Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miksi tahdotaan koko ajan holhota meitä enemmän. Miksi halutaan laskea rattijuopumusrajaa? Miksi jatkuvasti lasketaan nopeusrajoituksia? Miksi viinan hintaa halutaan nostaa, vaikka tiedetään mitä siitä seuraisi (tuonnin kasvaminen jälleen, saatiin hyvin hillittyä veron laskulla)? Näitä esimerkkejä riittää.

Pohdin vain, mistä ihmeestä tämä johtuu. Tulin siihen tulokseen, että syystä tai toisesta ns. kukkahattutädit (ja sedät) ovat alkaneet saada liikaa valtaa. En tiedä miksi näin on. Ainahan on ollut näitä ihmisiä, jotka tahtovat rajoittaa, tiukentaa, holhota kaikkea, mutta nyt näyttää siltä, että he todenteolla pääsevät valtaan.

Onko tämä kansan enemmistön tahto? Tahtooko suurin osa meistä ajaa 20 km/h maanteillä? Saada syytteen rattijuopumuksesta juotuaan lasin viiniä, josta maksoi itsensä kipeäksi ruuan kanssa? Jos enemmistö näin tahtoo en voi kuin vaihtaa maata, mutta jaksan uskoa, ettei tämä todellakaan ole se, mitä kansa haluaa. Miksi sitten alistumme näille kukkahattutädeille?

Kommentit (4)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Mutta ajattele miten helppoa Suomessa on elää! Kaikki mikä ei ole laissa sallittua on tietenkin automaattisesti kiellettyä. Helppoa

Hämmentää.

Suurin syy näihin tiukkoihin normeihin taitaa olla keski-ikäisten akkavallassa. Meno taisi olla hieman erilaista liberaalilla 70-luvulla? Nykyään jos jonkun henki ehkä voidaan kuukausittain säästää ajamalla yleisesti 20km/h hiljenpaa, niin se myös tehdään. Ihmishengen arvoa kun ei voida mitata.

Víttu kyllä täällä löytyy ihmisiä millä mällätä. Lisääntyvät perkele sitä vauhtia ettei auttaisi vaikka laittaisi kaikki jonoon ja jyristelisi panssarivaunulla muhennokseksi, jono kasvaa toisesta päästä sitä vauhtia.

No tämän taustalla ovat ne "keski-ikäiset" tädit eduskunnassa. Naisille valta on väline ohjata miesten käytöstä. He huumaantuvat kun pääsevät eduskuntaan ja ministesreiksi. Pohjimmiltaan kyse on siitä, että naisella menee kuukautismömmöt päähän kun he ajattelevat että he pääsevät säätämään lakeja, ja miehet sitten toteuttamaan heidän päätöksiään, ja tässä on tulos! Homma korjaantuu kun naisilta poistetaan kiintiöpaikat ministeriössä ja eduskunnassa. Tosin pohjimmiltaannhan vain kepulehmät nyt tuollaista ehdottelee muutenkin

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat