Seuraa 
Viestejä45973

Mielenkiintoinen keskustelu torstaina TV1:llä Vaalit -08: Vaalimarkkinoilla. Tämähän ei kauhean julkinen juttu ole, mutta ovatko vaalimme sittenkään demokraattiset tai oikeudenmukaiset?


Köyhien asialla rp
- puolueen puheenjohtaja Terttu Savola kertoi, että hänelle oli annettu YLE:ltä lupa vain yhteen esiintymiseen YLE:n televisioinnissa.

http://areena.yle.fi/toista?id=1513767

Loppuvaiheessa ohjelmaa kohta 1:n jälkeen voi kuunnella Terttu Savolan mielipiteen vaaleista, vaalidemokratiasta, rehellisyydestä ja ääntenlaskennasta:

Koska nyt joudunkin sanomaan tässä, koska minulle on ilmoitettu, että Köyhien asialla - puolue ei pääse mihinkään ohjelmaan. Niin joudunkin sanomaan tässä sanottavani.Myöskin 2004 kunnallisvaaleissa olin ainoa puolueen puheenjohtaja joka ei päästetty sisään studion ovista.

Ja vuonna 2007 eduskunta vaaleissa saimme piipahtaa studiossa ja saimme tosi hyvää palautetta ympärimaata ja saimme myöskin äänivyöryn. Mutta ne äänet eivät tulletkaan meille. Ne menivät - tämä oli onnettomuus että sain ne käsiini. Köyhien asialla -puolue poistettiin äänten laskennasta ja tässä on dokumentit: Terttu Savolan äänet menivät vasemmistoliiton ehdokaalle Lapista. Vantaan ehdokkaan äänet menivät Satakuntaan kokoomuksen ehdokkaalle. Uskokaa tai älkää, tämä tuntuu ufolta, mutta näin on. Ja tässä on dokumentit!
Onko sana KÖYHÄ pannassa Suomessa, vai mistä johtuu puolueen syrjintä?

Äänestäjä, oletko varma, että äänesi menee juuri sille henkilölle, jota äänestät!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (31)

En yhtään yllättyisi, vaikka tuloksia manipuloitaisiin myös Suomessa. Onhan kyse isoista rahoista. Ja toinen seikka on se miten ihmisten annetaan äänestää ja mitä? Entä jos ei ole uskovainen eikä halua kannattaa mitään miljoona vuotta vanhaa aatetta. Kommunismia,markkinavoimia tms. ? Reaalipolitiikkaa sen pitäisi olla. Ajan mukaan eikä tavan mukaan.

Luutuneen puoluekartan tavoite on säilyttää se ennallaan, näennäisin muutoksin kuten kolmen valtapuolueen tasasuuret osuudet osoittavat.
Häiritsevät vaa'ankielipuolueet indegroidaan mukaan palkkioilla, joihin voi sisältää päätösten nimeäminen niiden nimiin. Tällä tavoin vihreät kesytettiin tukemaan järjestelmää. Mitä nyt joku edustaja oli pyörtyä haastattelusta kun irroitteli liikaa.

Mitä pienempi äänestysprosentti on, sitä enemmän äänestäjissä on kritiikittömiä myötäilijöitä ja erityisesti tyhmin osa. Tuloksena on manipuloijien pääsy valtaan tyhmien tuella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta on aika herättää niitä, jotka äänestävät.

tietää

Mitä pienempi äänestysprosentti on, sitä enemmän äänestäjissä on kritiikittömiä myötäilijöitä ja erityisesti tyhmin osa. Tuloksena on manipuloijien pääsy valtaan tyhmien tuella.
Panin mieleni viikolla, kun kävin sosiaalitoimistossa Espoossa. Pöydällä oli kaksi lehteä, toinen oli joku naistenlehti vuodelta 2006 ja tietenkin heti kannessa oli joku sos.demien espoolainen ehdokas isoilla kirjaimilla. Kuvaa ei muistaakseni ollut. Näinhän ne manipuloijat toimii!

Mutta kyllä hänen kolumninsa Demareissa laittoi ajattelemaan, että ONKO ESPOOSSA todella noin tyhmiä työntekijöitä, että pitää todella suurella rahalla kouluttaa!

Lasteni vanhempi
vanhemmat

[size=18:22w23ofn]Sosiaali- ja terveystoimi trimmaa asiakaspalveluaan[/size:22w23ofn]

Espoon sosiaali- ja terveystoimi kiinnittää ensi vuonna erityistä huomiota asiakaspalvelukulttuurin kehittämiseen. Toimiala allekirjoitti maanantaina Trainers´ House -valmennusyrityksen kanssa sopimuksen. Valmennusyritys kouluttaa esimiehiä ja henkilöstöä entistäkin parempaan asiakaspalveluun ja viestintään. Koulutus aloitetaan tammikuussa sosiaalipalveluissa, jonka jälkeen on tarkoitus valmentaa terveysasemien vastaanottotoimintaa ja vanhusten pitkäaikaishoitoa.

- Sosiaali- ja terveystoimen strategia korostaa asiakaslähtöistä palvelua. Asiakas- ja asukaslähtöisyys on myös määritelty Espoon kaupungin arvoissa tärkeimmäksi arvoksi, kertoo perusturvajohtaja Juha Metso. - Haluamme osoittaa, että pidämme asiakaslähtöistä palvelua aidosti tärkeänä asiana. Tavoitteena on kehittää laadukasta palvelukulttuuria järjestelmällisesti koko organisaatiossa.

Metson mukaan yksittäisten työntekijöiden asiakaspalvelukurssit jäävät usein irrallisiksi, eivätkä vaikuta koko työyhteisön toimintaan. - Nyt valmennamme kokonaisia palvelutoimintoja. Uskomme että esimiesten ja henkilöstön mahdollisuus vaikuttaa oman työn parantamiseen lisää myös työviihtyvyyttä, Metso kertoo.

Espoo haluaa olla edelläkävijä

Miksi juuri Trainers´House valittiin valmentamaan sosiaalityöntekijöitä, lääkäreitä ja hoitajia?
- Haluamme olla edelläkävijä julkisen sektorin asiakaspalvelun kehittämisessä, Metso sanoo. - Siksi yhteistyökumppaniksi valittiin paras mahdollinen kouluttaja, jolla on meidän näkökulmasta parhaat näytöt asiakaspalvelun valmentamisessa. Arvostamme henkilökuntaamme ja haluamme satsata heidän koulutukseensa. Meillä on erittäin ammattitaitoisia esimiehiä ja työntekijöitä, joita ei ole varaa menettää. On varmistettava, että sosiaali- ja terveystoimi on vetovoimainen työpaikka tulevaisuudessakin.

- Sosiaalityö valittiin ensimmäiseksi koulutukseen, sillä työ on erittäin vaativaa ja haasteellista asiakaspalvelua, kertoo perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Marja-Leena Remes. Tammikuussa tulee voimaan uusi lastensuojelulaki, joka velvoittaa kuntia palvelutakuuseen asiakkaille,. - Tämä koulutus on hyvää jatkoa asiakaspalvelun kehittämistyölle, jota olemme tehneet viime vuosina.

Myös terveyspalvelujen toimintatapoja uudistetaan parhaillaan aktiivisesti. - Kun meillä on selkeästi määritelty palvelukonsepti, voimme viestiä paremmin asiakkaillekin mitä palvelua meiltä saa, toteaa terveyspalvelujen johtaja Tuula Heinänen. - Uskon että se auttaa meitä myös rekrytoinnissa.

Ennen koulutusten käynnistymistä valmennusyritys perehtyy palvelutoimintoihin mm. tarkkailemalla paikan päällä asiakastyötä. He myös haastattelevat asiakkaita, esimiehiä ja henkilöstöä. Lisäksi tehdään lähtötilanteen asiakastyytyväisyysmittaus.

Lisätietoja: perusturvajohtaja Juha Metso, puh. (09) 8162 3050

Lähde: http://www.espoo.fi/default.asp?path=1;28;29;37412;37474;76853

..................

Trainers´ House laskuttaa kuulemani mukaan Espoota noin 80.000 eurolla.

"Valmennusyritys kouluttaa esimiehiä ja henkilöstöä entistäkin parempaan asiakaspalveluun ja viestintään"

Espoolaiset kyykyttäjät opetetaan "asiakaspalvelua" hymyilemään........

Ari http://www.vanhemmat.com
Onko Espoon kaupungissa sitten NÄIN TYHMIÄ työntekijöitä töissä, joita pitää ISOLLA rahalla kouluttaa, kuten joku kirjoittaa kolumnissaan:

Peruspalveluiden katsastus
Kuka on terveyskeskuksen asiakas? Tai päiväkodin ja koululaitoksen? Ensi tuumalta vastaus voisi kuulua: sen käyttäjä. Mutta katsotaan syvemmälle.

Kotikaupunkini Espoo järjesti 550-juhlansa kunniaksi henkilöstöjohtamisen ja -politiikan haasteita käsittelevän seminaarin. Yksi puhujista oli Trainers’ Housen toimitusjohtaja Jari Sarasvuo.

Sarasvuon firma tekee työtä Espoon sosiaali- ja terveystoimelle asiakaslähtöisen toimintakulttuurin vahvistamiseksi. Jonkun mielestä ehkä outo valinta kunnallisen sektorin valmentajaksi, mutta usein tarvitaan joku täysin ulkopuolinen kertomaan itsestäänselvyyksiäkin.

Varsinkin näinä aikoina, kun kuntasektorilla päätöksenteko perustuu vahvistuvasti säästöjen aikaansaantiin.

***

Sarasvuo selitti asian esimerkillä katsastuskonttoreiden toiminnasta.

Moni muistaa ajan, jolloin auton katsastuksesta saattoi selvitä hyvällä suhdetoiminnalla. Huonommassa kunnossa repsottava auto vietiin tutun suosittelemaan katsastuspaikkaan, jossa haalarimiehen suosiolla oli kohtuullinen hinta. Auton omistaja sai lähteä tyytyväisenä tienpäälle vaikka jarrupalojen kunto ei täyttänytkään kaikkia säädöksiä. Mutta oliko hän katsastuksen todellinen asiakas? Ei.

Asiakas oli se lapsi, jonka yli ”katsastetun” auton kuski ajoi, kun jarrut eivät pysäyttäneetkään ajoissa. Tai sen sairaalan väki, jonne lukuisten suhdetoiminnalla autonsa katsastuksen läpäisseiden uhrit päätyivät hoitoon.

Ja viime kädessä katsastuskonttorin asiakkaita olemme me kaikki. Samoin kuin terveyskeskuksen, päiväkodin ja koululaitoksen – vaikka niiden palveluja ei suorasti tarvitsisikaan.

***

Terveyskeskuksiin hakeutuvat ihmiset hakevat terveyskeskuksista apua vaivoihinsa. Toisin kuin jotkut väittävät, sinne ei hakeuduta paremman tekemisen puutteesta.

Yhä useammin haettu apu jää saamatta joko kokonaan tai oikea-aikaisesti. Myös erikoissairaanhoidon hoitojonot ovat lähteneet taas kasvuun.

Ei ihme, että maanantaina julkistetussa Ylen teettämässä kyselyssä kansalaiset kokevat eriarvoistumisen lisääntyneen viimeisten kymmenen vuoden aikana. Työterveyshuolto pitää huolta isosta joukosta työssäkäyviä, mutta työttömät, eläkeläiset ja vammaiset joutuvat tyytymään kunnalliseen palveluun – joka ei siis palvele. Hintana on paitsi rahallisesti huono-osainen myös terveydellisesti kurjistuva joukko.

Myös päivähoidon ja koululaitoksen kohdalla holistisen näkemyksen sivuuttaminen on täysin järjetöntä.

Päiväkotien tehtävä ei ole olla parkkipaikka, vaan varhaisen vuorovaikutuksen ja kehityksen tukija. Koulun tehtävä ei ole pelkästään tiedon syöttäminen, vaan nuoren kasvattaminen ja tukeminen yhteiskuntakelpoiseksi – niissäkin tapauksissa, joissa nuoren omat vanhemmat eivät siihen kykene. Tarvitaan oppilashuollon vahvistamista, ei heikentämistä. Viime kädessä tämä hyödyttää meitä kaikkia.

Meille demareille tämä on selvää. Nyt se pitää todistaa yhteiskuntarauhan säilymisen vuoksi myös niille, jotka epäilevät.
http://www.demari.fi/content/view/1640/210/[/quote]


http://www.vanhemmat.com/phpbb/posting. ... 600032fe61

Alveron
NaltsukkaOnhan tuossa montakin asiaa, mutta kun tiedetään ihmisten usein olevan laiskoja lukemaan näitä agendoja, olisi puolueen nimen oltava vähemmän luotaantyöntävä.Minä myönnän avoimesti olevani köyhä - mikä on totuus - ja en kaipaa mitään lirumlaarumia.

Puolueen nimi on juuri se, joka herätti minut jo vuonna 2002 kun puoluetta perustettiin.

Rehellisesti Köyhien asialla!

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639

"Luotaantyöntävä" on ehkä huono ilmaisu, silti, ja valitettavasti, puolueen nimen olisi hyödyllistä olla hieman "seksikkäänpi".

Naltsukka

http://www.koyhienasialla.fi/kunnallisvaalit.html

Minä myönnän avoimesti olevani köyhä - mikä on totuus - ja en kaipaa mitään lirumlaarumia.

Puolueen nimi on juuri se, joka herätti minut jo vuonna 2002 kun puoluetta perustettiin.

Rehellisesti Köyhien asialla!


Onko joku puolue köyhiä vastaan?

Köyhyys on ikuisuusongelma.
Jeesus sanoi: "Köyhät teillä on keskuudessanne aina." (Uusi testamentti)

[size=150:1npu752k]Köyhien Asialla jätti tutkintapyynnön YLEstä[/size:1npu752k]
Julkaistu 17.09.2008, klo 14.17 (päivitetty 18.09.2008, klo 15.29)

Köyhien Asialla -puolue toimitti tiistaina Helsingin poliisille tutkintapyynnön Yleisradiosta. Puolueen mielestä sitä syrjitään YLEn vaalikeskusteluissa.
Köyhien Asialla kertoo jättäneensä tutkintapyynnön saatuaan tiedon, että puolue ei pääse mukaan televisioitaviin vuoden 2008 kuntavaalikeskusteluihin.

YLEn Ajankohtaisjournalismin osaamiskeskuspäällikkö Jyrki Richt toteaa, että puoluelain ja Ohjelmatoiminnan säännöstön mukaan YLE voi vaaliohjelmissa soveltaa ohjelmallisia näkökohtia. Niitä ovat oikeuskanslerin tulkinnan mukaan puolueen koko, parlamentaarinen asema ja ohjelmien kiinnostavuuden lisääminen.

TV1:n Suureen vaalikeskusteluun 23.10. kutsutaan eduskuntapuolueiden lisäksi valtakunnallisesti kattavimpaan ehdokasasetteluun yltäneet pienpuolueet. Richt huomauttaa, että esimerkiksi Vaalimarkkinat-ohjelmaan 18.9. kutsutaan kaikki rekisteröidyt puolueet, jotka asettavat kuntavaaleissa ehdokkaita, siis myös Köyhien Asialla.

TV2:n Vaaliexpress-ohjelmiin kutsutaan kullakin lähetyspaikkakunnalla kuntavaaleissa edustettuina olevat puolueet ja myös huomattavimmat valitsijayhdistykset, täsmentää Richt. Eduskunnan ulkopuoliset pienpuolueet esittävät näkemyksiään myös YLEn radio-ohjelmissa ja vaalisivuilla.

Köyhien Asialla -puolueen mielestä YLEn on vaalien alla suotava lain mukainen tasapuolinen kohtelu kaikille vaaleissa mukana oleville puolueille, eikä pyrkiä tukemaan suuria eduskuntapuolueita. Puolue katsoo myös, että kaikkien puolueiden merkittävyyden ratkaiseminen täytyy olla äänestäjien käsissä.

YLE Uutiset
http://yle.fi/vaalit/2008/id101802.html

Eihän suhteellisessa vaalitavassa ääni juuri koskaan mene sen ehdokkaan hyväksi jota itse äänesti. Epädemokratiassa eletään, vallankaappausta odotellessa.

Se Köyhien puolueen akka taitaa olla päästään sekaisin ja siksi luulee, että häntä / heitä vainotaan. Kun senkin minuutin joka tv-aikaa suodaan käyttää harhaiseen änkytykseen niin eipä ole ihme jos tulevaisuudessakin on media-aika kortilla. Ihan ilman salaliittoa hänen puoluettaan tai köyhiä vastaan.

Naltsukka
Äänestäjä, oletko varma, että äänesi menee juuri sille henkilölle, jota äänestät!

Varmaankin ainoa tilanne jolloin voi olla varma äänestään on silloin kun ei äänestä. Tosin, silloinhan en olisi äänestäjä, joten olisin jäävi vastaamaan äänestäjälle kohdennettuun kysymykseen.

Olli V
[size=200:i3p5w3mv]KÖYHÄT TÖIHIN.[/size:i3p5w3mv] [size=200:i3p5w3mv]IHAN ITSE.[/size:i3p5w3mv]

Moon jo, ei auta. Pska palkka ja kusinen duuni. Pomokin on sellainen v*tun änkyrä. SSDD.

Naltsukka
Mielenkiintoinen keskustelu torstaina TV1:llä Vaalit -08: Vaalimarkkinoilla. Tämähän ei kauhean julkinen juttu ole, mutta ovatko vaalimme sittenkään demokraattiset tai oikeudenmukaiset?


Köyhien asialla rp
- puolueen puheenjohtaja Terttu Savola kertoi, että hänelle oli annettu YLE:ltä lupa vain yhteen esiintymiseen YLE:n televisioinnissa.

http://areena.yle.fi/toista?id=1513767

Loppuvaiheessa ohjelmaa kohta 1:n jälkeen voi kuunnella Terttu Savolan mielipiteen vaaleista, vaalidemokratiasta, rehellisyydestä ja ääntenlaskennasta:

Koska nyt joudunkin sanomaan tässä, koska minulle on ilmoitettu, että Köyhien asialla - puolue ei pääse mihinkään ohjelmaan. Niin joudunkin sanomaan tässä sanottavani.Myöskin 2004 kunnallisvaaleissa olin ainoa puolueen puheenjohtaja joka ei päästetty sisään studion ovista.

Ja vuonna 2007 eduskunta vaaleissa saimme piipahtaa studiossa ja saimme tosi hyvää palautetta ympärimaata ja saimme myöskin äänivyöryn. Mutta ne äänet eivät tulletkaan meille. Ne menivät - tämä oli onnettomuus että sain ne käsiini. Köyhien asialla -puolue poistettiin äänten laskennasta ja tässä on dokumentit: Terttu Savolan äänet menivät vasemmistoliiton ehdokaalle Lapista. Vantaan ehdokkaan äänet menivät Satakuntaan kokoomuksen ehdokkaalle. Uskokaa tai älkää, tämä tuntuu ufolta, mutta näin on. Ja tässä on dokumentit!
Onko sana KÖYHÄ pannassa Suomessa, vai mistä johtuu puolueen syrjintä?

Äänestäjä, oletko varma, että äänesi menee juuri sille henkilölle, jota äänestät!
Dokumentit löytyvät tuolta:

http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=3135

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40833
tietää
Mitä pienempi äänestysprosentti on, sitä enemmän äänestäjissä on kritiikittömiä myötäilijöitä ja erityisesti tyhmin osa. Tuloksena on manipuloijien pääsy valtaan tyhmien tuella.Noinhan siinä joka tapauksessa käy, koska suhteellinen vaalitapa on sitä varten tehty, että voidaan järjestää näennäisiä vaaleja, mutta tosiasiassa samat puolueet säilyttävät valtansa sukupolvien ajan. Tietysti tuo "tyhmä" on hieman huono sana siinä mielessä, että ihmisen laumaeläimen perusluonnetta siinä manipuloidaan. Tietyssä mielessä se on tyhmä, mutta toisaalta fiksumpaa vertailukohtaa ei tunneta.

Jotta ne "järkevät" (siinä mielessä, että ajaisivat yhteiskunnan kehitystä oikeudenmukaiseen suuntaan ennen omaa etuaan) voisivat vaikuttaa, pitäisi jonkun perustaa järkeviä asioita ajavia puolueita, koska tosiasiassa meillä äänestetään ennen kaikkea puoluetta, vaikka näennäisesti ääni annetaankin henkilölle. Mutta toisaalta kun fiksut ihmiset perustavat puoluetta, pian he huomaavat, että härski vedätys tuottaa heille henkilökohtaista rahaa ja valtaa, idealistinen hyvän yhteiskunnan tavoittelu ei tuota mitään, koska pieni puolue ei saa edustajia valituksi, vaikka saisivatkin valveutuneet ihmiset äänestämään.

Käytännössä, jos marssii äänestyskoppiin, valittavana on joko valtaeliitin linja (kolmen tavoitteiltaan lähes identtisen pääpuolueen ehdokkaat), tunnetut tosiasiassa valtaeliittiä omien etujensa takia hännystelevät pikkupuolueet (vihreät, RKP jne.) tai sitten joukko yhtä asiaa populistisesti vaahtoavia hörhöjä, jotka toivovat pääsevänsä repimään kottikärryllisen helppoa rahaa yhden vaalikauden ajaksi tietäen hyvin, ettei heillä tule koskaan olemaan minkäänlaista vaikutusvaltaa yhtään mihinkään. Kun kerran äänestäminen on niin autuaaksitekevää, ketä pitäisi äänestää, jos ei koe nykyisen valtaeliitin linjaa oikeaksi, eikä yksikään hörhöehdokas ole likikään sitä mitä vallanpitäjältä haluaisi?

Sivut

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat