Seuraa 
Viestejä45973

Eilinen Ilta=Sanomat esitti demarien epätoivoisen vaalikampanjoinnin pohjanoteerauksen: Melkein julkaistu väitöskirja, jossa "todistetaan" suomalaisten ja saksalaisten yhdessä massamurhanneen kommunisteja ja juutalaisia Lapissa. Valhe on jo niin paksu, että siihen on pakko puuttua.

Väittelevä tohtori ei näytä tietävän sitäkään, että ne on *saamelaisia* siellä Lapissa, eivät juutalaisia.

Kun Huhticaust-hölinä meni puihin, sylttytehdas lyö tiskiin uutta caustia? Entistä hurjempaa.

Me täällä vasemmiston vastapuolella emme ole niin hyviä valehtelemaan -humanistinen lukeneisuus kun puuttuu- joten meidän täytyy ottaa trendikkäät menneisyyden Mustat Aukot todellisuudesta. Onhan meitin vuoro lyödä kortti pöytään? No sitten:

Odottaisin kovasti, että murhia ja raakuuksia sotahistoriasta tikulla etsivät tutkijat ym. desantit (-ai pärkkele: Net on dosentteja! Sorry maalaisuuteni.) ottaisivat okulaarinsa alle Viipurin puolustuksen romahtaessa puna-armeijan käsiin joutuneiden Viipurin sotasairaaloiden potilainen, lääkärien ja hoitajien kokemukset.

Kaupungissa toimi sen menettämiseen asti viitisen sotasairaalaa tai haavoittuneiden hoitoon otettua siviilisairaala. Yksi niistä oli Viipurin naistensairaala. Tämän sairaalan potilaista ja henkilökunnasta ei jäänyt henkiin ketään.

Viipurissa käytiin varsinaisia taisteluja vain hyvin lyhyen aikaa ja hajanaisesti, Arndt Pekurisesta oppiaottaneinen sotilainen juostessa karkuun jo ennen puna-armeijan tuloa. Viipurin naistensairaala joutui vihollisen käsiin ehjänä ja evakuoimatta, potilaineen kaikkineen. Mitä sen jälkeen tapahtui, siitä eivät ole kertoneet ainakaan eloonjääneet suomalaiset. Heitä ei ollut.

Hoitotyö sotasairaalassa oli yhtä tärkeää työtä isänmaan ja ihmisyyden puolesta, kuin oleminen sotilaana rintamalla. Puheenaolevassa tapauksessa jopa vaarallisempaa. Missä viipyy tunnustus ja kunnianosoitus lääkäreille ja nuorille hoitajille, jotka eivät paenneet potilaidensa luota, vaan täyttivät velvollisuutensa loppuun asti?

Ehdotan, että Viipurin naistensairaalaan jääneistä hoitajista nuorimman nimiin nimetään puisto pääkaupungista. Pasilassa olisi sopivaa tonttia? Emmehän me voi unohtaa velvollisuuttaan noudattaneita ja kunnioittaa itsekeskeistä narsistia joka omien yksilökohtaisten päähänpinttymiensä vuoksi joutui törmyskurssille yhteiskunnan kanssa.

Emmehän?

-

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Joukkomurhan tapahtumapaikka nykyisin: Entinen Viipurin Naistentautien Sairaala.

"Viipurissa ajoimme Naistentautien sairaalan vierestä, jonne vuonna 1944 jäi hoitohenkilökuntaa haavoittuneiden kanssa. Haavoittuneet ja lääkärit yms. teloitettiin, kuten Viipurin kirjastossakin olleet haavoittuneet."

http://www.pkymasehist.fi/kannaksen_matka.html

Näistä suomalaisiin kohdistuneista hirmutöistä vaietaan huolellisesti, ja sensijaan jauhetaan keskeytyksettä kuvitteellisista "huhticausteista" jotka sitten vuorollaan paljastuvat huijauksiksi. Huhtiniemen holohölön eräs taustavaikuttaja oli muuten Stasista tuttu Pertti Hemanus, joka jo hyvin varhain ohjeisti entistä mallioppilastaan Antti O. Arposta. Ns. "syvänkurkun" l. putkimies Holapan yhteyksistä äärivasemmistoon meillä ei ole tietoja.

Huhtihölön ampui lopullisesti alas harrastelijatutkija Juhani Tasihin, joka itse oli pitkään uskonut Holapan toimittamiin väärennettyihin todisteisiin. Sattui hassusti, kun valtakunnan ykkös-nenästävedetty -eräs professori- oli juuri viemässä painoon huhtihöpinään perustuvaa kirjaansa, kun koko ceissi paljastui huuhaaksi. Tämä proffa soitti Tasihinille kiiruulla, ja nähtiin senjälkeen sota-arkistossa heti kun se avasi ovensa aamulla. Jussia hän ei ole muitanut oikaisusta kiittää?

Jussi Tasihinille kehut moraalisesta rohkeudesta ja erehdyksen myöntämisestä, mitä ilmeisesti nykyisin joutuu hakemaan kuukausipalkkaisen akateemisen maailman ulkopuolelta.

Tämänkertainen einsatzgruppe-kohu tullee päättymään edeltäjiensä tapaan noloon hiljaisuuteen, jolla mediakommarit tavallisesti yrittävät peittää jälkiään? Olisin kuitenkin kovin yllättynyt, jos valheet paljastettaisiin ennen vaaleja. Onhan kyse demareille tyypillisestä oikeistolla pelottelusta.

Viimex peloteltiin läskiporvarilla, jota esitti vanha taistolainen. Nyt ilmeisesti natseilla??

Kas "kummaa" että tästäkin on näin visusti vaiettu. En nyt juuri muista koskaan edes lukeneeni tällaisista tapahtumista Viipurissa. Tunnetusti Suomessa omaan pesään paskantajat palkitaan, itänaapurissa semmoiset vaiennetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
HMV
Kas "kummaa" että tästäkin on näin visusti vaiettu. En nyt juuri muista koskaan edes lukeneeni tällaisista tapahtumista Viipurissa. Tunnetusti Suomessa omaan pesään paskantajat palkitaan, itänaapurissa semmoiset vaiennetaan.Ainoa tietämäni maininta yleisön saatavilla olevassa painotuotteessa on äskeisessä Seura-lehdessä. Haatateltiin Elisenvaaran pommituksista selvinneitä, ja eräs sairaanhoitaja-haastateltu oli kuulunut Viipurin Naistentauti-sairaalan henkilökuntaan, mutta ollut itselleen onnekkaaseen aikaan lomalta palaamassa.

Kun muistamme, millaisen kalabaliikin arkeologisine kaivauksineen aiheutti lappeenrantalaisen putkimies Holapan ja edesmenneen torivalvojan kautta syötetty kyseenalainen väärennöstieto, niin Viipuriin jääneiden kohtaloa ympäröivä hyinen sosialidemokraattinen hiljaisuus on sitäkin merkillepantavampi.

Minua ihan oikeesti ketuttaa. Jauhetaan vuositolkulla isoilla otsikoilla velvollisuutensa laiminlyöneiden karkurien kuviteltua kohtaloa, mutta velvollisuuttaan noudattaneiden todellinen kohtalo peitetään näkymättömiin.

Ainakin lääkärien ja sairaanhoitajien järjestöt voisivat tehdä jonkin kunnianosoituksen omien ammattikuntiensa edustajille, jotka aivan kirjaimellisesti kaatuivat työnsä ääreen, potilaiden vuoteiden vierelle....

-

Aina vaan paranee:

Viime vaaleissa vasemmiston pelätti oli paha kapitalisti. Nyt on vuorossa natsi??!! -Mitähän seuraavaksi? Jotain fobiaa kuitenkin?

-

Tämän vuoden keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat