Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Millaisia sääntöjä on täyttää tyhjä tila? Voidaanko täytetty tila täyttää liikuttamatta alkuperäistä objektia?

Siinäpä hetkeksi pohdintaa...

Voi olla, että on olemassa tyhjä tila, JOTA EI VOI KOSKAAN TÄYTTÄÄ! Näin on tietokoneen ROM-muistin nollabittien laita, ennenkuin koko piiri puretaan...
Ja samoin on bittejä, jotka aina ja iankaikkisesti säilyttävät olemassaolonsa, vaikka niitä yritettäisiin muuttaa tai siirtää: ROM-muistin ykkösbitit...

Kuitenkin noita kokonaisuuksia voidaan suht' helposti siirtää! Voit siirtää kannettavasi eri paikkaan, ja ROM-muistipiiri siirtyy mukana! Onko olemassa sellaisia objekteja, joita ei voi silloinkaan siirtää? Onko esim. alkuräjähdyspisteessä, joitakin sellaisia rakenteita, joita ei IKINÄ voi siirtää - ei edes niistä koottua kokonaisuutta, ellei niitä suorastaan hajoteta ja rikota?

Paljon tavallisempaa on pystyä siirtämään esineitä, jotka säilyttävät muotonsa. Tietokoneen muisti RAM on puolestaan muunneltavissa aivan mihin tahansa kuviteltavissa olevaan bittikombinaatioon, ja sen voi tulostaa, jolloin tuokin kombinaatio olisi IKUINEN!

Mitä on tuo VALO, joka paljastaa tilassa olevan objektin luonteen? Onko olemassa jotain valolle näkymätöntä, JOKA SILTI omaa näitä em. ominaisuuksia? Läpikuultava vesi ja lasi ovat yritys luoda tälläisiä komponentteja, samoin hyvin pienellä ZOOM-kertoimella jonkin pisteen sisään upotettu MIKROTODELLISUUS!

Kuitenkin, näin itse uskon: On olemassa sellainen totuuden valo, joka voi paljastaa KAIKEN. Senkin jos jollakin partikkelilla on kyky ja aikomus rikkoa noita IANKAIKKISESTI paikallaan olevia kohteita, jotka lieneevät kaikkein parhaiten suojattuja! Miten tuollaista olemassolon kohdetta pitäisi kohdella? Väkivaltaista ja tuhoisaa liikettä, joka pyrkisi siirtämään tai särkemään IANKAIKKISIA lakeja ja säädöksiä?

Miten käy PEDON ja SAATANAN ja VÄÄRÄN PROFEETAN, kun ne saadaan kiinni? Millä lailla tälläisiä kohdellaan?

Tämä maailma on täynnänsä tuollaisia TUHOVOIMIA! Pyritään tappamaan ja murhaamaan ihmisiä ja eläimiä, vaikkei saataisi edes kopioitua itsellensä tuota kohdetta, jolloin tapahtuisi se SUURIN vahinko! Kaikki eläimet on Jumala tarkoittanut kesytettäväksi ja pyydystettäväksi, ja käytettäväksi jotenkin hyödyllisesti... Sama koskee meitä ihmisiä...

Kaikki kombinaatiot ja yhdistelmät ovat kuitenkin uudestaan löydettävissä! Kaikki kirjaimet ja sanat pyritään kombinoimaan, itse asiassa luulen kyse olevan pikemminkin MERKITYSTEN kombinoinnista näiden merkkien kombinoinnin sijaan... On paljon MIININGLESS wöördejä...

Kaikki sanat voivat saada merkityksen ja erityisesti LAPSET ovat mahdottoman eteviä yhdistelemään uusia tai tuntemattomiansa sanoja aivan kummallisiin asiayhteyksiin! Tästä varmaan johtuu synonyymit ja homonyymit, koska periaatteessahan jokaisella merkityksellä pitäisi olla ERI merkkiyhdistelmä!

Itse asiassa kieletkin ovat tälläisiä kummallisen mielleyhtymän kautta tulleita samaistuksia, ja on ainoastaan uskosta kiinni, uskooko sanakirjan olevan totuudellinen, kun se ZOINAA näitä sanoja aivan eritavoin äännettyihin kohteisiin!

Paljon erilaisia lakeja ja sääntöjä löydämme urheilusta ja älypeleistämme! On käännettäviä nappuloita(Othello=Reversi) ja on toisen nappulan paikaltaan syrjäyttäviä nappuloita(shakki) ja on sellaisiakin pelejä, joissa ei saa muuttaa tietyn siirtomäärän jälkeen nappulan paikkaa... Näin jos joku peli KIRJATAAN ylös... On pelejä joissa siirtoja saa perua, ja pelejä joissa ei saa... Armoton laki on sellainen, jossa uhkailemalla ja pelottelemalla pyritään vastustaja saamaan tekemään huonoja siirtoja... Siirtoja ei luonnollisesti saa perua... Se ei ole loogisesti kaikkein kauneinta peliä, vaan kaunein ja älykkäin peli on sellainen, jossa jokainen - käytössä olevien sääntöjen puitteissa - saavat RAUHASSA, etsiä optimaalisinta mahdollisuutta täyttää tyhjiä ruutuja...

Tietokoneen kenties käsittämättömin ominaisuus on se, että se KOPIOI kohteita! Aivan alkuperäisen kaltaisia bittijonoja ja symboleita saadaan lukuisia lyhyessä ajassa! ENERGIAA TOKI KULUU silloin TUHOTTOMASTI! Ja teoriassa näyttäisi siltä, että kopionti on tietokoneen tapauksessa jopa suotavempaa kuin kappaleen siirtäminen kohteesta toiseen poistamalla alkuperäinen kohde! Poistaminen näet vie vain ylimääräistä aikaa!

Onko meistäkin olemassa siis jatkuvasti hirmuinen määrä kopioita, joita voitaisiin ottaa käyttöön vain USKOMALLA joku edellisen siirto ja palaamalla menneeseen?

Sitä jätän teidät miettimään, arvoisat tiede.fiiläiset!

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat