Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mielestäni nämä jenkkien iskut Pakistaniin eivät ole niin absurdeja kuin mitä ensinäkemältä voisi luulla.

Ensinnäkin;Pakistan on lännen nukke. Aivan samalla lailla kuin Bandgalesh ja Palestiina. Nämä pienet muslimisaarekkeet Hindu ja Juutalaismeressä luotiin jonkinlaiseksi "tasapainoksi" nouseville kehittyneille mahdeille. Niitä on siitä päivästä lähtien tuettu lännestä, ja mm Pakistanin talous on totaalisesti USA:n tuesta riippuvainen.

Pakistanilla ei oikeasti ole muuta vaihtoehtoa kuin olla USA:n liittolainen. Realistisesti ajatelleen kaksi sukupolvea silmitöntä hinduvihaa ja ydinaseiden osoittelu Intiaan on tehnyt aika hyvin tehtävänsä. Ei Pakistanin armeija voi noin vaan alkaa kääntämään niitä pyssyjään toiseen suuntaan. Maana ja käsitteenä Pakistan on totaalisesti lännen tuesta riippuvainen, koska se perustuu silmittömään Hindua ja Intiavihaan. Jos he alkaisivat taistella USA:aa ja Natoa vastaan Afghanistannissa, niin silloin itärintama jäisi vastaavasti suojaamatta. Ei kukaan johtaja Pakistanissa, olisi sitten kenraali tai presidentti, voi yksinkertaisesti "uhrata" Kashimiriä Pakistanin kansallisen koskemattomuuden turvaamiseksi. Jenkit tietävät tämän oikein hyvin.

Pakistan käsitteenä on sekä nukkevaltio että paradoksi, eikä se ilman "kansainvälistä painostusta" olisi ikinä syntynytkään. Pakistan on pysynyt pystyssä koska USA on tukenut sitä vastapainona Intialle, ja aslustana palauttaa Eurooppalaisvalta takaisin Afghanistaniin, ja kummassakin tapauksessa ha ovat onnistuneet varsin hyvin. Sota Natoa vastaan merkitsisi yksinkertaisesti Pakistan hajoamista, ja jossain vaiheessa Intialaiset rauhanturvaajat tulisivat mukaan kuvioihin. Se merkitsisi Pakistanin loppua valtiona, ja muslimit niemimaalla menettäisivät käytännössä ainoan tukikohtansa ja "toivonsa" Ajanmittaan heidät liittettäisiin Intiaan joka käyttäisi raakaa voimaa protestien "rauhoittamiseksi" ja viis välittäisi mitä Eurooppalaiset "rauhanaktivistit" heistä kirjoittaisi lehtiinsä, tai laatisivat päätöslauselmia pikku klubissaan YK:ssa. Eikä siinä paljoa tarvitsisi välittääkkään, koskan Nato:n ja Pakistan välisen ydinsodan jälkeen uutisankoilla riittäisi pitkään ja hartaasti muuta puheenaihetta !

Eli lyhyesti ja ytimekkäästi;Pakistanilla ei ole vaihtoehtoja! Ei sitten mitään! Siellä voi kenraalit uhota kuolemaa Amerikalle, mutta yksikään presidentti ei ole valmis tekemään "kansallista itsemurhaa" eli uhraamaan kaiken(mm Kashmirissä)tähän mennessä saavutetun vain kansallisen suverniteetin ja koskemattomuuden säilyttämiseksi. Vähän sama jos Suomi olisi sotinut kaksi sukupolvea Ruotsia vastaan katkerasti Ahvenanmaasta ja Ruotsinsuomalaisestan rannikosta, ja sitten ryssä eräänä kauniina päivänä päättäisi
rynniä tänne, kun käytännössä koko Suomen puolustuksen painoarvo olisi sijoitettu maan etelärannikolle. Mitä luulette, panisiko pikku Suomi silloin vastaan niinkuin "Mainilan laukausten" päivinä?

Pakistan on pedannut oman petinsä, ja tulee hajoamaan omaan mahdottomuuteensa. Tavallaan jenkit tekevätkin aivan oikein;he ovat rahoittaneet Pakistanin olemassaoloa jo vuosia, joten maa käytännössä kuuluu heille! Se on heidän "omaisuuttaan" koska ilman jenkkien ja Euroopan tukea Pakistania ei olisi ikinä olemassa. He loivat tämän "maan" muslimifanatismin levittämiseksi Afghanistaniin ja Kashmiriin härnätäkseen sekä Intiaa että Neuvostoliittoa(ja mahdollisesti myös Kiinaa sen muslimialueilla)Maa käytännössä kuuluu heille. Se on heidän oma "pikku projektinsa"

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat