Seuraa 
Viestejä14397
Liittynyt16.3.2005

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/V ... 5239533005

Hesarin paperiversion artikkelissa oli puhe jostain luovasta verotuksen uudistuksesta.
Tyhmyydestä verotetaan jo; onhan lotto keksitty jo 1700-luvulla, joten tuossa ei olisi mitään uutta.

Nyt kaikki auttamaan Kataista!

Itse ehdotan liikojen läskien panemista verolle.
Ulkona liikkuvien sikamaisen läskejä ihmisiä voisi sakottaa
maiseman pilaamisesta.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Kommentit (4)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005

Älykkyysosamäärän mukainen verotus voisi olla kohtuullinen. Jokainen saisi joko mittauttaa tai antaa oman arvion verotuksen pohjaksi.

Se perustuu siihen, että älykkään tyypin kuuluu vetää rahaa kuin suokuokalla. Jos ei vedä, niin lusmuilee. Älyveron määrä olisi julkinen.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kataisen olisi parmepi tarkastella niitä veroja mitkä ovat Suomen ja Suomen kansan kassasta pois, mutta joita peritään, esimerkiksi Pakko-Uskonto Pakko-Ruotsi. Miljaardien eurojen paketti.

Kirkollisveron lisäksi, kirkko omistaa osakkeita, kiinteistöjä, maata, metsää j.n.e. ja kaikki ne tulot, on Suomen Kansankukkarosta pois.

"Oulun seurakuntien 40 000 euroa tienaava jäsen maksaa kirkollisveroa 440 euroa ja 17 500 euroa tienaava 160 euroa vuodessa." (Arja Ahonen, talousjohtaja, Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymä. Kaleva, tiistai 16.9.2008.) "

Siinä alat laskemaan paljon kirkko nettoaa esimerkiksi 80 neliömetrin sukuhaudasta. Mistä maksat kirkolle loppujen lopuksi? Vastaus on "Ei mistään" (jos nyt yleisesti esitettyjä törkeitä herjoja ja kunnianloukkauksia ei huomioida). Tontti ja asunto mistä on maksettu, sitä ei omista maksaja, vaan kirkko.

Totisesti; kalliita ovat neliöt maan päällä, mutta ottaen huomioon 80 neliömetrin sukuhaudan, ja mitä niistä neliöistä on maksettu historiassa, niin vielä kalliimpia neliöt ovat maan alla.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14397
Liittynyt16.3.2005

Lainaus:
"vielä kalliimpia neliöt ovat maan alla."

Niin, tiettävästi kallioluolien louhinta ja ylläpito on todella sikamaisen kallista. Ajatellaanpa vaikka Salmisaaren hiilivarastoa, joka palaa (jälleen kerran). Jos ei ökytaloja olisi rakennettu Salmisaareen, ja hiilivarastoa piilotettu maan uumeniin, niin hiilivaraston palo olisi sammutettu jo kauan sitten. 80 tonnia nestemäistä typpeä varastossa hiilisiilon sammutusta varten???

Ehdotan: Arkkitehtikilpailuille vero. Vero niiden järjestäjille ja osallistujille.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat