Seuraa 
Viestejä2683

http://www.uusisuomi.fi/raha/34923-vena ... myos-salaa

Suomalaisille kasataan kaupan ja kulun esteitä Venäjällä...

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

 • ylös 0
 • alas 0

Kommentit (15)

Ainahan tänne on rajan ylitse porukkaa tullut ja suomalaisia on muuttanut sankoin joukoin pois täältä. Ei siis mitään uutta auringon alla.
Poiminto uutisesta:
"Hänen mukaansa kaikki huvilanomistajat kansalaisuuteen katsomatta maksavat kunnille kiinteistöveroja sekä tie-, teleyhteys- ja sähkölaskujen kaltaisia maksuja. Niinpä venäläiset mökkiasukkaat tuovat monille mökkikunnille merkittäviä lisätuloja."

Olen monta kertaa kummeksunut sitä, muka isänmaan rakkautta kun yhdenlainen vähemmistö täällä yhä valittaa että pitäis saada Karjala takaisin. Tai no.. ei siinä sinällään mitään kummallista ole. Olihan se ihan kamalaa.
Mutta kun sen jälkeen on oman valtion, oman yhteiskunnan valtaan päässeet politikot tehneet sellaista politiikkaa että syrjäseutumme Itäsuomea myöden ovat autioituneet ja nyt eletään lisäksi tilanteessa jossa eteläsuomalaiset ja erityisesti kehäkolmosen sisäpuolella asuvat rohmuaa kaikki mahdolliset edut itselleen ja muut saa nuolla näppejään.

Hemmetin hyvä että jostakin löytyy kiinnostuneita ostajia ja edes jostakin siten välttämättömiä verotuloja sinne missä vanhukset suomessa 2008 elää kituutta tiettömien taipaleiden takana vaikka kunnollista perushoivaa.

Kyllä sitä oman maan takia vollataan. Maan mutta ei tietenkään minkään isänmaan. Rahaa rahaa ja lisää rahaa. Maata ja puuta ja taivaalta kuuta ja lähimmäisistä viis kunhan itselle vaan sais jostakin lisää. Pöljät.

Paljain persein tänne synnytään ja viimeisessä paidassa ei ole taskuja.
Ja se on nähty ettei kannettu vesi kaivossa pysy. Perintöinä ne ei maat mitään tuota. Maan pitää vaihtaa omistajaa samoin kuin rahankin. Eikös se ole kapitalismin ihan perusidea ettei mitään tuottavaa pidä jemmata käyttämättömänä?

Se ettei Venäjältä voi vastaavasti ostella kuka tahansa ihan mitä tahansa, syy on kaiketi ihan päivänselvä. Heillä on oma kulttuurinsa, omat tapansa, käytäntönsä, perinteensäkin ja he eivät ole kuuppa punaisena siirtyneet toistamiseen mihinkään uuteen ja kiehtovaan talousmalliin..

Olis ehkä suomalaistenkin sijoittajien ja heidän kädestään syövien politikkojen ja sitten toki myös kansalaisten pitänyt miettiä kaksikin kertaa lisää että mita kaikkea yllätystä voikaan siitä seurata kun syöksytään suin päin kumoamaan vanha ja ottamaan tilalle sellaista mikä ei tunnista isänmaata eikä omavaraisuutta.
(Lis. Vai oliko meidän pakko vaan vaihtaa sitä kättä joka ruokkii kun neukkulassa vaihtui valta kylmään kapitalismiin sielläkin?)

Suomi on pantu myyntiin ajat sitten ja edessä on ehkä alennusmyynti?
Nyt sitten suomen rahakkaat vaan ostamaan maata omien rajojen sisäpuolelta.. Mut.. täällä onkin loppujenlopuksi aika persaukista porukkaa vissiin. Ne jotka on olevinaan varakkaita ja paukuttavat henkseleitään isännän elkein, tekevät sitä velkarahoilla.

Minuahan ei hetkauta vaikka Venäläiset ostelee maata ja kuluttaa suomessa. Mun verisukulaiset. Nou mitään huolta! Pääasiahan se on että homma kulkee.
Eilen just vonkun venäläismaatuskan kanssa, joka btw. päällisinpuolisin oli ihan täkäläisen ja itseni oloinen, pengottiin tuolla marketissa tyynyjäkun oli kolmella eurolla ihan hyvät tyynyt. Hän sano että delux on ku sama.. minä: "Anteeksi". Oli hoonosoomi mutta viis siitä. Lapsensa oppivat suomenkielen siinä kuin on meidän tänne muuttaneet esivanhempiemme lapset oppineet.

Ei rahalla ole kotimaata.
Se pitäis jokaisen hiukankin talouden lainalaisuuksia oppineen tietää ja ymmärtää. Kuin pitäis myös ymmärtää ettei globaali talous koskaan kieltäydy suurimmasta tarjotusta hinnasta. Ja sekin pitäis hoksata että vahvin voittaa. Se jolla on enemmän rahaa ja valtaa, se voi valita parhaat päältä. Niin se aina on ollut ja mitään muutosta ei ole odotettavissa jos ei maailmankirjat ole menossa sekaisin. Aika hullua, tai pähkähullua olis ruveta kiukuttelemaan ja hankaloittamaan kaupankäyntiä Venäjän suuntaan.
Se olis tyhmää.
Täällä kannattais ruveta muksujen opiskelemaan venäjää. Ihan vaan vaikka taloudellisessa kontekstissa.
Raha puhuu elinkeinoelämän kieltä ja Venäjä on ollut suomelle aina merkittävä kauppakumppani ja työllistäjä.
Suomen valtion hyvinvoinnin pohja on rakentunut pitkälti Venäjän viennin tai heidän alihankkijoina olon kautta.
Tai Neuvostoliiton.. Töitä oli täällä entisen Venäjän aikaan ja oli vaikka siellä valta vaihtui. Vasta sitten kun Neukkulan valta kaapattiinkin uusiin käsiin, silloin jäi suomessakin valtavat määrät ihmisiä työttömäksi. Mm. vaatetus- ja tekstiiliteollisuus, se loppui kuin seinään. Moni muukin ala haukkoi henkitoreissaan ja nyt pitäis mattimyöhäistenkin herätä ruususen unestaan.

USA:ssa on kohta sosialismi kun valtio joutuu pakkolunastamaan talouden ylikuumentumisen seurauksesta tyhjän päällä päätyneitä pörssiyhtiöitä, mutta mites onkaan rakkaassa naapurimaassamme?
Tyhmät vois lopettaa romanttiset haihattelut ja antaa niitten hoitaa asioita, jotka osaa tehdä muutakin kuin siirtää rahaa taskusta toiseen.

Työtä!
Sitä tarvii suomalaiset. Ja sellaista työtä mistä saapi palkkaa. Ei me täällä voida vaan toinen toisiamme palvellen ja hoivaillen toimeen tulla.

Vaihdetaan pakkoruotsi pakkoveneäjään!
Vaikkakin.. kaippa ne jo pänttää ryslandiassakin enkkua. Ainakin sitä siellä nuoremmat näyttää puhuvan siinä kuin suomalaisetkin. Da daa.

 • ylös 0
 • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Herra se on venäläiselläkin. Ahvenanmaalle ei venäläinenkään pääse osaamatta ruotsia. Vai mitä Feniks.

 • ylös 0
 • alas 0

Muistaakseni siitä oli jossain jotain, että Ahvenanmaallakin rajoituksia vähennetään.

 • ylös 0
 • alas 0
kiljotiini
Dredex
Muistaakseni siitä oli jossain jotain, että Ahvenanmaallakin rajoituksia vähennetään.

Ahvenanmaan maanomistuskielto murenee

Matkailuyrittäjät ovat alkaneet vaivihkaa kiertää Ahvenanmaan tiukkoja maanhankintalakeja. Ulkomaisillekin myydään jo mökkejä muun muassa osakeyhtiöiksi naamioituina.

http://www.taloussanomat.fi/rakentaminen/2008/09/07/ahvenanmaan-maanomis...


Jep, mutta myyvät niitä vain ruotsalaisille siitä huolimatta..

 • ylös 0
 • alas 0
OzziXX
Jep, mutta myyvät niitä vain ruotsalaisille siitä huolimatta..

..ja vaaditaan liitettäväksi osaksi Ruotsia? Hope not.

 • ylös 0
 • alas 0
rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683

Onkohan hallitus tuumaillut että paras pulla tulee vetelästä taikinasta ? ...toisin sanoen velttoillaan tarpeeksi kauan niin homma paisuu kuin pullataikina.. Vetelää tää on kaikki nää 5 sukupolvea, jotka ovat tällä kertaa yhtäaikaa hengissä...

Ennen vanhaa tartuttiin hankoon ja työ tehtiin.. Nyt itketään kun ei ole työtä.. no.. kyllä työtä on, mutta kun ei ymmärretä tarttua siihen hankoon itse.. Kaikki pitäis kantaa tarjottimella.

Velttous, lepsuus, välinpitämättömyys.. kaikki johtaa siihen että loputkin omaisuudet otetaan pois.. Eräs nimeltämainitsematon kirjakin puhuu tästä... Laiskoille ei tule valo paistamaan, näin on näreet... tai tulee.. aina kesäaikana.. sisältä valot sammutetaan kun ei ole millä maksaa jättisähkölaskuja...

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

 • ylös 0
 • alas 0
Pönni
Ainahan tänne on rajan ylitse porukkaa tullut ja suomalaisia on muuttanut sankoin joukoin pois täältä. Ei siis mitään uutta auringon alla.
...

...muka isänmaan rakkautta kun yhdenlainen vähemmistö täällä yhä valittaa että pitäis saada Karjala takaisin.
...

Se ettei Venäjältä voi vastaavasti ostella kuka tahansa ihan mitä tahansa, syy on kaiketi ihan päivänselvä. Heillä on oma kulttuurinsa, omat tapansa, käytäntönsä, perinteensäkin ja he eivät ole kuuppa punaisena siirtyneet toistamiseen
...

Minuahan ei hetkauta vaikka Venäläiset ostelee maata ja kuluttaa suomessa. Mun verisukulaiset. Nou mitään huolta! ...

Ei rahalla ole kotimaata.

Da daa.
Eí näytä olevan sullakaan kotimaata? Painu pois täältä.

Da daa.

-

 • ylös 0
 • alas 0

Etenkin venäläisille maan myyminen on sitä suurinta typeryyttä.

Maata kun ei valmista enään lisää, vaan voit myydä maasi vain kerran.

 • ylös 0
 • alas 0
Fran Dreppin
Etenkin venäläisille maan myyminen on sitä suurinta typeryyttä.

Maata kun ei valmista enään lisää, vaan voit myydä maasi vain kerran.
Pakostahan sitä maata yleensä myydään.

Pitäiskö jonkun lähteä kauppaamaan suomen maata vaikka USA:laisille? Monikohan innostuis? Siis yksittäinen kansalainen? Tokkopa moni lähtis hyttysten syötäväks Saimaan rannalle keskelle ei mitään. Mutta ryssälle kelpaa ja kun ostaa palveluita ja muuta niin verotulojahan siitä tulee köyhille kunnille.

Täällä ei syrjäseuduilla ole kohta enää ihmisiä eikä mitään elinkeinoelämää. Ns. alkuperäissuomalaisetkin vähenee jatkuvasti ja muualta tuleet lisääntyy mutta jotkut ne vaan nyypöttää kuin tatit jossain peräkamarissaan ja kiukuttelee kun pelkää vieraita ihmisiä.

 • ylös 0
 • alas 0
kalmankenkku
Eí näytä olevan sullakaan kotimaata? Painu pois täältä.Pöh

 • ylös 0
 • alas 0
Pönni
kalmankenkku
Eí näytä olevan sullakaan kotimaata? Painu pois täältä.PöhEikun Pön.

Suhtaudut venäläisiin eri normeilla kuin suomalaisiin. Onko suvussasi jotain hämärää??

-

 • ylös 0
 • alas 0
Fran Dreppin
...voit myydä maasi vain kerran.[size=200:2q6x1y63]Iso-Paavo Lipponen [/size:2q6x1y63]on kumonnut väitteesi: Hän on myynyt isänmaansa moneen kertaan ja useaan ilmansuuntaan!

 • ylös 0
 • alas 0

Tälläkin hetkellä on kokoomus myymässä perse pitkällä kuvitteellista "isänmaatasi" jenkeille ja natolle.

 • ylös 0
 • alas 0
Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat