Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mikähän mahtaa olla vikana kun vasemman puolen solisluu muljahtelee oudosti ylös/alas kun vasenta kättä liikuttelee pystysuunnassa? Luun pää siis nousee ikään kuin ylös, pieneksi patiksi (tuohon n. kaulan alle) ja laskee takaisin kun kättä liikuttelee normaaliasentoonsa.

Samalla kuuluu myös pieni "paukahdus". Ääni on erityisen voimakas kun kättä pyörittää nopeasti esim. verrytellessä kokonaan ympäri.

Kipua ei ole, mutta kyllä tämä vähän ihmetyttää että mikä mahtaa olla vikana. Toisen puolen solisluu toimii ihan normaalisti.

En tiedä yhtään kuinka kauan vaiva (jos tätä siksi voi luokitella) on ollut, koska vasta sen noteerasin. Tuota ääntä olkapäätä pyöritellessä on kuitenkin ollut jo kauan, joten tiedä sitten.

Kommentit (4)

Luxatio articulationis sternoclavicularis anterior
lienee asian nimi, jolla sitä voi hakea.
Jos luunpää painuu rintalastan takaksepäin, anterior sanan kohdalle tulee sana posterior.
Tuollainen vaiva pitää näyttää ortopedille. Se voi vaatia kirurgista fiksaamista.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006

Lumilautailu on minulla vähän avannut noita lonkkia, että ryskyvät jossakin asennossa. Ei vaarallista, jos ei irti lähde. On olkapää joskus lähtenyt sijoiltaan, mutta lautaillessa ei ole paikkoja murtunut, vaikka kahjo olenkin ollut välillä... plussaa kahjoudesta jossakin tilanteessa siis indeed

Hyvin polkee.

Toope
Seuraa 
Viestejä24756
Liittynyt23.7.2006

Minulla lonksuu oikea polvi, se joskus kipeytyy rasittuessa, muuten toimii normaalisti. Onko kyse nivelsiteiden löystymisestä, vai lihasperäisestä kivusta?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat