Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006

Minkä tahansa yliPoPistotason ammattin pystyy opiskelemaan vapaa ajallaan. Ihan ilman ongelmia. Olisiko mahdollista esim. järjestää tällaisille "itseoppineille" mitään mahdollisuutta saada esim. näihin papereihin oikeuttavia loppukoetutkintoja?

+ Ainakin 50eurolla saisi päästä tekemään yo-paperit, vaikka ei olisi koskaan lukiossa istunutkaan. Hieman, vaikka vielä tiukempi kysely... Suorittaa ne niin sou... Mielestäni silloin kaikilla todistuksilla "hienoihin" kouluihin päässeet saisi haistaa pitkät paskat, jos vielä elävät paskanhaisemiskautta eivätkä ole siitä järkiintyneet.

Hyvin polkee.

Kommentit (10)

En tiedä muista aloista, ainakaan kemian itseopiskelu ei ehkä onnistu pelkästään kirjoja lukemalla jos tarkoitus on oikeasti olla ammattitaitonen.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Jos "Jyrä" Katainen on sinne päässyt, pääset varmasti sinäkin.Aina niitä arvosanoja voi pikkaisen "rustata".Ei muuta kuin normaalisti enemmän tsemppiä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30401
Liittynyt16.3.2005
slam
Minkä tahansa yliPoPistotason ammattin pystyy opiskelemaan vapaa ajallaan.Monet akateemiset ammatit vaativat yksityisten budjetteihin verrattuna valtavan kalliita laitteita. Mieti nyt ääritapauksena kokeellisen hiukkasfysiikan kotiopintoja, se ei taida olla persaukisen huvia.

Olisiko mahdollista esim. järjestää tällaisille "itseoppineille" mitään mahdollisuutta saada esim. näihin papereihin oikeuttavia loppukoetutkintoja?Yliopistoissa tutkinnot suoritetaan isona joukkona kursseja, joiden katsotaan muodostavan mielekkään kokonaisuuden. Jokainen kurssi tentitään erikseen. Suurin osa kursseista on yleensä tentittävissä vailla sen kummempia läsnäolovelvoitteita. Osa kuitenkin vaatii läsnäoloa, esimerkiksi kokeellisen työn kurssit luonnontieteellisillä aloilla. Luulisi jonkin teoreettisen ulkolukututkinnon onnistuvan aika pienellä koulun penkin kulutuksella.

Ainakin 50eurolla saisi päästä tekemään yo-paperit, vaikka ei olisi koskaan lukiossa istunutkaan.Niitähän on jotain aikuslukioita, joissa käsittääkseni voi suorittaa kurssit omatoimisemmin.

Mielestäni silloin kaikilla todistuksilla "hienoihin" kouluihin päässeet saisi haistaa pitkät paskat, jos vielä elävät paskanhaisemiskautta eivätkä ole siitä järkiintyneet.Miten kuvittelet sellaisen ihmisen pystyvän suorittamaan omatoimisesti kokonaisen korkeakoulututkinnon, jotka eivät pysty sen vertaa oppimaan että pääsisivät pääsykokeista läpi. Ne pääsykokeet ovat oikeasti helppoja. Niilläkin aloilla, joilla sisään pääsee pieni osa hakijoista, pääsykokeen oppimateriaali on tyypillisiin korkeakoulukursseihin verrattuna suppea. Porukka vaan karsitaan pikkuvirheiden perusteella.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006
fenomenologi
En tiedä muista aloista, ainakaan kemian itseopiskelu ei ehkä onnistu pelkästään kirjoja lukemalla jos tarkoitus on oikeasti olla ammattitaitonen.Aivokemia jyrää, ei kaiketi siinä muuta. Vapautukaa raudoistanne, päähänne lyödyistä sosialismin lenkeistä.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006
Neutroni
Miten kuvittelet sellaisen ihmisen pystyvän suorittamaan omatoimisesti kokonaisen korkeakoulututkinnon, jotka eivät pysty sen vertaa oppimaan että pääsisivät pääsykokeista läpi. Ne pääsykokeet ovat oikeasti helppoja. Niilläkin aloilla, joilla sisään pääsee pieni osa hakijoista, pääsykokeen oppimateriaali on tyypillisiin korkeakoulukursseihin verrattuna suppea. Porukka vaan karsitaan pikkuvirheiden perusteella.Olisitko mahdollisesti voinut ymmärtää, että olisin voinut ottaa huomioon myös tuon mahdollisuuden? Luuletko, että olen syntymäavain apukoulutuksen järjestämismahdollisuuteen?

Kunhan pohdiskelin, että saattaisi olemassa ihmisiä, jotka pystyvät käsittelemään "hauskoja" asioita, mutta ei juurikaan ottamaan vastaan mitään muualta? Tekemällä esityksiä asioista, vaikka niitä ei voida hyväksyä sen vuoksi, että ei kykene tuottamaan juuri annettua vaihtoehtoa, kun ei luonnistu suorittaminen... "mieliksi oleminen".

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006

Kunhan olin vain huolissani yhteiskunnan puolesta, että tuleeko viisautta tarpiaksi "talletettua", kun näennäisviisaiden ryhmä märehtii paska kupillaan, elämättä asiaa todeksi kunnolla. Todennäköisesti olen väärässä ja haluaisinkin olla.

- Olen ehkä lukenut vain liikaa iltalehtiä - back to bisnes _>

Hyvin polkee.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
slam
fenomenologi
En tiedä muista aloista, ainakaan kemian itseopiskelu ei ehkä onnistu pelkästään kirjoja lukemalla jos tarkoitus on oikeasti olla ammattitaitonen.Aivokemia jyrää, ei kaiketi siinä muuta. Vapautukaa raudoistanne, päähänne lyödyistä sosialismin lenkeistä.Varsinkin, jos on maksanut oman koulutuksensa.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006
Petu
slam
fenomenologi
En tiedä muista aloista, ainakaan kemian itseopiskelu ei ehkä onnistu pelkästään kirjoja lukemalla jos tarkoitus on oikeasti olla ammattitaitonen.Aivokemia jyrää, ei kaiketi siinä muuta. Vapautukaa raudoistanne, päähänne lyödyistä sosialismin lenkeistä.Varsinkin, jos on maksanut oman koulutuksensa.En ma jaksa mitään maksaa. Tämä aloitus nyt tälläänen heivaus, kun alkoi vain vituttaa, koska olen ihmisten silmässä pelkkä paska.

On kait hesan Yliopistollakin ryhmä, joka pohdiskelee maailmansyntyjä täysipäiväisesti. Suosittelisin niille kavereille kerdin nahasta tehtyjä pitkiä kalsareita...

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006
fenomenologi
slam
Vapautukaa raudoistanne, päähänne lyödyistä sosialismin lenkeistä.Osaan arvioda asian itse.Sähän potra-poika olet. Varo, että en vain alkaisi sinua käännyttämään. Lieneekö kuitenkan osaat aivan itte arvioida, otahan tuosta paratiisin puusta omena ja se veistää sinulle kolon aivoihin.

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat