Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

RFID-tagi maksaa n. yhden centin / kpl, ja on kooltaan leivänmurun kokoinen. Ei vaadi patteria tai akkua.

Sellainen mahtuisi jokaisen aseen kahvaan, ja olisi luettavissa halvalla lukulaitteella muutaman metrin päästä.

Tärkeiden ovien lähelle sitten lukijat. Lukijat lienee satasen luokkaa. Jos ase löytyy, niin hiljainen hälytys vahtimestarille, joka käy ampumassa epäillyn ja pari muutakin. Onhan sekin vähemmän kuin esim 11 kuollutta.

Sivut

Kommentit (22)

Entäs ne aseet joissa ei ole RFID-tagia, pässi? Vai pidätkö henkilökohtaisesti huolta että maailman jokaisessa aseessa on vuoden päästä kyseinen tarra?

EDIT: Multinickpelle Liittynyt, kun kerta olet noin saamarin typerä, niin miksi sitä suureen ääneen kaikille kailotat? Miksi? Eikö sinulle tule siitä huono olo?

Tagi on Aseen perän muotokappaleessa, jonka harrastaja on irroittanut että työstää sitä ja joutuu vartijan ampumaksi sen vuoksi.

Tarkkuusammunta-aseet voidaan varustaa laitteella, joka estää sen laukeamisen muuhun suuntaan kuin maalitauluun ja nimenomaan siihen tauluun, johon on tarkoituskin osua. On jo olemassa pelkkiä virtuaalisia osumia ampuvia aseita.

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007
tietää
On jo olemassa pelkkiä virtuaalisia osumia ampuvia aseita.Ammutaanko niillä virtuaalihirviä vai käytetäänkö niitä virtuaalisodassa?

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

RFID-tagi voisi olla jokaisessa luodissa.

Tai jos tagi on valettu valmistusvaiheessa aseen runkoon, niin ei sitä monikaan sieltä kaiva ulos rikkomatta asetta.

Uudet aseet olisi täysin uutta kaliiberia, ja vanhojen tuttujen kaliiberien ammusten myynti kielletään välittömästi. Muutamassa viikossa asekanta olisi uusittu lähes kokonaan. Valtio ostaa vanhat pyssyt armeijalle käypään hintaan. Tai myydään ne ulkomaille, ihan sama.

Valtio lopettaa ostamisen määräaikaan mennessä, ja sen jälkeen vanhan aseen omistamisesta saa 15 vuotta linnaa. Moniko uskaltaisi "hukata" ?

Armeija kouluttaakin tulevat varusmiehet tällaisilla sitten? Haluaako mösjöö des kullatulla liipaisimella vaiko ilman? Miellyttääkö la tukin väri? Peura- vai sonnikuvio?

Vuoden vitsi

Jos magneetin laittaa metallipurkkiin, niin kenttä vaimenee jonkin verran. Mutta ei katoa. Sähkökenttä on eri asia.

Onhan noita sitten 14MHz radiotageja. Taajuus on niin pieni, että tunkeutuu ainakin foliohatun läpi, luulisin.

Metallinilmaisimet ei ole kalliita nekään, ellei sitten halua maksaa kaverille extraa kunnan rahoista. Yks helkkarin käämi ja transistori.

SamBody
Seuraa 
Viestejä6157
Liittynyt3.5.2008
Lektu-Elli
Jos magneetin laittaa metallipurkkiin, niin kenttä vaimenee jonkin verran. Mutta ei katoa. Sähkökenttä on eri asia.

Onhan noita sitten 14MHz radiotageja. Taajuus on niin pieni, että tunkeutuu ainakin foliohatun läpi, luulisin.
Siltäkö tuntuu?

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Miten RFID toimii sitten, jos sen valaa metallirungon sisään?

Helpoin ja käytännöllisin keino on rajata aseiden hankinta vain täysjärkisille monivaiheisella lupaprosessilla, jota on käsitelty mm. minun toimestani useilla asefoorumeilla ja ehdotus on jopa lähetetty asehallintoyksikölle.

Entäpä jos määrättäisiin aseen ostamiseen oikeuttavaksi tekijäksi elektrodien asennus aivoihin? Jos aseen omistaja laukaisisi hälytyksen julkisten rakennusten oville asennettavissa metallinpaljastajissa, niin hänet etälamautettaisiin kätevästi GSM-verkon läpi toimitettavalla signaalilla.
Myös poliisi voisi soittaa suoran puhelun aseenkantajan aivoihin, mikäli tämä alkaisi käyttäytyä kummallisesti intternetissä...

RFID-tagin voi käräyttää sopivalla EMP-pulssilla. Ja todennäköisesti se grillaantunee myös ihan tavallisessa mikroaaltouunissa.

Laitetaanko veitsiin, pesäpallomailoihin ja autoihin vastaavat tagit? Loppuvatko ihmisten kuolemiset sitten?

Entä miten nämä hienot (?) keinot vaikuttavat pimeisiin aseisiin? Jos joku on kaheli, niin kyllä se vaikka räjäyttää lannoitepommilla korttelin. Internettiin ja kirjastokorttiin RFID?

Ns "laajennettu itsemurha" - joka on nyt lanseerattu. Vissiin se voisi olla "collateral suicide". Eli terrorismi on out - ja laajennettu itsemurha in.

Leikilläänhän tässä...

Tagi olisi parempi ratkaisu kuin pyssyn tehon lasku 90%, tai pyssyjen kieltäminen. Vanhanen voisi ihan hyvin määrätä esim piippuihin pienen sivureiän, mistä karkaisi melkein kaikki paineet. Luoti lentäisi nippa nappa lattialle asti.

Pyssyt voisi kieltää jo nyt vaikka melulainsäädännön perusteella, joten uusia lakeja ei tarvita.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat