Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Mikäs on sinun lempivärisi? Voi myös perustella mikäli on jotain perusteltavaa. Tai kuvailla miksi se väri tuntuu miellyttävältä, herättääkö se jotain tunteita tai ajatuksia tai mielikuvia..

Minun oli ennen vihreä, nykyään enemmänkin sininen, mutta pidän edelleen myös vihreästä. Molemmat ovat luonnonläheisiä värejä ja elinvoimaisia, sininen raikas ja puhdas.

くそっ!

Sivut

Kommentit (39)

Teininä vihreä oli lempivärini, nykyään vallalla on sininen. Äänestän turkoosia. Jotenkin eksoottinen. Vapaa kuin laguunin vesi...

taidan tästä lähteä latkimaan vettä....

Turkoosi ja vihreä. Vihreällä tarkoitan vaalean vihreää

Ne kummatkin ovat sellaisia pehmeitä ja raikkaita värejä, hyvin elinvoimaisia

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Pidin pentuna turkoosista mutta nyt syvänsinisestä. Sellaisesta kaamosajan Lapin jumalaisesta taivaanväristä. Pistää ihan hiljaiseksi kun ulottuu sitten luihin ja ytimiin. On niin voimakas väri että ottaa ihan valtaansa.

Vanhuuden päivillä täytyy muuttaa vielä jonnekkin päin Sodankylää.

Mulla ei ole enää mitään erityistä lempiväriä, mutta pidän tietynlaisista värisävyistä (esim. vihreässä oliivinvihreästä, punaisessa viininpunaisesta ja sinisessä... ööh... suurinpiirtein tämmöisestä). En osaa sanoa, mikä tuossa värisävyssä viehättää.

Neonvärit ovat sitten tosi inhottavia. Ne inhottavasti hyppää silmille (ehkä kun ne on kehitetty sitä tarkoitusta varten ).

Sininen, turkoosi ja vihreä, mieluiten vaalea mintunvihreä. Pidän myös monista muista väreistä, mutta tuo nyt on suurinpiirtein lempikolmikkoni.

Lapsena pidin punaisesta, isompana lapsena vaaleanpunaisesta. Sitten luin kirjan jostain tytöstä joka piti turkoosista, ja se sai minut jotenkin ajattelemaan asiat uusiksi ja aloin pitää turkoosista. Parikymppisenä seurasi kausi jolloin pidin tummasta mintun vihreästä, jossain vaiheessa se tietty sävy alkoi melkein etoa. Lapsena vihasin oranssia, eikä se nykyäänkään oikein silmääni miellytä. Tietty fuksia tai mikä lie "rääkyvä" pinkki oli jossain vaiheessa niin yleinen vaateväri, etten oikein enää jaksa sitä.

Sellaiset stained glass -värit ovat jotain mikä aina sykähdyttää.

- Olen jostakin lukenut sellaistakin että kaikki lapset pitäisivät punaisesta, ja kaiketi taisi olla myös normaalia kehitystä että isompana tytöt pitävät vaaleanpunaisesta?

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
Qadesha
stained glass -värit

?

Qadesha
- Olen jostakin lukenut sellaistakin että kaikki lapset pitäisivät punaisesta, ja kaiketi taisi olla myös normaalia kehitystä että isompana tytöt pitävät vaaleanpunaisesta?

Yks mun miespuolinen kaveri tykkää hulluna punaisesta. Sellaisesta syvän täyteläisestä, pikkuriikkisen aavistuksen vähemmän kirkuvasta kuin joulunpunainen.

Velipoikani määritelmän mukaan yksi huulipunani on "pornonpunainen" Mitä sävyä lie tarkoittaa...

Oon AINA inhonnut vaaleanpunaista. Varmaan siksi, että en ole koskaan tykännyt hennoista väreistä. Tykkään vahvoista ja tummista värisävyistä.

Qadesha tykkäätkö okrasta tai muista oranssin maavärijohdannaisista? Tai murretusta oranssista? Minusta oranssi on ihan kiva halloweenina

(Ilmainen sisustusvinkki! Halloweenina saa mahtavia tuikkulyhtyjä kun kaivertaa appelsiineista sellaisia mitä jenkit tekee kurpitsoista. Semmoisia hassuja kauhunaamoja kaivertaa.)

Hämmentää.

En maavärejä ja muita murrettuja silleen inhoa varsinaisesti, mutta ei oikein ole minun juttuni. Toisaalta olen hivenen perehtynyt ominpäin siihen miten ihmiset voidaan jakaa "neljään vuodenaikaan" sen mukaisesti millaiset värit kellekin sopivat, ja itse olen tyyppiä kesä, mieheni mielestäni syksy ja sen vuoksi hänelle nuo okrat sun muut sopivatkin hyvin. Jotain jorinaa nopeasti guuglaten:

http://www.dermoshop.com/article.asp?id=4790

Stained glass on kaiketi "ikkunamaalaus" suomeksi, mutta inhoan sitä suomennosta. Mikä pirun maalaus...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat