Seuraa 
Viestejä45973

Saudisheikki Muhammad Munajidin olisi hiukan kannattanut miettiä, mitä suustaan päästelee sharia-lakiin vedoten..

Muslimioppinut: Kuolema Mikki Hiirelle!

Kävi nimittäin ilmi, että Islamin vaikutusvaltaisempien tahojen hampaisiin tällä kertaa joutunut, kaikkien tuntema Mikki Hiiri on nyt virallisesti julistanut jihadin koko arabimaailmaa vastaan, takanaan koko Ankkalinnan väki. Tilanne on muslimijohtajille aivan uusi, sillä kukaan ei ole uskaltanut käydä oikeaoppisia vastaan näin häikäilemättömästi sitten viime Keskiajan.

Kaikkihan alkoi, kun sheikki vaati kuolemaa kyseiselle, taianomaisena pidetylle hiirelle, jota taas muslimimaailmalla on aina pidetty yleisesti ottaen saastaisena eläimenä, joka tulee tappaa. "Vai että saastainen eläin!" on M. Hiiri tokaissut tuohtuneena Duckburg Daily -lehdelle antamassaan haastattelussa, siteeraten sujuvasti Sudenpentujen käsikirjaa jonka muuten uskotaan oikeuttavan tämän pyhän sodan ja suorastaan käskevän siihen.

[size=60:txgh949r]Sudenpentujen Käsikirja velvoittaa Ankkalinnalaiset
astumaan pyhään sotaan koko arabimaailmaa vastaan.
[/size:txgh949r]

Lehden mukaan Aku Ankka jättää sodan väliin tällä kertaa. "Housuttoman on hankala käydä sapellin heiluttajia vastaan", velkavankeudessa elävä Ankka tilitti. Sudenpentuihin kuuluvat A. Ankan veljenpojat pitävät setänsä päätöstä häpeällisenä sekä petturuutena. Myös Roope Ankka vaikutti vastahakoiselta. "Fatwa olisi tullut paljon halvemmaksi" kitupiikki laskeskeli.

Lopun alkua?

Asiantuntijoiden mukaan syytä huoleen ei kuitenkaan ole.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Mitä, joku leikkii Lehteä? Tämä on pyhäinhäväistys! Ehdotan, että kaikki Lehden todelliset lukijat nyt nostavat joukkokanteen ja koska se ei kannata, hyökkäävät suoraan anonyymisti kyseisen reinan kirjoittajaa kohtaan!

Lehti on pyhä!
Lehti on suurin!

[size=85:16zskr5f](Joo, ja tämä oli vitsi. Ymmärrän kyllä, jos jotkut tämän palstan henkilöt eivät tätä pidä hauskana. Mutta tää on silti vitsipalsta.)[/size:16zskr5f]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat