Seuraa 
Viestejä14845

Useat palstalaiset varmaankin kuuntelevat musiikkia samalla kun ovat tietokoneen ääressä ja avasinkin tämän threadin siksi, että jokainen voisi suositella tässä juuri kuuntelemaansa musiikkia myös muille palstalaisille, sillä on olemassa todella paljon hyvää musiikkia joka voi olla useimmille palstalaisista vielä tuntematonta.

Avaan tämän musiikki-threadin tänä iltana kuuntelussa olevilla levyilläni:

Leonard Cohen:
http://www.youtube.com/watch?v=h27HRNm_r4U

Lou Reed:
http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sivut

Kommentit (15723)

Äemänkäki
Seuraa 
Viestejä1161

Juuri nyt Apollo 440 - White man's throat.

Tämän illan (oikeastaan koko edellisen viikon) kuuntelussa kovalevyni "kone"-osasto joka sisältää konemaista musiikkia laidasta laitaan, Jazzipohjaisesta länkyttelystä hc-elektropaukkeeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsellä soi juuri taustalla Chaosweaverin Puppetmaster of Pandemonium-levy, teatraalisesta kaaossinfoniasta pitäville ja muillekin ennakkoluulottomille suosittelen kurkkaamaan uusimman videonsa, ainakin meikäläiseen uppoaa.

Muita suositeltavia näin äkkiseltään tuli mieleen kasarirockia kaikkine kliseine täydellisesti vetävä Million Dollar Beggars sekä tietty nuoremman polven taitavimpiin akustisen kitaran renklaajiin lukeutuva Andy McKee (Youtubessa paljon videoita), itse kitaristina edelleen menen tietynlaiseen transsiin kun noita Andyn videoita katselen ja kuuntelen, uskomattomalla tavalla saatu intuitio, tekniikka, tunnelma ja groove sisällytettyä yhteen teräskieliseen.

Vahtera. Minulla tinnittää myös ja sen vuoksi usein annan taustamusiikina sekahakuna kuulua Media Playerille keräämääni pianomusiikkia.... Joo Musorsgkin Vanha Linna. Pianonsoitto Benno Moiseiwitsch.

Toope
Seuraa 
Viestejä27406

Itse usein kuuntelen nettiradioita. Lähinnä live365:sta. Tarjontaa on laidasta laitaan, klassisesta metalliin, progeen tosin itse keskityn.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää, pommi-iskut ja jengit ovat sitä monikulttuurista Ruotsia, se on kehitystä." Liian monien mielestä"!"

"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat