Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Mikä on suurin summa rahaa mitä olet löytänyt maasta?

Itse olen löytänyt 50 euron setelin.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sivut

Kommentit (16)

Kaikkia kolikoita on löytyny. Viiskymppisenkin olen löytänyt, mutta edellä kulkenut ehti ottaa sen talteen ennen mua. En jaksanu alkaa tappelee asiasta.

Löytäjä saa pitää sellaisen vähäarvoisen löytötavaran, jonka omistajan etsiminen olisi kohtuuttoman vaikeaa. 20 e setelin omistajaa tulisi kaiketi alkaa jo etsimään.

kai tuohonkin 20 kympin rajaan on inflaatio vaikuttanut

itse olen löytänyt kahden markan kolikon se oli hautautunut maahan, en nyt muista mitä kaivoin ikää itsellä oli varmaan about 12 vuotta ja riemu oli korkea kunnes kuulin että se oli parinkympin arvoinen ja pidin sen itse, (nyt se on jossain liian hyvässä säilössä).

http://riemun.huuto.net/auctionimages/d ... 0-orig.jpg

kuva tosin ei ole omasta vaan tuon löysin etsimällä googlesta

Kyrsa
kai tuohonkin 20 kympin rajaan on inflaatio vaikuttanut

Ei ainakaan virallisesti. Suurin osa hukkuneesta roinasta on tuon arvon alapuolella. Poislukien puhelimet.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5300
Liittynyt6.5.2007

Kerran oli parikymppinen veslätäkössä parkkipaikan reunalla. Useampi vuos aikasemmin lyösin nokialaisen maasta. Outoa, kun siitä mun eeltä oli just toista kymmentä tyyppiä kävelly.. Omistaja löyty kuitenki..

Per se

Reiska
Useampi vuos aikasemmin lyösin nokialaisen maasta. Outoa, kun siitä mun eeltä oli just toista kymmentä tyyppiä kävelly.. Omistaja löyty kuitenki..

On noita nokioita sen verran reippaasti saatavilla, ettei yksi niin kiinnosta. Vaivaa vaan saada selville kenen se on jne. Eikä Suomessa taida oikein olla tapoja antaa löytöpalkkioita. "Vittu tänx" -kommentin voi saada jos jonkin teinin kadottaman luurin löytää.

Mä oon löytäny kolme nokiaa. Yhden pihapensaan alta, yhden bussista, yhden kävelytieltä. Pensaasta löytyneen toimitin omistajalle (tunsin hänet), bussikuskille vein bussiluurin. Tiellä lojunutta en käpistellyt, sillä paikalla oli epäilyttävää väkeä. (lue levoton nuorisojoukko, mua päätä pidempiä jannuja)

Löytötavaran löytäjällä on Suomen lain mukaan oikeus 10 % löytöpalkkioon. . . Mitenhän on mun kannettavan arvo? Ite laitteen arvo oli ostettaessa 1199 e, mutta työpaikan softaa onkin sitten vähän enempi. Softalisenssien löytöpalkkio Toivottavasti niitä ei laskettaisi. Toisaalta, mun data on niin salattua, ettei ketään kiinnosta alkaa tutkimaan mitä se sisältää. Hah, joku ettii pornoo ja löytyy mun surkeeta koodia.

TERÄS NALLEPUH
Mikä on suurin summa rahaa mitä olet löytänyt maasta?

Kymmenisen vuotta sitten Stockman-Herkun ja Akateemisen yhdyskäytävältä 3 tonnin seteliä.

Nostin maasta yhden värikkään paperipalan, mutta hieman sormeiltua siinä olikin kolme silosileää tonnia. Sekunnin murto-osassa äkkäsin, että äsken siltä paikalta lähtenyt tapillinen ihminen oli ehkäpä syynä löytööni, joten juoksin perään --sain kiinni autokerroksiin menevissä portaissa--

Kyselin, että mitäpä, jos laskisit uudelleen lompakkosi setelien määrän. Kaveri oli ihmeissään, mutta suostui kuitenkin. Kohta ilme valahti; missä on juuri äsken nostamani kolme tonnia.

Varovasti yritin esittää, että oiskohan ne nämä kolme...

...hyvä että edes kiitti, tosin itse en pidä kiitoksia minään, koska jokaisen ihmisen tulisi luonnostaan toimia hyvin, jolloin hyvyys olisi kaiken kiitoksen yläpuolella -- hyvyys ei olisi ehdollista; ehdollinen hyvyys on huoraamista

asdf
Seuraa 
Viestejä11749
Liittynyt16.3.2005

Kympin olen löytänyt yhtenä aamuna työpaikan pihasta. Sanoin työmaan infoon, että jos joku kaipailee sitä ennen kuin lähden iltapäivällä kotiin, niin saa sen, muuten tuhlaan. Ei kaipaillut, joten tuhlasin.

Muistaisin, että joskus kuulin radiosta, kun siellä toimittaja selvitti, että minkä arvoisia esineitä ja rahoja saa löytäessään pitää, ja hänelle muistaakseni poliisi vastasi, että kaksikymppisen voi pitää, jos ei rehellisesti ole mitään hajua, kenen se voisi olla. Viisikymppinen pitäisi jo viedä laitokselle. (Siis 50 e:n seteli, ei viisikymppisiä ihmisiä, jollei laitokselle viemiseen ole muuta syytä kuin ikä.)

20 euron seteli on isoin, se tosin tippui edellä kävelevän herran taskusta ja "löysin" sen, kunniallisena kansalaisen toki pysäytin herran ja kerroin tapahtuneesta jopa palautin löytämäni setelin...

pulloja yleisötilaisuudessa keräilleistä lapsistani nuorin 7v löysi 500 eken setelin joku vuosi sitten. Talletimme rahat lasten tileille enempiä kyselemättä.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Vuoden 1992 juhlarahan mikä oli kultaa. 9 grammaa painaa ja nimellisarvo on 1000 mk.

Toki kolikko on vähän kärsinyt, niin eikä ole muovissa. Niin kullan hinta on vain säilynyt. Keräilyarvolta en tiedä, mitä on jäljellä.

Toki jos rahoja on vähän olemassa huonompikin raha säilyttää arvoa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
Ronron
Se on iso raha.

Se on. Ja se on siinä kivintä että kun löysin sen, kun olin hetkeä aiemmin käyttänyt lähes kokotilini ja käteiseni tyhjäksi ostaessani ystävättärelleni lahjan ja postikortin. Niin kivana onnenkantamoisella sain suurimman osan rahasta takaisin kun löysin maasta sohjosta viisikymppisen. Tuntuu vieläkin ihanalta ajatukselta. Sen takia muistankin se nniin hyvin vielä.

Se oli silloin euroajan alkuaikoina.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat