Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Henkilökohtaisesti koen aina vain vastenmielisempänä uskonnot jotka puuttuvat tavalla tai toisella ihmisen seksuaalisuuteen. On toki muistettava että hedelmällisyyden palvonnasta ja siihen liittyvästä magiastahan uskonnot lienevät alunperinkin alkunsa saaneet, mutta nykyihmisenä sitä jotenkin odottaisi jo katsomukselta jotain suurempaa, jotain kehittyneempää kuin sitä että joku jumala kyttää mihin genitaalejasi käytät.

Hindulaisuudessa, olkoonkin vain löyhä kokoelma useita eri uskomuksia jotka eivät ehkä muodosta yhtenäistä suuruskontoa, sentään isketään se lingam ihan rohkeasti pöydälle ja sitten sitä palvotaan. Mutta aavikkouskonnoissa kuten juutalaisuus, kristinusko ja islam miehisen seksuaalisuuden palvonta on lomittunut jotenkin niin viehkon ovelasti uskontoon siten ettei äkkiseltään uskoisi kyseessä olevan pelkän pippelin palvonnan. Aiemmin jo taisin tuoda toisella palstalla esille että länsimainen kiiltokuva-Jeesus lienee nykyään niin kovin feminiinisen näköinen että uskovainen mies saa rauhassa kokea romanttisia, rakastavia tuntemuksia Jeesusta ajatellessaan ilman pelkoa liiallisesta homoseksuaalisesta tendenssistä. Väkivallalla pelotteleva, sotajumala Herra Sebaot on jossain määrin väistynyt taka-alalle, mutta sama jumala Allah-aliaksellaan vielä vaatii kivittämään naiset hengiltä jos he menevät ja räpsyttelevät silmäripsiään muille miehille kuin vihitylle aviopuolisolleen. Mitä muuta tuo on kuin sen vahtimista että omat geenit pääsevät varmasti jatkumaan, mutta muiden eivät? Muslimimiehet tajuavat olevansa panokoneita, ja koska he eivät luota siihen että kollega eli toinen mies osaisi hillitä itsensä vieraan naisen läsnäollessa, pitää rumimmatkin naiset kätkeä kaapuihin varjelemaan miesten siveyttä...

Kuulema Pietarin kirkko Roomassa on rakennettu vanhan falloskiven, siis lingamin, päälle ja koko Pietarin nimenmuutos -stoorikin olisi väärennetty Raamattuun vain sen takia että voidaan perustella moisen kirkon rakentaminen (kalliolle kukkulalle?) Ja mikähän se sitten Kaabakin on? Aavikkouskontojen ns. hurskaus on vain pelkkää omahyväisyyttä, kun taustalla on vanhat pakanalliset seikat jotka vain on puettu uusiin vaatteisiin. - Mitä ihmeen tekemistä jumalalla ylipäätään on iänikuisten kivien kanssa? Muuta kuin siten että onhan se kova kun se seisoo!

Joskus tuntuu että ketkään eivät ole niin seksuaalisia, usein perverssejäkin, kuin uskovaiset. Heitähän ne asiat eniten kiinnostavat. Johtajat antavat kaikenlaisia ohjeita kuka saa paritella kenen kanssa ja lapsia pitää olla vähintään tiu. Missä vain joku sairaalloinen lahko syntyy, siellä on keskiössä joku minuudeltaan vinksahtanut ukko jonka päämääränä on päästä määräilemään alamaistensa seksielämästä ja saada paritella nuorten tyttöjen kanssa. On siinäkin apinoiden sirkus.

Joskus on saanut kuulla sellaisiakin ideoita että fallos olisi jotain miehestä erillistä, tai jotain mitä mies kokee itsestään erilliseksi, joten senkö vuoksi se olisi niin helppo "siirtää" uskontoon?

Sivut

Kommentit (29)

1. Moos 17:10-11
Tämä ehto teidän on täytettävä siinä liitossa, jonka olen tehnyt sinun ja sinun jälkeläistesi kanssa: teidän tulee ympärileikata jokainen mies ja poikalapsi. Leikkauttakaa pois esinahkanne. Tämä on merkkinä liitosta, joka on meidän välillämme, minun ja teidän.

Onneksi minua ei edes kastettu pienenä.

Edu
1. Moos 17:10-11
Tämä ehto teidän on täytettävä siinä liitossa, jonka olen tehnyt sinun ja sinun jälkeläistesi kanssa: teidän tulee ympärileikata jokainen mies ja poikalapsi. Leikkauttakaa pois esinahkanne. Tämä on merkkinä liitosta, joka on meidän välillämme, minun ja teidän.

Onneksi minua ei edes kastettu pienenä.Itse olin KAMALAN suuri kastettaessa! OLIN paljon YLI 150 cm!
Painoakin oli lähes 65 kg!

Kyllä hubalinjakin käy, mutta olen nyt tylsä ja puhun asiaa - sienistä.

Jan Irvin & Andrew Rutajit esittävät kirjassaan Astrotheology & Shamanism että Adamin ja Eevan myytti perustuisi punakärpässienen kasvuvaiheisiin. Ensin on fallinen miehinen sienenalku maasta tököttämässä, ja sitten tästä puhkeaa esiin lakki. Tätä kuvaelmaa kirjoittajat jotenkin saivat verrattua siihen miten Eeva tehdään ottamalla kylkiluu esiin Adamista, sienen ollessa kyseessä siis helttainen lakki irtoaa jalasta eli "falloksesta". Se että kärpässienen jalkaan myös muodostuu rinkula joka irtoaa oliko se nyt lakista vai, olisi sitten johtanut ympärileikkausseremonian syntyyn.

Tämä kuulostaa kovin tönköltä tässä, mutta lukekaa kirja jos yhtään kiinnostaa/oudoksuttaa.

Raid
Vanhemmiten ei niin tule harrastettua falloksen palvintaa.Oletko Raid runsaasti palvannut falloksia ? Savusaunassa niistä tulee varmasti mureita, mutta kutistuvat niin ikävästi kuivuessaan...

Jos ja kun materialismikin on uskonto...
Niin on tieteen tekeminenkin aika materialistisen munakasta puuhaa... puhtaasti fallista... vaan siemenet puuttuu kun ei oo palleja... eikä kohtua, missä siemenet jatkaisivat kasvuaan...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuva:TUT_m ... lding2.jpg

Hindulaisissa uskonnoissa palvotaan kyllä fallosta, mutta kyllä se pimpsakin sieltä löytyy... tasapainon vuoksi...

Mitä tulee sieniteorioihin... rihmasto on se mikä sienen tekee... monasti rihmastot kattavat maan alla useita neliökilometrejä, ja vain muutama hassu sieni pulpahtaa pintaan... kun maa on hedelmällisin... yllätys yllätys ne tulevat pölläyttämään siemenensä tuulen vietäväksi... siinä samalla joku voi erehtyä sienestä ja syödä myrkkysienen myrkkymetsässä... myrkky apinoiden loikkiessa...

Astrotheology & Shamanism ..kyseistä kirjaa en ole lukenut... mutta muistaakseni suomalaisetkin ripustelivat kärpässieniä joulukuuseen ja olisiko se joulupukkikin ollut itse shamaani...

Niin monet fallospäät muistuttavat sientä, minäkin... että kyllä joidenkin myyttien ja uskontojen taustalla voipi olla juurikin sieni...pienisieni

Ehkä symboliikkaan kannattaa perehtyä muutoinkin kuin pohtimalla ainoastaan falloksen, luomisen, viriliteetin, voiman, (vallan) olemusta... (ota valta pois)
Voi olla, että niin moni symboli saa uuden merkityksen... niin moni lause kääntyy eri kielelle...

http://www.youtube.com/watch?v=c5V44v0hZac
http://www.youtube.com/watch?v=YwOT2eloF88
http://www.youtube.com/watch?v=MXmvaduPMe0

"Koodi hiljaisuuden" Bruce Springsteen

On koodi hiljaisuuden minkä emme uskalla ilmaista
On seinä välillämme ja joki niin syvä
Jatkamme teeskentelyn mikään ei ole vialla
Mutta koodi hiljaisuuden ei voi jatkua
Onko totuus niin lipevä, niin lipevä niin kuin huomaaat
että se ei riitä baby
Ylittää etäisyyden meidän
Lista tuskia 100 mailia pitkä
On koodi hiljaisuuden ja se ei voi jatkua

T:Minne veitte obeliskini...

Hyvä aiheen avaus taas. Tuo asia uskonnoissa sapettaa, kun omassa pääkopassa jokaisen seksuaalisuus on henkilökohtainen asia eikä se varsinkaan kuulu uskonnollisille johtajille mitenkään. Tämä vaan on tämän meidän apinalajimme älykkyyden sivutuote, valitettavasti...

pienisieniNäkyy olevan se rinkelikin kumminkin siellä taustalla.

Lingam ei olisi mitään ilman yonia. Ihmiskunnalla menisi huomattavasti paremmin mikäli miehet alkaisivat päästä naisiin kohdistuvasta viharakkaussuhteestaan ja rakastaisivat täysin, reilusti ja vertaisenaan, tai ryhtyisivät reilusti ja avoimesti homoiksi mikäli tuntuu ettei liian "erilaista" toista ihmistä voi arvostaa ja rakastaa vertaisenaan. Oikeastaan uskon aika vakaasti että pippelin palvonta muodossa missä hyvänsä, siis lähinnä maskuliinisuuden ylikorostaminen on vain epätoivoista vimmaa päästä mahdollisimman kauas äidistä. Tavallaan kyllä ymmärrän että mikään ei ole niin ärsyttävää kuin olla paapottava, lapsen asemassa, ja kun siis mies vihdoin viimein on onnistunut karkaamaan äidiltään, niin eikö käy niin että hänen halunsa kuitenkin on palata naisen luo. Naiset taas eivät koskaan ole päässeetkään äidistä eroon siinä mielessä että kun oma kehokin on naisen keho, niin äidistä irtautuminen ei tapahdu heittäytymällä äärimmäiseen vastakohtaisuuteen. Naisena joutuu kai väkisinkin hyväksymään että teit niin tai näin niin aina äiti on sinussa mukana, elämäsi loppuun asti.

Yksi ärsyttävimmistä tavoista joilla mies irtautuu äidistään on se kun mies yrittää tehdä naisesta lapsen, kostaa jollekin tuikituntemattomalle naiselle sen että hän (mies) on lapsena ollut äitinsä "armoilla". Halutaan hyvitystä ja sitä että alistussuhde saadaan päinvastaiseksi. Nyt olen iso poika ja nyt äiti tekee vuorostaan niinkuin minä sanon.

Myyttiä miehuuden dominoivuudesta pitää yllä seisova miehinen elin, ja kun se ei seiso, on elämä mullinmallin ja millään ei ole enää mitään väliä. Ollaan valmiita vaikka tappamaan kokonaisia eläinlajeja sukupuuttoon että saadaan taas Se seisomaan. Kukahan hemmetin poppaukko niitä reseptejä potenssilääkkeisiin oikein kirjoittelekaan, ja liekö uskon voima se sitten mikä saa ihmiset kuvittelemaan että joku tiikerin viiksikarva oikeasti aiheutti seisokin?

Olen niin monta vuotta kuunnellut miesten narinaa netissä ja livenä, ymmärtänyt ja samaistunut, että olisi vaihteeksi aivan mielenkiintoista tietää mitä arvoja naisena kannattaisi kunnioittaa ja edesajaa muuttumatta miehiseksi naiseksi. Naiseuden halveksunta (eli pelko) on miesten ongelma, ja naisten ei koskaan pitäisi tehdä siitä omaa ongelmaansa. On maita joissa ei muuta voi, mutta jos elää maassa jossa on edes jonkinlaisia vapauksia valita, kannattaisi miettiä mitä ihan oikeasti itse tahtoo eikä sitä mitä pyhä miehuus tahtoo. Miehetkin kärsivät jos ihmiset eivät saa olla aidosti omia itsejään, vaan tempoilevat sinne tänne aina sen mukaan millaisia vaatimuksia media, ympäristö, yleinen mielipide ja asenne keksii kulloinkin kehään heittää. Esim. anorektiset tytöt... mitä muuta he yrittävät olla kuin poikia, kun pieninkin naisellinen rasvakertymä pitäisi saada katoamaan välittömästi ilmestyttyään?

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Joo, paljon totuuksia tyhjästä. En tarkita Qadeshan päätä, vaan kaikenkarvaista psykoanalyyttistä hömpötystä. Kaikelle löytyy freudilainen selitys, jos vain viitsii hakea. Mies haluaa hallita naista ja nainen haluaa hallita miestä tai sitten toinen tai kumpikaan ei halua. Kaikissa vaihtoehdoissa on sanomista. Miksi haluat hallita, etkö ole ollenkaan kiinnostunut jne.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Kasaarien paimentolaiskansan uskonto, ennenkuin he kääntyivät kaaninsa määräyksestä juutalaisuuteen, oli "iljettävä peniksenpalvonta".

Naisviha ja falloskultti ovatkin varsin näkyviä nomadeilla. Turkin sulttaanien islamilainen turbaani esittääkin terskaa ja ejakulaatiota. (Jos sivistyssanat menivät väärin, acedia korjannee?)

Kangasvyyhdissä oli ikäänkuin jakaus keskellä, kuten peniksen päässä tai takapuolessa, ja hyöhentyöhtö oli aina valkoinen. Joskus timanteilla koristeltu.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
kalmankenkku
Kasaarien paimentolaiskansan uskonto, ennenkuin he kääntyivät kaaninsa määräyksestä juutalaisuuteen, oli "iljettävä peniksenpalvonta".

Naisviha ja falloskultti ovatkin varsin näkyviä nomadeilla. Turkin sulttaanien islamilainen turbaani esittääkin terskaa ja ejakulaatiota. (Jos sivistyssanat menivät väärin, acedia korjannee?)

Kangasvyyhdissä oli ikäänkuin jakaus keskellä, kuten peniksen päässä tai takapuolessa, ja hyöhentyöhtö oli aina valkoinen. Joskus timanteilla koristeltu.
Onko tulppaani naisvihaajakasvi?

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Musta vaikuttaa että meidän yliseksuaalinen aikamme vain ei huomaa muissa kulttuureissa kuin heidän "falloksen palvontansa". Ehkä täälläkin voisi puhua jostain muustakin välillä ja lakata projisoimasta omia ajatuksia muiden kulttuureihin. Mitä muuta nuo väitteet voisi olla kuin omia ajatuksia, jotka menevät enemmän tai vähemmän metsään.
Muita kulttuureita voisi yrittää ymmärtää vähän niin ehkä omakin siitä sitten rikastuisi ja päästäisiin tästä yleisestä länsimaisen kulttuurin näivettymisestä.

kalmankenkku
. Turkin sulttaanien islamilainen turbaani esittääkin terskaa ja ejakulaatiota.Ohhoh. Eipä ole tullut tuollaista ajatelleeksi, vaikkakin esim. nuorena kovin suosimani Barbara G. Walker on tainnut kirjoittaa paljonkin pään ja terskan yhteisestä symboliikasta.

juse123
Musta vaikuttaa että meidän yliseksuaalinen aikamme vain ei huomaa muissa kulttuureissa kuin heidän "falloksen palvontansa". Ehkä täälläkin voisi puhua jostain muustakin välillä ja lakata projisoimasta omia ajatuksia muiden kulttuureihin. Mitä muuta nuo väitteet voisi olla kuin omia ajatuksia, jotka menevät enemmän tai vähemmän metsään.
Muita kulttuureita voisi yrittää ymmärtää vähän niin ehkä omakin siitä sitten rikastuisi ja päästäisiin tästä yleisestä länsimaisen kulttuurin näivettymisestä.Voi tässä omastakin kulttuuristaan puhua. Mielestäni Kalevala on huomattavasti ihmismäisempi ja aikuisempi teos kuin "meidän" länsimaisten ihmisten Raamattu. Raamatussa on pelkkää seksiä ja väkivaltaa kuin konsanaan nyky-tv-viihteessä.

Joseph Campbell mielestäni todella erinomaisesti vertailee kirjoissaan sitä miten itämainen kulttuuri perustuu varsin hyväksyvälle asenteelle missä sukupuolisuuskaan ei ole mikään kummajainen, kun taas länsimainen kulttuuri on sikissyt lähi-idässä jossa on riittänyt itkua ja parkua vihaisen jumalan/jumalien vuoksi. Ihminenkin on mukamas synnissä siinnyt ja langennut ja mitähän kaikkea... Mikä ihme lähi-idässä eli sanoisin paremminkin lähi-lännessä, meidän länsimaisen kulttuurimme alkukodissa, meni niin pahasti pieleen että seksuaalisuus on ollut pelkkää syyllisyyttä purskuava elementti jonka kanssa ei pysty elämään tulematta hulluksi, mutta ei pysty olemaan ilmankaan?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat