Seuraa 
Viestejä45973

Mikähän mahtaa olla vikana kun vasemman puolen solisluu muljahtelee oudosti ylös/alas kun vasenta kättä liikuttelee pystysuunnassa? Luun pää siis nousee ikään kuin ylös, pieneksi patiksi (tuohon n. kaulan alle) ja laskee takaisin kun kättä liikuttelee normaaliasentoonsa.

Samalla kuuluu myös pieni "paukahdus". Ääni on erityisen voimakas kun kättä pyörittää nopeasti esim. verrytellessä kokonaan ympäri.

Kipua ei ole, mutta kyllä tämä vähän ihmetyttää että mikä mahtaa olla vikana. Toisen puolen solisluu toimii ihan normaalisti.

En tiedä yhtään kuinka kauan vaiva (jos tätä siksi voi luokitella) on ollut, koska vasta sen noteerasin. Tuota ääntä olkapäätä pyöritellessä on kuitenkin ollut jo kauan, joten tiedä sitten.

Kommentit (4)

Luxatio articulationis sternoclavicularis anterior
lienee asian nimi, jolla sitä voi hakea.
Jos luunpää painuu rintalastan takaksepäin, anterior sanan kohdalle tulee sana posterior.
Tuollainen vaiva pitää näyttää ortopedille. Se voi vaatia kirurgista fiksaamista.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Lumilautailu on minulla vähän avannut noita lonkkia, että ryskyvät jossakin asennossa. Ei vaarallista, jos ei irti lähde. On olkapää joskus lähtenyt sijoiltaan, mutta lautaillessa ei ole paikkoja murtunut, vaikka kahjo olenkin ollut välillä... plussaa kahjoudesta jossakin tilanteessa siis indeed

Hyvin polkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä28090

Minulla lonksuu oikea polvi, se joskus kipeytyy rasittuessa, muuten toimii normaalisti. Onko kyse nivelsiteiden löystymisestä, vai lihasperäisestä kivusta?

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat