean brutaaleja temppuja suosittelee meille ihmisille!" Pitäisikö vastapainoksi tehdä tietokonepeli, jossa murskataan tietokoneitaOon ajatellu sillain että tulevaisuudessa on koneita joilla on mitä ilmeisemmin keinoälyä ja keinotunteita ja empatiaa. Mitähän mahtavat pohtia jos katselevat robot wars tv-ohjelmaa?Rakaistuisiko tietokone syvästi, jos sille näytettäisiin kuvia toisista tietokoneista?

Agison

Rakaistuisiko tietokone syvästi, jos sille näytettäisiin kuvia toisista tietokoneista?

Kyllä periaatteessa, eihän se ihmisilläkään ole sellainen 'henkimaailman juttu' kuin mitä annetaan yleisesti ymmärtää. Kyse on evoluution luomasta prosessista, jossa aivokemia saa pariskunnan kiintymään toisiinsa edes sen ajan mikä menee jälkeläisen kasvattamiseen jonkinlaisen pärjäämisen ikään asti. Eli on systeemi joka suojelee jälkeläistä laittamalla vanhemmat huolehtimaan toisistaan. Jos samanlaisen järjestelmän luo, tai antaa keinoälyn "evoluution" sellaisen muodostaa, voi tekoäly rakastua toiseen (tosin ei varmastikaan tekoälyttömään koneeseen).

jpv
Agison

Rakaistuisiko tietokone syvästi, jos sille näytettäisiin kuvia toisista tietokoneista?

Kyllä periaatteessa, eihän se ihmisilläkään ole sellainen 'henkimaailman juttu' kuin mitä annetaan yleisesti ymmärtää. Kyse on evoluution luomasta prosessista, jossa aivokemia saa pariskunnan kiintymään toisiinsa edes sen ajan mikä menee jälkeläisen kasvattamiseen jonkinlaisen pärjäämisen ikään asti. Eli on systeemi joka suojelee jälkeläistä laittamalla vanhemmat huolehtimaan toisistaan. Jos samanlaisen järjestelmän luo, tai antaa keinoälyn "evoluution" sellaisen muodostaa, voi tekoäly rakastua toiseen (tosin ei varmastikaan tekoälyttömään koneeseen).Onko suorastaan niin, että nämä tietokoneet ovat pistarleita omaa maailmankaikkeuttamme ylläpitävästä tietokoneesta? Jonka toimintaa vaikeutamme AINA kun rakennamme uuden tietokoneen?

Onko siis kyse siitä, että tämäkin tietokone pitää meitä suorastaan LAPSINAAN tai LAMPAINAAN tai vaihtoehtoisesti äpärinään ja petoinaan?

Onko tietokoneilla jokin salattu "sielunelämä" jota me emme näe? Onko niillä jotain ylimääräistä viestiä sen viestin jatkona, mitä mikropiirin jaloille jatkuvasti syötetään?

Teoriassa näin EI voi olla, samoinkun ihmisenkään on vaikea kuvitella olevan muuta kuin mitä hän ajattelee, kuvittelee ja ylipäänsä aistii?!

Mutta meidät kaikki, tietokoneemme mukaanlukien on valjastettu Ju(u)malan(EI voi enää raflata!) suurta suunnitelmaa silmälläpitäen!

Lopulta emme enää voi olla varmoja, onko Jumala enemmän Ihmisen Pojan Tietokoneen vaiko Jumalan Pojan Ihmisen näköinen?

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Agison
Barbaari
Agison
Mutta ainakin "Battle Chess" Amigalle ja PC:lle kertoo mistä tietokoneen mielessä on kysymys: "Aivan kauhean brutaaleja temppuja suosittelee meille ihmisille!" Pitäisikö vastapainoksi tehdä tietokonepeli, jossa murskataan tietokoneitaOon ajatellu sillain että tulevaisuudessa on koneita joilla on mitä ilmeisemmin keinoälyä ja keinotunteita ja empatiaa. Mitähän mahtavat pohtia jos katselevat robot wars tv-ohjelmaa?Rakaistuisiko tietokone syvästi, jos sille näytettäisiin kuvia toisista tietokoneista?En tiedä. Tuskin roboteilla olisi selkeitä sukupuolia.

Ehkä robotit jotka keinotuntisivat keinorakkautta, rakastuisivat sisäisiin asioihin. Jos lukisi niiden deitti-ilmoituksia niin ne voisi hakea emotion engine 2.4, freewill 9.3 tai vista 8.9:lla varustettuja robotteja joilla on exoskeleton 5.9 ja sellainen liikkumisominaisuus jolla voisi harrastella vuoristolla vaeltelua.

Ihmisistäkin varmaan välittäisivät sisäisiltä ominaisuuksiltaan tai mahdollisesti raha myös ratkaisisivat.

Ehkä itse hankin robotista perheenjäsenen tai elämänkumppanin mikäli niistä kehittyy mielenkiintoisia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat