Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Apuvälineitten suuri määrä kuvaa henkilön ongelmia, että niitä on paljon. Ongelmat ovat joko sairautta tai tyhmyyttä, tai molempia.

Tieteessä on eletty laitejättiläismäisyysboomi eli -alennustila. Ennustan, että tiede sivistyy, sippoistuu, kaunistuu. laitejättiläismäisyys jää historiaan ja tilalle tulee, äly, ajattelu, henki(syys), kynä, vihko. Ja tilapäiskäyttöön pienikokoisia mittalaitteen kaltaisia paljastimia. Juuri mittalaitte´uus niissä päästää pieneen kokoon.

Laitejättiläismäisyyden eräs syy on ollut luopuminen mittaamisesta ja yrittäminen selvitä muilla keinoilla, jolloin laitteisto paisuu nopeasti paljon. Muita syitä lienee ollut naisten iskeminen, rahan anastaminen, jne sitä rintamaa, huijaaminenkin. Poliisikin olisi hauska usuttaa tälle työmaalle nyt vielä, kun rottia löytyy. Saataisiin turkiksiakin.

Kulttuurimurros on. Kiistäminen tuottaa tappiota.

Tuotantotaloudessa on sama myrsky heidän alkioillaan, ja koveneva myrsky on sekin.

Kaikkien vastuu ja velvollisuus on suojata uskontojen taide- ja kulttuuriaarteet, uskonnot sortuvat hengellisyytensä alueen sortumisen.

Laskento on menetelmistä ja työkaluista paras, siihen nojauituen saamme turvallisuuden vankumattoman. Näiden myrskyjen yltyessä laskentoon turvautuminen vahvistuu. Muuta turvaa ei löytyne.

Laskento tuottaa myös käsitystä maapallon ihanneväkiluvusta. Ja todellisuuden väkilukuasioista. Linnunradan väkilukuasioista. Otuskunnan lukuisuusasioista.

Jos lapisien hankkimista vähennetään, väkiluku vähenee.

Kommentit (2)

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005
Juha Korkee Hvnk
Apuvälineitten suuri määrä kuvaa henkilön ongelmia, että niitä on paljon. Ongelmat ovat joko sairautta tai tyhmyyttä, tai molempia.

Juha Korkee Hyvinkää. Oletko kännissä?

Mitä vikaa ongelmissa on? Sinullako ei ole niitä?

Juha Korkee Hvnk
Tieteessä on eletty laitejättiläismäisyysboomi eli -alennustila ...Kulttuurimurros on. Kiistäminen tuottaa tappiota... Laskento tuottaa myös käsitystä maapallon ihanneväkiluvusta. Ja todellisuuden väkilukuasioista.

En rohdi lainata enempää. Kuvaan tulee likaa ongelmia.

Kysy uudestaan. Ainakaan minä en ymmärtänyt ekalla kerralla.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Ahaa, näin tämäkin asia siis menee. Onneksi Juha Korkee valistaa meitä heikkolahjaisempia.

Hyvä että en ole sairastunut laitejättiläismäisyyteen. Apuvälineitä tarvitsisi ainakin 1000, ja silloin sitä vasta tyhmä olisi.

Ei se mitään sanoi kolli kun muniaan nuoli.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat