Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Koko ankkalinna saattaa olla vaarassa, nyt o todella vakava tilanne.
Mites minni, hänellä näkyy häntä, se vähintään pitäisi peittää esimerkiksi värillisellä kortsulla, ettei hihhulit luule sitä kikkeliksi.
Lupa tappaa: Saudisheikit tahtovat hengiltä paitsi hiiret myös moraalittomien satelliittikanavien omistajat.

Muhammad Munajid perustelee hiirivihaansa islamilaisella sharia-lailla, jonka mukaan hiiri on inhottava ja saastainen eläin. Sheikkiä raivostuttaa, että piirrossarjoissa hiiristä on tehty taianomaisia ja lasten rakastamia hahmoja.

Munajid, joka on aiemmin työskennellyt diplomaattina Saudi-Arabian lähetystössä Washingtonissa, vaatii paitsi kotihiirten myös piirroshahmon päästämistä päiviltä.

Viime kuussa Munajid tuomitsi Pekingin olympialaiset "bikinikisoina" väittäen, ettei mikään tee saatanaa iloisemmaksi kuin naisurheilijoiden niukat kisa-asut.

Munajidin maanmies ja Saudi-Arabian korkein tuomari sheikki Salih Ibn al-Luhaydan meni viime viikolla vielä pidemmälle ja ilmoitti valtiollisella radiokanavalla, että moraalitonta ohjelmaa lähettävien satelliittikanavien omistajat on lupa tappaa.

On oikeutettua tappaa ne, jotka edistävät turmeltuneisuutta, jos heidän pahuuttaan ei saada lakkaamaan muilla rangaistuksilla, al-Luhaydan sanoi brittikanava BBC:n mukaan.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200809 ... 2_ul.shtml

Onko sota lähi-idässä väärin, "On oikeutettua tappaa ne, jotka edistävät turmeltuneisuutta, jos heidän pahuuttaan ei saada lakkaamaan muilla rangaistuksilla"

Kommentit (3)

Vihdoin ja viimein joku uskaltaa kyseenalaistaa noiden alaosattomissa juoksentelevien rivojen hahmojen olemassaolon. Vuosikymmenet ovat tässäkin maassa levittäneet rivoa nudismin sanomaansa kenenkään asiaan puuttumatta. Akulle ja Mikille & co housut tai kuolema!

Voi, voi, voi, ei se päättely nyt ihan noin yksinkertaista ja suoraviivaista ole!!!

Muunmuassa siksi, että tämän paikan vaahtosuu-monikultturistit (Sigmund, GrandStudent, jne.) ryhtyvät ymmärtämään ja puolustelemaan noita naurettavia mullaheita aivan samaan tapaan kuin heidän monikultturisti-virkaveljensä Britanniassa puolustelivat tässä kuvattua ihmishirviötä

http://www.halla-aho.com/scripta/oikeas ... sista.html

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat