Seuraa 
Viestejä45973

Miksi tämmöinen tiede.fi -palsta ylipäätänsä on olemassa?

Mitä hyötyä Sanoma oy:lle tai Erkon sedälle tai Jukka Ruukille tai kellekään palveluntuottajalle on tämmöisestä sivustosta?

Jotta kenelle on ja mitä hyötyä siittä, kun me täällä turistaan? Vähän joka viestimellä on omat sivunsa, mutta ei kai ne van kiltteyttään anna väelle pulinatilaa?

Mummo

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Miksi mummo ei kirjoita yhtään tiedeaiheista juttua? Mitä hyötyä hänestä on, miksi hän ylipäätään on olemassa?

Edustan täällä lesbojen juutalaisten vapaamuurareiden naisjärjestöä, joka etsii sopivia vainottavia [size=150:3byiil3x]BUU[/size:3byiil3x]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viesti editoitu. Täysin asiaton viesti.

Kirjoittajalle tiedoksi, että tämänkaltaisia viestejä ei suvaita Tiede-foorumilla.

Terveisin moderaattori_3

Mummo

Mitä hyötyä Sanoma oy:lle tai Erkon sedälle tai Jukka Ruukille tai kellekään palveluntuottajalle on tämmöisestä sivustosta?

Kaitpa nekin ovat ihmisiä. Luulen että lehden toimitus saa ainakin monet hyvät naurut kahvitunneilleen meidän löpinöistä jos ei muuta motivaatiota olisikaan...

Olisi hupaisaa jos Tiede-lehdessä olisi pieni nurkkaus varattuna vaikkapa nimikkeellä "nettipalstalta poimittua", siinä olisi sitten joitakin toimituksen valitsemia helmiä meidän pulinoistamme...

Ei lehtifirmat kustanna nettipalstoja vaan toimituksen huviksi. Joskus tuntuu, että Ruukilla ei oo itku kaukana, jos se tosissaan y rittäs tätä laumaa kaitsea/ kaista (?) no paimentaa.

Jokin syvempi kaupallinen merkitys näillä on. Hesarikin pani nettisivut pystyyn, mutta siellä on paljon pöhkömmät jutut. Vaikka siellä on reaaliaikainen moderointi.

Juttuaiheitako ne hakee? Multa sais heti viisi, jos keksisivät pyytää. Niinpä varmaan sultakin.

Lisää mietintää toivoin aiheesta. Mukuloiltakin kysyin, ja Papalta. Eivät keksineet syytä

Mummo

Kyllä tämä kaikki taitaa parahin Mummo liittyä brandiin. Tiede.fi on brandi, jolta tänä päivänä odotetaan keskustelupalstaa - miksi näin on - se ompi kysymys johon vastaaminen on hankalampaa.

Jos kuluttaja tottuu johonkin palveluun, niin siitä syntyy pikkuhiljaa asia, joka on pakko olla olemassa tai jos sitä lisäarvoa ei ole päätyy kuluttaja ehkä toisaalle euroinensa.

Eli nettipalsta on vain ja ainoastaan sen takia, että pysyvät eurot siellä missä pitääkin.

Juttuaiheita näistä myös kaivetaan. Sitoo ydin-asiakkaita lisää ja parantaa jälleen kerran brandin arvoa. Jos minun heittämästäni jutusta tehtäisiin lehteen artikkeli, niin en koskaan tekisi mitään muuta kuin puolustaisi Tiede-lehden brandia kaikille. Ilmaista markkinointia. Perin kätevää.

Joten ällös Mummo huoli, kyllä heillä on syynsä tälle, joten voimme huoleti kulkea kohti puluflunssa-pandemiaa.

Mummo
Miksi tämmöinen tiede.fi -palsta ylipäätänsä on olemassa?

Sen takia että gideon pääsee kertomaan typeriä murhaamisaiheisia juttuja, sitten kun joku kommetoi asiasta niin se on itsemurhaan vainoamista.
Lisäksi täältä saa juttuideoita, tiedelehdessä on ollut useita juttuja, joista olemme keskustelleet.

Joo. Yleensä jos joku iso uutinen tulee esille, niin se on keskustelupalstalle ensin, joista uutisen tekijät ottaa vaarin.

Verraten CryoSatin epäonnistuminen. Oli muistaakseni palstalle tieto ensin ja seuraavana päivänä uutisena.

Repolainen:

Onhan Tiede-lehdessä ollut useampikin artikkeli, jota olen himoinnut ja jos kehtaan, niiin monta ideaa on mielessä.

Enkä minä Erkon lehdistä huolta kanna, hyvin ne pärjäävät ilman Mummoakin.

Miten lehden tuota, brändiä, nostaa tämmönen nettipalsta, sitä en tiedä.

Oonpahan vaan tyytyväinen, että on paikka, missä ajatuksia tuulettaa. Vaan kainostuttaa esittää juttuaiheita.

Oli mulla aikoinaan tuttu radiotoimittaja, joka aina soitti, jotta mistäs tehtäs seuraava juttu. Aina minä koetin keksiä sille jotain hauskaa. Vaan monen yhteisen vuoden jälkeen se kännissä haukku minut pataluhaksi. Siihen loppui se yhteistyö. Mutta niin loppui myös sopulin työ. Nyt tekee kuulemma jotain järjestörotan töitä.

Mummo
jolta ei hullut kysymykset lopu, todistaa Pappa

Kansalaisjournalismi on nykypäivänä kova sana. Halutaan kuulla yleisön mielipiteitä ja kiinnittää huomiota heille tärkeisiin asioihin. Internetin blogit ja keskustelupalstat ovat muuten oikeasti medioille hyviä tiedonlähteitä juuri tämän mielipidepuolen suhteen. Sen vuoksi Tiede-lehdelläkin luultavasti on tämä palsta - tietävät vähän että mitä lukijat ajattelevat tieteen eri aloista, lehdestä itsestään ja kaiken maailman muista jutuista.

Vierailija

Tiedoksi tännekin. Keskustellaan aiheesta. Aiheeseen liittymättömät ja varsinkin asiattomat viestit tullaan poistamaan kun ne huomataan.

Eli jos sinulla ei ole mitään sanottavaa aiheeseen, niin älä täytä ketjuja turhalla jauhannalla.

Asiattomuudet voi edelleen raportoida moderaattori_3:lle

Ystävällisin terveisin

moderaattori_3

Katoppa katoppa. Mode on pehmentynyt..varoittaa ensin.

Niin ja muutenkin, voisihan mode ilmoittaa mielipiteensäkin asiaan. Jos vaikka tietäisi miksi tämä palsta on olemassa.

Mode-3 reagoi Kiteonin haistatteluun. No, ihan syytön en ollut itsekään, varsinkin kun meni aloittamaani aihetta tärvelemään.

Jonkun muun lehden juttuja lukiessa on tullut mieleen, että hei, tätähän on pohdittu just Tiede.fi:ssä. Tiede-lehti ilmestyy sen verran harvakseen, että ei ole niin jatkuvassa aihepulassa kuin vaikka tv:n tai radion ajakohtaisohjelmat.

Kuvittelisin, että Baltin kiinalaisista laivoista voisi saada mielenkiintoisen jutun lehteen. Aurinkopaneelit kiinnostavat monia, muitakin kuin tekniikkkasriikkejä.

Onhan näitä.

Minusta olis kiva sellainen juttusarja, jossa esiteltäisiin oudompia tieteenaloja kansantajuisesti. Mitä esimerkiksi hommaavat semiootikot? Lainasin Eero(?) Tarastin kirjan jonka nimi oli suunnilleen semiotiikan alkeiden perusteita pikkulapsilla, enkä ymmärtänyt mitään.

Mummo
hämmästelee, kummastelee pientä kulkijaa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat