Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Addiktioon taipuvaiset ihmiset (=fanaatikot) tulevat helposti riippuvaisiksi mistä tahansa, oli kyseessä huumausaine, alkoholi, pokeri, nakkikioskitappelu, jalkapallo, Jumala tai virkkaaminen.

Addiktioon vähemmän taipuvaiset (=ei-fanaatikot) eivät yleensä tule riippuvaiseksi, vaan pystyvät suhtautumaan kohtuudella asioihin.

Kysymys on siitä, pitääkö lainsäädäntö rakentaa fanaatikkovähemmistön ehdoilla vai ei? Mielestäni yhteiskunnan lainsäädäntö muodostaa kehykset, joiden sisään ihminen kasvaa (jos on sen verran sinisilmäinen ettei osaa epäillä mitään). Jos lainsäädäntö on tehty fanaatikkoja varten, niin tällaisista "normi-ihmisistä" kasvaa fanaatikkoja. Näin itse asiassa tuntuu jo tapahtuvan. Tämä asia olisi tärkeää ymmärtää aivan ylimmälläkin tasolla.

Kun nyky-yhteiskunnan lainsäädäntö rakennetta muutetaan enenevässä määrin vähemmistöryhmien toiminnan estämiseksi, niin itse asiassa saadaan aikaan käänteinen vaikutus, joka kasvattaa ihmisistä tämmöisiä ei-toivottuja otuksia.

Käänteispsykologia on erittäin vahva ilmiö. Nykyiset päättäjät ovat aivan pihalla siitä, minkälainen vaikutus yhteiskunnan rakenteella on yksilöön. Aina reagoidaan viimeisimpään tapahtumaan, jos reagoidaan, ja unohdetaan menneisyys.

Siksi historia toistaa itseään. Ihmiskunta looppaa. Ja tulee looppaamaan, kunnes loppuu lakikirjan luku ja järki otetaan kauniiseen käteen ja keskitytään todellisuuteen kaiken maailman illuusioiden ihailemisen sijaan. Niin, TV, mitä kaikkea paskaa se tarjoaakaan. Internet tulee hyvällä kakkossijalla. Samaan aikaan kun ihmiset tuijottavat ruutuja, maailma kuolee selän takana, tavalla jos toisella.

On kaikenmaailman vekotinta, jotka "helpottavat" elämäämme. Enää ei ole aikaa tavata ketään, lankapuhelinaikaan oli ihan eri juttu. Miten se on mahdollista?

Miksi kaikki tuntuu tuottavan käänteisen tuloksen odotettuun verrattuna? Connecting people on eristänyt jokaisen omaan kännykkäpoteroonsa.

Mitään yksinäisempää en tiedä kuin netin yli toimivat pelien Multiplayer-moodit . Kaikki ovat yhdessä yksin.

Eihän sen pitänyt olla tarkoitus.

Käänteispsykologia. Jostain kumman syystä ihminen haluaa valita itse. Jos oikea valinta esitetään jollekin etukäteen, niin yksilö valitsee jäljelle jäävistä vääristä vaihtoehdoista jonkin mielummin kuin seuraa hänelle ehdotettua valintaa.

Tätä havaitsee enemmän ja enemmän. Kertoo mielestäni kollektiivisen tajunnan käymästä ristiriitataistelussa. Ihmiskunta on ajautumassa identiteettikriisiin tässä tietotulvassa ja mafian hallitsemassa yhteiskuntaorjuudessa.

Kaikki tietävät takaraivossaan, että homma voisi olla reilumminkin toteutettu. Kukaan ei sano mitään. Paine kasvaa.

Kaikki korjaukset mitä tehdään, todellisia syitä poistamatta, saavat veneen natisemaan liitoksistaan entistä enemmän.

Jso hallitus on mätä, ei sillä ole mitään merkitystä mitä lakimuutoksia tehdään.

Kaikki tietävät sen takaraivossaan, ja paine kasvaa.

Jos vene menee sellaiseen suuntaan, missä ihmisyyttä ei tunneta, ja jokainen huomaa sen, jää vain kysyttäväksi, milloin aletaan toimia?

Milloin kansa kokoontuu ja vaatii valtaa takaisin itselleen, sellaisille tahoille, jotka tietävät että yhteiskunnalla on tarkoitus. Ja osaavat sen tarkoituksen kertoa.

Kysykää näin kunnallisvaalien alla ehdokkailta, mikä on yhteiskunnan tarkoitus?

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat