Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Telkusta tuli eilen dokkari, joka kertoi karua juttua siitä, että länsimaissa on sukusolurappeumat lisääntyneet huimasti n. 20v. sisällä.

Prisma: Miehet vaaravyöhykkeessä 19.05

Siittiömäärät vähenevät, siemennesteen laatu heikkenee ja kivessyövät yleistyvät. Sama ilmiö on havaittavissa eläinmaailmassa ja tutkijat epäilevät syyksi kemikaaleja ja ympäristömyrkkyjä. T: Point du Jour/Arte, Ranska.
Mä en kyllä ymmärrä ohjelman nimeä; Miehet vaaravyöhykkeessä. Ohjelmassa puhuttiin myös naisten rintasyöpien lisääntymisestä ja tuo ongelma koskee siis koko eliöstöä planeetalla. Ei siis erityisesti miesten ongelma, ei pelkästään ihmisten, liekö pelkästään edes eläinten? Kaiken eloperäisen ongelmasta lie kyse?
Ehkä otsikko on valittu vain siksi tuollaiseksi että ppupäisyydestään ja putkiaivoisuudestaan kuuluista mihet ja se heidän omanapaisuutensa saataisiin jotenkin itsekeskeisesti havahtumaan siihen että asiat on menossa ihan persiilleen.

Osa tietenkään ei lue muuta kuin nuo "lööpit" ja lallattaa Linkolalaisesti että hyvä vaan kun ihmisiä ei synny.

Tuossa ei kuitenkaan ole mitään myönteistä positiivisesti kun muutoksina syntyy kehitysvammaisuutta, jota pitäisi voida estää siksi että se aiheuttaa turhaa kärsimystä eikä ole mitenkään älykästä sulkea silmiä ja olla sokeasti itsekäs.

Yksi mikä mukavasti tarttui korvaan oli ympärsitömyrkyistä puhuttaessa se että joku on väläyttänyt että uusia kemikaaleja, tms. sais tuoda markkinoille vasta sitten kun on kyennyt todistamaan sen ettei siitä aiheudu kohtuutonta haittaa elolliselle.
Tähän astihan markkinataloudessa on saaneet villisti mellastaa sellaiset diktaattorit, joilla ei ole ollut mitään velvoitteita markkinoille tuomiaan tuotteita kohtaan silloin kun tuote on uusi ja sitä ei ole ehditty tutkia.
Tutkijat ja kuluttajat, siis valtaväestö maapallolla, eläimet, kasvit, koko luonto on joutunut alistumaan "mensatestattujen psykopaattien" ovelaan systeemiin jossa ei piitata rahtuakaan siitä mitä seuraa ahneesta voitontavoittelusta silloin kun rahavoittoa tehdään hinnalla millä hyvänsä.

Voipi olla niin että jotkut kemikaalit tuhoaa osalta porukkaa humaanisuuden mutta valataosalla se pelittää ja nykyinen kehitys pitäis saada pysähtymään. Oiva keino oliskin just vastuun palauttaminen sinne minne se kuuluu.

Ei ole mitenkään järkevää se, että vastuu on siirretty kuluttajille, kun hyvin tiedetään että vain osa kuluttajista on asiantuntijoita esmes kemian tai fysiikan osalta.

Kommentit (6)

Pönni
Telkusta tuli eilen dokkari, joka kertoi karua juttua siitä, että länsimaissa on sukusolurappeumat lisääntyneet huimasti n. 20v. sisällä.

Prisma: Miehet vaaravyöhykkeessä 19.05

Siittiömäärät vähenevät, siemennesteen laatu heikkenee ja kivessyövät yleistyvät. Sama ilmiö on havaittavissa eläinmaailmassa ja tutkijat epäilevät syyksi kemikaaleja ja ympäristömyrkkyjä. T: Point du Jour/Arte, Ranska.

Kulttuurien kamppailussa tämä on vain yksi oire länsimaisen kulttuurin häviämisessä. Muista oireista ja merkeistä voi lukea Samuel P. Huntingtonin kirjasta Kulttuurien kamppailu.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Mitä tuosta nimestä pohdiskelit niin...

Mediassahan on jatkuvasti esillä mainoskamppanioita ja keräyksiä naisten rintasyöpää ja kohdunkaulansyöpää vastaan. Sen sijaan miesten sukuelinsyövistä ei ole puhetta lainkaan. Ei miehet kuitenkaan ajattele että näissä keräyksissä olisi jotain väärin mikäli tuotot kohdistetaan näiden sairauksien ehkäisyyn vaikka siinä ei miehistä juurikaan välitetä.

Elä huolehdi, kyllä miehet naisista välittävät.

Toiseksi eiköhän lisäaineet ja sensemmoset jota joskus epäillään tämän siittiökadon syiksi niin vaikuttavat käsittääkseni vähemmän rintasyöpiin ja sentapaisiin sairauksiin. Sen sijaan siittiökato ja lapsettomuus voi johtaa vakaviin yhteiskunnallisiin ongelmiin tulevaisuudessa. Ehkä tulevaisuudessa lisäännytään vain keinotekoisesti ja se on vakava ongelma.

Sepitivieläsanoa että enno kattonut kyseistä dokumenttia.

Ohjelmassa esiteltiin rottakokeissa saatuja tuloksia ftalaattien vaikutuksesta lisääntymisterveyteen.

Ko.muoveissa esiintyvän kemikaalin katsottiin vaikuttavan nimenomaan raskausaikana sikiöön niin, että aikuisena alttius sairastua rintasyöpään/kivessyöpään merkittävästi lisääntyy.
Samoin varhaisempi puberteetin alkaminen ja siittiöiden laadun heikkeneminen ovat kokeissa tulleet esille.

rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

E-pillerit kustaan viemäriin ja nämä hormonit eivät vedenpuhdistusprosessissa häviä. Katsoppas 1960-luvulta eteenpäin siittiöiden määrän laskua ja mietippä koska se E-pilleri tuli markkinoille ? Eikö muka ole korrelaatiota ? Ja samaan aikaan kehitysmaissa ei ole ollut pillereitä tähän päivään saakka laajalti saatavissa...Naisen tupakointi pienentää syntymättömän pojan kiveksiä ja vehkeitä.. Samalla tulee tuhotuksi siittiötkin.. Että kiitos vain naisille, tackar och pockar.. Hävititte valkoiset miehet seksuaalivallankumouksen merkeissä..

Kaikki ei toki ole naisen syytä..
Monissa elintarvikkeissa on testosteronia alentavaa kemikaalia.. ja jopa suoranaista estrogeeniä...
Makkarassakin kuulemma on jotain siittiöille haitallisia aineita... Soijasta oli puhetta.. lakritsa oli listalla.. mitähän vielä tulee esille.. Pitäis ryhtyä ruokavalioon, joka vallitsi Suomessa 1940-luvulla... ja ulkotöihin landelle tai tukkimettään..

rc

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Eihän miehiä montaa tarvita pitämään ihmissukua olemassa. Joten, suurta ongelmaa ei tarvitse asiasta kehitellä. Lesbopariskuntakin osaa ajaa kaupunkimaasturia siinä kuin katepillaria jolla voidaan louhia vaikka rautamalmia ja sitten voidaan tuottaa ydinvoimaa ja tehdä uusia katepillareita ja kaupunkimaastureita.. Miehet (heh) on jo keksineet ne eikä historiaa voida tuhota..

Noo.. minä nyt olen vain vanha akka ja vanha "miestenvihaaja". Kyllä tulevaisuudessa naiset yhä hoivaa kehitysvammaisia miehiä. Ruokkii ja antaa pillua vaikka ei sieltä tuubasta siemeniä tuliskaan.

Linkolan luulis olevan innoissaan siitä että kemia myrkyttää miehet. miesten kehittämä kemia.. vai onko se kaikkien kehittämä vaiko jonkin puoluepoliittisen instanssin, vaiko hallinnasta riistäytyneen kemianteollisuuden ja pörssiyhtiöiden?

Eipä taida auttaa sukpuolihörhöily?
Eikä ekofasisminkaan nimissä kannata lyödä lerssiä tiskiin? Kai?

Mä en kyllä ymmärrä ohjelman nimeä; Miehet vaaravyöhykkeessä. Ohjelmassa puhuttiin myös naisten rintasyöpien lisääntymisestä ja tuo ongelma koskee siis koko eliöstöä planeetalla. Ei siis erityisesti miesten ongelma, ei pelkästään ihmisten, liekö pelkästään edes eläinten?

Sigmund edellä tähän hyvin vastasikin. Lisäisin, että dokumentissa aika hyvin painotettiin naisten, siis niiden olentojen, jotka näitä syöpäläisistä, lisääntymiskyvyn heikkenemisestä, epämuodostumisista yms kärsiviä maailmaan pukkaavat. Kemikaalit meikkien, voiteiden ja hiusvärien muodossa olivat hyvin alleviivattuja juttuja asiaan liittyen. Tanskassa älyävät jo nyt jakaa raskaana oleville naisille neuvolassa esitteitä, joissa kehotetaan vähentämään meikkien ym. käyttöä, ja kerrotaan niiden hyvin potentiaalisista vaaroista.
Ei siis unohdeta, ettei olla havaittu naisten hedelmällisyyden radikaalia laskua. Vaan miesten. Se ihan syystä olikin dokkarin nimi ja pointti!

E-pillerit tulivat minullekin ensimmäiseksi mieleen! Onkohan niiden vaikutusta sikiöön, myöhemmällä ajalla lapseen/nuoreen tutkittu kuinkakin paljon?

Juolahti myös mieleen tämä:
http://www.corrupt.org/transcendence/women/articles/male_fertility/

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat