Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tällainen nyt vuorossa.

Sivut

Kommentit (38)

mskomu
Seuraa 
Viestejä672
Liittynyt10.10.2005

Lenkkeilyä, kuntosalilla käyntiä ja sulkapalloa enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Lisäksi koripalloa ja voimistelua/telinevoimistelua/trickausta melko usein ja ajattelin kokeilla brassijujitsua.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Delegoin kuntoiluni assistentille.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347
Liittynyt27.4.2008

Kait jalkapallo on kilpaurheilua...liekö puulaaki kuitenkaan Ja listassa ehdottomasti pitäisi olla ruumiillinentyö/hyötyliikunta harrastuksena nimenomaan.

Everything you know, is about to change.

Miksi äänestyksessä ei ole pakollista koiraliikuntaa? Joka ainoa päivä n. 5 km. Pakkoliikuntaa on keli sitten mitä tahansa Siksi jätin vastaamatta liikuntaosioon. Pituus miinus paino on sata melko tarkkaan.

Teekkari:
"Kait jalkapallo on kilpaurheilua...liekö puulaaki kuitenkaan Ja listassa ehdottomasti pitäisi olla ruumiillinentyö/hyötyliikunta harrastuksena nimenomaan."

Eiköhän tuo puulaakiurheilu on kuntourheilua.
ruumiillinentyö/hyötyliikunta harrastuksena= kuntoliikunta.

Lassi se vaan harrastaa Vanhan heransa kanssa kuntoliikuntaa kelillä kun kelillä

asdf
Seuraa 
Viestejä11749
Liittynyt16.3.2005

Mitä eroa tässä on kuntoliikunnalla ja kuntourheilulla? Onko vaikka juoksulenkkeily kuntourheilua? Entäs kävelylenkkeily? Tai kuntosaliharjoittelu?

Tätä epätietoisuutta on vaikea kestää.

Edit: ai niin, sitä vielä, että entäs jos ei ole paljoa läskiä, mutta on sen verran lihaksikas (niinkuin lähes kaikki palstan miehet ovat), että ei voi oikein hoikaksikaan kutsua, onko silloin normaalivartaloinen?

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Kuntourheilu ja kuntoliikunta löytyvät, mitä sitten lienevätkään, mutta vaihtoehto hyötyliikunta loistaa poissaolollaan. Sitä minä harrastan, en muuta.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

asdf:
"Mitä eroa tässä on kuntoliikunnalla ja kuntourheilulla? Onko vaikka juoksulenkkeily kuntourheilua? Entäs kävelylenkkeily? Tai kuntosaliharjoittelu?"

Moni harrastaa kunnon ylläpitämiseksi kuntourheilua osallistumalla erinäisiin mm. puulaakikisoihin. Moni osallistuu esim. suunnistuskilpailuihin tai vastaaviin koitoksiin harrastuksena ja kunnon ylläpitäjänä.

asdf:
"Edit: ai niin, sitä vielä, että entäs jos ei ole paljoa läskiä, mutta on sen verran lihaksikas (niinkuin lähes kaikki palstan miehet ovat), että ei voi oikein hoikaksikaan kutsua, onko silloin normaalivartaloinen?"

Siis. Ollako vai ei olla. Siinäpä pulma!?!

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Näiden galluppien perusteella paljastuu, että keskiverto palstalainen on väärinkäsitysten ja outojen termien ja kirjoitusvirheiden summa...

Luultavasti lopulta ihan oikea lopputulos.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb:
"Näiden galluppien perusteella paljastuu, että keskiverto palstalainen on väärinkäsitysten ja outojen termien ja kirjoitusvirheiden summa...
Luultavasti lopulta ihan oikea lopputulos."

Näinkin tätä galluppia voi tulkita.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat