Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mistä sais? Iso ja halpa lipputankokoko.

Kommentit (10)

Googleta "Israeli Military Sales". Tuolta saat tilattua mitä vaan, kunhan tilattu tuote Suomen tullin tarkastuksen läpäisee. Lippu on varmasti OK.

Ei ole parveketta niin hankala laittaa, eikä täälläpäin uusnatseja oikein ole näkynyt

Olis tarttis vaan hankkia kun on hieno lippu. Nyt jo löytyy EU:n, saksan, jenkkien, natsifasistisikojen, britannian ja suomen lippu.

Lehdissähän oli hiljattain juttu siitä kun jollakin oli parvekkeella hakaristilippu. Ihmiset loukkaantuivat siitä ja joku ohikulkija kävi poistamassa sen omin lupine. Poliisillekin soiotettiin, mutta eihän ne mitään voinu tehdä kun ei rikosta ollut tapahtunut.

Tolla israelin lipullahan olisi tosiaan hyvä alkaa trollaamaan ja härnäämään nahkatukkia. Saattaa vaan tulla kiviä ja molotoveja ikkunasta, mutta kait se on sen arvoista...

Uskon että lippu saisi olla pihallamme kuukausia, varmasti vuosiakin ilman että siihen kukaan fyysisesti kajoaisi. Tietysti riski on että joku kuulanisti viskaisi jonkun molotovin sinne..

Natsilippu on oikeassa kontekstissa eli museona tai kokoelmassa tai historiasta kertovassa yhteydessä hieno, etenkin ne missä on niitä muita kuvioita. Samoin natsisiat osasivat tehdä hienoja kuteita ja kalustoa. Aatteeltaan ne olivatkin sitten idiootteja.. Miksi kaikki hienot kuteet ja muu rekvisiitta on aina pahiksilla..??

Niin mutta Matrix leffassa hyvikset oli coolisti pukeutuneita. Poikkeus vahvistaa säännön.

Ja sitten on tietenkin sitä perinteistä...

Siitä sitten saatetaan olla montaa mieltä olivatko oheiset esimerkkitpaukset cool vai ei, mutta näyttävästi olivat pukeutuneet tai muuten hienon näköiseksi tehty.

Monista tulee oikeastaan black metal bändit mieleen ja siellähän juuri tavoitteena on samaistua näihin pahoiksi leimattuihin stereotypioihin.

Bushmaster
Jafar on kyllä ehdottomasti paras

samaa mieltä.

Toisaalta sauronilla on kyllä makein haarniska. Myös fallout ja baldur's gate peleissä pahiksilla oli über makeat haarniskat. Jälkimmäinen rupeaa olemaan jo aika kliseistä peruspahisosastoa.

Miksiköhän pahikset tehdään aina niin makeen näköisiksi... Tästä on saleen joku jo tehny gradun kuiteski.

Pahuus jo itsessään kiehtoo. Pahikset saavat tehdä mitä lystää ja asettavat vain itse itselleen rajat jotka ovat usein aatteelliset, kun hyvisten täytyy toimia tiukasti moraalin ja koodin mukaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat