Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

He*vetti että vi*uttaa taas tämä meuhkaaminen!

Suurin osa VÄKIVALTAISESTI kuolevista ihmisistä Suomessa kuolee ihan potkimalla, hakkaamalla, puukottamalla ja mikä TÄRKEINTÄ auto-onnettumuuksissa.
Kaikki nämä tehdään viinapäissä.
JOS TOTUUDESTA halutaan puhua, niin:
A Kielletään alkoholi
B Kielletään tav. kansalaisilta autot
C Kielletään keittiövälineet + "vaeltajien" puukot sun muut terävät esineet = ruokaa saa vaan lusikkamuodossa jakelupisteiltä
D Kielletään elämä.
Kuitenkin joku saa päähänsä vahingoittaa jotakuta = RIKOS

SAIRASTA!!!!!

Eiköhän kannattaisi ihan miettiä, mitä tällä ns. yhteiskunnalla on tarjottavaa osallisilleen?
Miten saada KAIKKI tuntemaan, että SINULLAKIN on paikkasi.
Olkoon sitten vaikka yksin ja eristyksessä. Kirjoittakoon vaikka siellä peikkosatuja jne.
EIVÄT KAIKKI HALUA TÄTÄ ultrakapitalismipaskaa joka perustuu TYHJÄÄN arvoon nimeltä RAHA.

Fuck ya all!

Ps.
Pakko lisätä tähän että TIEDÄN mitä menetys on.
Kaikki läheiseni ovat "täältä" lähteneet ennen aikojaan. Jopa niin, että Itseni syyttää Itseään tapahtumista.
Silti en tee pahaa edes paarmalle.
Ja mieluummin uskon Saatanaan kuin kristittyjen jumalaan.
Enkä kumpaankaan.
Mjölneriä kannan minä.
Ja sutta sekä arpia.

Rakkaus/ymmärrys elää jokaisessa Itsessään.
Kuka Itseään kuuntelee Tietää.

Kamalaa on tämä...nuorten elämien TUHO

Raggnarög

Kommentit (13)

...huoh, niin, no, nyt sitten varmaan tiedetään, että mitä ei pitäisi tehdä sinun mielestäsi... Mites sen tekemisen kanssa?

EDIT: Halataanko?

Ettekö haista tuulia? Huomaa mikä on tulossa?
Total control.
Kohta täällä kärrätään ihmisiä häkkeihin sen takia, että he ajattelevat toisin kuin PITÄISI ajatella.

HERÄTKÄÄ pahvit!

N

Fenrir
Ettekö haista tuulia? Huomaa mikä on tulossa?
Total control.
Kohta täällä kärrätään ihmisiä häkkeihin sen takia, että he ajattelevat toisin kuin PITÄISI ajatella.

HERÄTKÄÄ pahvit!

N

Mutta eihän meidän systeemissä ole mitään vikaa?!

T: kansanedustaja

ps. pääasia että raha kiertää ja isot pamput on tyytyväisiä

Jos, joku ottais ja keräis kansan yhteen vaatimaan valtaa takaisin, olisi se tosi hyvä.
Ainut vaan että nykyään sen voi käytännössä toteuttaa enää virtuaalisesti, kun kaikki vaan nyhrää kotona näpyttämässä vallankumous nappeja.

Hyvän systeemin ovat kehittäneet.

Öh, pitääkö tämä tulkita siten, että käsiaseiden rajoittaminen olisi mielestäsi merkki total controliin siirtymisestä? Vähän suhteellisuuden tajua itsellesi, pahvi!

ID10T
Seuraa 
Viestejä2744
Liittynyt3.10.2007

Toisin kuin käsiaseiden kieltämisellä, olisi viinan, autojen ja "keittiövälineiden" kieltämisellä myös haittavaikutuksia. Ilman "apteekkiviinaa" olisi esim. haavojen desinfiointi hankalaa, pelkällä lusikalla pihvin tai leivän leikkaaminen olisi yhtä tuskaa (veitset ja haarukat olisivat kiellettyjä) ja ilman autoa (tai muuta moottoriajoneuvoa) tavaroiden ja ihmisten kuljettaminen muuttuisi todella haasteelliseksi.

MUTTA, jos käsiaseet kiellettäisiin, niin mistä todella TARPEELLISESTA joutuisimme luopumaan? Ampuminen harrastuksena ei ole kenellekään välttämättömyys ja ammatikseen tai elääkseen meistä harva metsästääkään. Mitä riista- ja petoeläinkantojen säätelyyn tulee, niin tähän tehtävään voisi palkata AMMATTITAITOISIA riistanvartijoita, jotka eivät kännipäissään ammuskele lajitovereitaan hengiltä luultuaan niitä esim. hirviksi.

**** on ollut kiellettynä
***** on ollut kiellettynä
****** on ollut kiellettynä
***** ovat olleet kiellettynä
**** ja ******** ovat olleet kiellettynä
****** ovat olleet kiellettynä
******* on ollut kiellettynä
jne ovat olleet kiellettynä

Mitäs noita yksilöimään. Vallanpitäjät kieltävät sen minkä voivat.

Vierailija
ID10T
Toisin kuin käsiaseiden kieltämisellä, olisi viinan, autojen ja "keittiövälineiden" kieltämisellä myös haittavaikutuksia. Ilman "apteekkiviinaa" olisi esim. haavojen desinfiointi hankalaa, pelkällä lusikalla pihvin tai leivän leikkaaminen olisi yhtä tuskaa (veitset ja haarukat olisivat kiellettyjä) ja ilman autoa (tai muuta moottoriajoneuvoa) tavaroiden ja ihmisten kuljettaminen muuttuisi todella haasteelliseksi. ammuskele lajitovereitaan hengiltä luultuaan niitä esim. hirviksi.

Viinan sijaan voisi käyttää vaarattomampia huumeita. Denaturoidut desinfiointiaineet ovat aivan eri asia kuin alkoholijuomat. Autoilukin voitaisiin sallia vain ammattilaisille ja ihmiset voisivat liikkua busseilla tai takseilla. Eri asia on, onko tällaisessa kaiken kieltämisessä mitään järkeä. Tuskin ihmiset ainakaan käyvät yhtään säyseämmiksi tällaisen holhouksen alaisena. Ennemminkin sen voisi olettaa herättävän katkeruutta ja vastarintaa.

MUTTA, jos käsiaseet kiellettäisiin, niin mistä todella TARPEELLISESTA joutuisimme luopumaan? Ampuminen harrastuksena ei ole kenellekään välttämättömyysVälttämättömyys! - Aivan. Mutta näille hulluille ja ihmiskunan vihaajille tappaminen näyttää olevan välttämättömyys.

Siitä seuraa, että jos ei asella, niin räjähteillä, kaasulla, myrkyllä jne, joita löytyy lähes jokaisen kotoa ilma ostolupia, ja lisää saa lähimarketista. Ohjeita on lähimailla, sen kaikki tiedämme. Ja taas lentää pilvenreunalle porukka baarista kaupasta koululuokasta tai mista joukosta hyvänsä.

Miksi tällä hetkellä nuo aseet ovat "poikien" suosikkilistalla ykkösenä? Ehkä se on nyt trendikästä. Uskalltaisin sanoa, että onneksi, sillä nuo muut ovat vielä kauheampia joukkotuhoaseita.

ID10T
Seuraa 
Viestejä2744
Liittynyt3.10.2007

En itsekään kuvittele, että kielloilla saadaan välttämättä mitään aikaan, mutta käsiaseiden rinnastaminen keittiövälineisiin ja autoihin on mielestäni täysin naurettavaa. Halusin vain esittääni mielipiteeni siitä, että aseet ylipäätään ovat omassa luokassaan siksi, että niillä ei ole mitään järkevää käyttötarkoitusta. Tarkkuusammuntakin on loppujen lopuksi vain huvia, kuten tikanheitto tai öljyvärimaalaus.

Mitä tappamiseen tulee, niin millä tahansa esineellä voi tappaa toisen ihmisen. Höyhenelläkin voi kutittaa heikkohermoisen ja -sydämisen hengiltä (edellyttää luultavasti jonkin verran vapaaehtoisuutta "uhrin" osalta) tai sitten sen voi tunkea pahaa-aavistamattoman nukkujan kurkusta alas tukehduttaen tämän.

EDIT: Halataanko?Oikeastaan loistava idea!
Perustetaan halausjoukot, ja naisjoukot etenkin, meitä surkeita miehenpoloja halailemaan. Siinäpä uusi yhteiskuntapalvelun muoto armeijan rinnalle. Kyllä sivarimiehetkin varmaan tykkäis, jos komenettaisiin noihin tehtäviin.

Pelastaisikohan tämä seuraavalta massarikokselta?

KenGuru
KenGuru wrote
MUTTA, jos käsiaseet kiellettäisiin, niin mistä todella TARPEELLISESTA joutuisimme luopumaan? Ampuminen harrastuksena ei ole kenellekään välttämättömyysKenGuru wrote

Välttämättömyys! - Aivan. Mutta näille hulluille ja ihmiskunan vihaajille tappaminen näyttää olevan välttämättömyys.
author="" kirjoitti:Pitäisi kai rajoituksissa huomioida se, mitä enemmistö kansalaisista tarvitsee ja ei tarvitse. Haarukoita ja keittiöveitsiä kaikki tarvitsevat, mutta suurin osa ei tarvitse aseita, eikä edes omista käsiasetta. Pitääkö mahdollisesti vaarantaa muiden turvallisuus siksi, että jokin pieni ryhmä saa jatkaa harrastustaan? Vähemmistöille toki pitää suoda ne harrastukset , mitkä eivät haittaa muita. Esimerkiksi kirjanmerkkien tekeminen ei varmaan ole koko kansan harrastus, mutta ei aiheuta mitään riskiä kenellekään.

KenGuru: Siitä seuraa, että jos ei asella, niin räjähteillä, kaasulla, myrkyllä jne, joita löytyy lähes jokaisen kotoa ilma ostolupia, ja lisää saa lähimarketista. Ohjeita on lähimailla, sen kaikki tiedämme. Ja taas lentää pilvenreunalle porukka baarista kaupasta koululuokasta tai mista joukosta hyvänsä.

" ja taas lentää pilvenreunalle porukka.." tuohan oli hienon lyyrisesti ilmaistu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat