Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tuli vaan mieleen tämmöinen "tutkimus" että mitä palstalainen tekisi jos huomaisi että tarvitsee hoitoa?

Multinicktrollit tietenkin sotkevat koko tuloksen, joka tekee äänestyksestä turhan, se on hivenen harmi...

Itselläni ei toistaiseksi ole ainakaan omasta mielestä tarvetta hakeutua hoitoon, mutta sen verran olen seurannut mitä hoito saa aikaiseksi, että tämmöistä tulee pohdiskeltua...

EDIT: Enkä tarkoita sitä että hoito olisi huonoa, tai hyvää ,vaan sitä että se varmasti antaa ja samalla ottaa, perstuntumalta vaikuttaisi että enemmän ylläpitää tilannetta kuin "parantaa" sitä. Eli itse vastasin "En osaa sanoa".

Sivut

Kommentit (19)

En ymmärrä mielenterveys hoitoa, en ymmärrä mitä siinä edes hoidetaan, tai jätetään hoitamatta... jos joskus löydän mieleni hakeudun varmastikin hoitoon... Sillä sairaala, jossa mieltäni hoidetaan kuulostaa hyvältä...

Paljon on mielisairaaloita, kuinka paljon on mieliä...?

Paljon niissä on sielun oppineita, vaan ei kuulemma sieluja...?

http://uk.youtube.com/watch?v=SOIVhXUAr0A

T:Still Searching...

Kaikkia meitä hoidetaan ihan alusta asti. Äiti on yleensä se joka aloittaa ja jo sikiövaiheessa nautittu ravinto vaikkuttaa. Eniten kuitenkin päihteettömyys, yms. kuin sekin miten myrkyttömässä ja muutenkin terveellisessä ympäristössä raskaana oleva nainen on.

Psyykekin voi hyvin jos raskaana oleva äiskä ei altistu liialle stressille tms. kuormitusta ei ole yli sietokyvyn.

Sitten jossakin vaiheessa oma apu ei enää riitäkkään ja pitääkin turvautua oman perheen ja lähipiirin ulkopuoliseen apuun. Etupäässä kait kuitenkin ne hakee eniten apua, jotka on jo jääneet yksin?

Lääkärit ei voi sitten muuta kuin kirjoittaa pillereitä.

Sitä kyllä kannattais miettiä että miksi ihmisiä syrjäytetään?
Siitähän kait pohjimmiltaan on kyse.
Onko nykyisin niin että ihmiset esineellistää toisiaan niin että pienikin kauneusvirhe voi olla syynä sille ettei huolita joukkoon?

Ollaan liian kranttuja tai sitten ollaan niin neuroottisia ettei itsekkään tiedetä enää että mitä halutaan ja halutaan ja halutaan kun eletään yltäkylläisyydessä?

Nythän on nostettu esiin yhteisöllisyys ja mun mielestäni se lähtee yksilöstä että miten kukin sietää toinen toisiaan.

Aina on tietenkin ollut niin että yksilöt on syrjineet toisiaan. Eilen kattelin telkkarista muistovärssykirjatutkimusta jossa tuli ilmi sellainenkin, että värssykirjoilla pikkulikat on jo voineet käyttää valtaa.
Tuttu juttu se miten jengejä muodostellaan ja miten hoviväkeä kootaan mahtihenkilöiden ympärille. Inhimilliseläimellistä vallankäyttöä.

Jos joku on traumatisoitunut liikaa eikä edes uskalla olla muiden kanssa ja alkaa vihata ihmisiä niin sitten asioihin voidaan vaikuttaa psykoterapian keinoin mutta se maksaa ja köyhemmillä ei ole sellaiseen varaa.

Yhteiskunnan pitäis tarjota sitä mutta osa yhteiskunnan päättäjistä ei ymmärrä hökkäsen pöllähtämää näistä asioista ja ajatellaan niinkin että hoitakoot jokainen omat asiansa eikä apua sitten ole edes tarjolla.

Niin.. siis.. Tärkeintä mielenterveystyötä on tavallinen elämä.

Mielenterveysammattilaiset on sitten käytännössä usein se viimeinen oljenkorsi johon turvaudutaan kun mitään muuta ei enää ole.

Ihmisillä pitäis olla vastuuntuntoa lähimmäisitään.
Mutta onko sitä jos kaikki hokee kuin papukaijat, että oma vikas ja omaa syytäs ja plaaplaaplaa?

Mielenterveysammattilaset vois osallistua jo tarhaikäisten arvo ja asennemaailmakasvatukseen mutta hittolainen kun se ei nyt oikein onnistu kun ei oo resursseja..

Yhteiskunta on onnistuttu ajamaan niin alas.

En usko kapitalistiseen mielenterveyteen. Siinä on kyse toimintakyvyn ylläpitämisestä patologisissa yhteiskuntaoloissa, ei yksilön aidon elämänmielekkyyden saavuttamisesta.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Aika pitkälti kunnallisessa voi saada hoitoa jos osaa pyytää ja vaatia.

Moneen mielenterveysongelmaan ei taida mitään hoitoa edes ollakaan.

Riippuu aika paljon niin sanotusta hoitavastakin henkilöstä, mitä se suosittelee ja miten se järjestelee asiat.

Kannattaa heti vaihtaa hoitavaa henkilöä, jos itse ei koe että se on toimiva.

vaimoni teininä meni...

tulos
- DG
- lääkkeet.. .

eli "psykosomaattinen epilepsia" ????
ja lääkkeeksi "rivatrilli" ?????

minä tein oman päätelmän...
"huomion kipeee teini... joka rouskii turhaa
rivatrilleja"

muut oli mukana tässä "sairaudessa"
ja paapoivat.. .
itse ihmettelin mikä vittu on "psykosomaattinen"
kun parikin kaveria oli näitä sätkiviä samarini suita...
siis oikeita epilepsia immeisä..
ja tämä "somaattinen" näytti lähinnä opetellulta mallilta
millä pääsi pois vittumaisista tilanteista...

noh sain muijan lopettaa rivat ja hänestä alkoikin
kuoriutua ihana ihminen ...

mikä hommassa oikeen totaalisesti mättäsi...
SE TIEDON JÄÄNTI REKISTERIIN...

eli kun on "päässä vikaa" ja hakee apua
kunnalista kautta...
täytyisi kaikkien tajuta
että asia voi tulla vastaan vaikka 5 vuoden kulutta...
esim neuvolassa..

Terveydenhuoltoon (tarkemmin mielenterveydenhoitoon...) ei mielestäni panosteta tarpeeksi. Mielenterveydelliset ongelmat lähestulkoon sivuutetaan (no joo, hieman liioittelua, mutta puhun omasta kokemuksesta) ja psykiatria auttaa lopulta vain osaa väestöstä. Psykiatria ei ole sitä mitä ehkä kuvittelet sen olevan - asiantuntevaa ja faktoihin perustuvaa (taas oman kokemuksen kautta). Kun menet valittamaan masennuksesta julkiselle puolelle saat muutaman lauseen lääkärin suusta, joilla ehkä oikeasti on hitusen väliä. Ja sitten lääkkeet kouraan ja odotetaan sellaiset pari kuukautta. Jos lääke ei auta, yleensä joko nostetaan annosta (jos lääke on potilaan mielestä ollut edes hyvin lievästi positiivinen, jopa ei melkein yhtään) tai sitten siirrytään seuraavaan lääkkeeseen (jos potilas tosiaan valittaa kovasti ja/tai on lopettanut lääkkeen käytön itse eikä suostu käyttämään sitä syystä tai toisesta). Psykiatriassa toimitaan hitaasti. Jos potilas ei kuntoudu ensimmäisen hoitosuunnitelman kautta, luodaan aina uusia hoitosuunnitelma-aikoja parin viikon tai jopa kuukauden päähän ja seuraavalla kerralla toivotaan, että potilas paranee. (Mainitsen tässä vielä tämän: Uskon, että aivoissa voi todella olla vikaa välittäjäaineiden suhteen, mutta mitä me lopulta tiedämme psyykenlääkkeistä? Tutkimukset pohjautuvat lopulta jonnekin muutamiin tuloksiin, jotka on johdettu hatarilta pohjilta. Lääkeyhtiöiden tarkoitus on tahkoa lisää rahaa ja lääkkeitä muutellaan minimaalisesti patentin loppumisen jälkeen ja markkinoidaan eri nimellä samaan tarkoitukseen - vain, jotta saadaan voittoa.) Mielestäni terapiassa pitäisi opettaa elämän sääntöjä ja keskustella enemmän. Lääkkeet kouraan-menetelmä on täysin suolesta nykypsykiatriassa ja ikävä kyllä ainoa iso järjestö, joka vastustaa nykypsykiatriaa, on skientologia… Mikä on harmi.

Otin toissapäivän päiväkirjamerkinnästä tuon tekstin ja kokemusta pohjalla on n. 1,5 vuotta. Siis julkisen puolen mielenterveydenhoidosta.

Muoks. Sanottakoon vielä, että tämän ajan jälkeen ja kaikkien rumbien ja hoitosuunnitelmien jälkeen mikään ei ole auttanut niihin ongelmiin, joista kärsin. Lääkkeet kaikista vähiten, pysykää erossa kaikista mielenterveyslääkkeistä, paitsi ehkä beetasalpaajista ja bentsoista (kovan hädän tarpeessa). Masennuslääkkeet on todella pahoja myrkkyjä ja vielä pahempia taitavat olla neuroleptit mitä nyt oon netistä lukenut (joita myös käytetään masennukseen).

Pönni
Niin.. siis.. Tärkeintä mielenterveystyötä on tavallinen elämä.OLEN JUURI TÄTÄ MIELTÄ...
ihmisten pitäsi pystyä tajuamaan
että olemme biologisia ökkömönkiäisiä
ja siten meidän typerät ja hullutkin tekemiset
eivät ole sen ihmeempiä kuin ELÄMÄÄ...

Pönni
Ihmisillä pitäis olla vastuuntuntoa lähimmäisitään.pönni... vaikka usein tuntuu että "vittu ihmiset on perseestä"
niin minä haluan edellen uskoa siihen että tämä nykyajan "itsekkyys" ja "pahuus" on vain sen tulos että kulttuuri on
kehittynyt tekniikkaa hitaammin...
emme osaa vielä elää siten kuin asumme...

kyllä me välitämme toisistamme...
varsinkin jos kukaan muu ei nää...

Pönni
Mielenterveysammattilaset vois osallistua jo tarhaikäisten arvo ja asennemaailmakasvatukseen mutta hittolainen kun se ei nyt oikein onnistu kun ei oo resursseja..

resurssit on suunnattava sinne missä ne toimivat parhaiten...
lasten kasvatus kuuluu vanhemmille...
jos alamme sosialisoida lapsia sen nimissä
että niitä pitää asenne kasvattaa "oikein" niin....
tulee mielee montakin negatiivista historian kuvaa...

tärkeämpää olisi keskittyä siihen että
mielnterveyden ammattilaiset olisivat oikeasti
niitä ammattilaisia... ja MOTIVOITUNEITA...

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005
Armitage
Tuli vaan mieleen tämmöinen "tutkimus" että mitä palstalainen tekisi jos huomaisi että tarvitsee hoitoa?

Multinicktrollit tietenkin sotkevat koko tuloksen, joka tekee äänestyksestä turhan, se on hivenen harmi...


Oma hoitojaksoni päättyi juuri, joten lähinnä ajattelin jatkaa palstalla vittuilua teille typeryksille, kuten olen aiemminkin vuosikaudet tehnyt.

Tervehtyminen ei ole edes vaihtoehto, vaan ihan hullun hommaa.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Armitage
Tuli vaan mieleen tämmöinen "tutkimus" että mitä palstalainen tekisi jos huomaisi että tarvitsee hoitoa?Kyselyistä en niin piittaa, mutta olen oman järkeni kaikotessa miettinyt tätä asetelmaa:

Oletetaan ihminen, joka ei perusta Big Brothereista, Idols-kilpailuista, valehtelevista poliitikoista, ympäristöä ja kulttuuria tuhoavista suuryrityksistä, viinan palvomisesta ja länsimaisen talouden "kasvun täytyy jatkua ikuisesti" -mentaliteetista.

Tämä ihminen kokee syrjäytyvänsä yhteiskunnasta, koska ei löydä sieltä asioita tai ihmisiä, jotka tukisivat hänen järkiperäistä ajatusmaailmaansa. Edes parisuhdetta on vaikea löytää, koska ajatteleminen on muiden mielestä "tosi tylsää" ja mielipiteidensä takana seisominen on "hankalana olemista".

Koska kyseinen ihminen on jäämässä yksin suureen, lähes rajattomasti vaihtoehtoja ja kauneutta sisältävään maailmaansa, eikä onnistu herättämään ympärillä käveleviä zombeja näkemään samoja asioita, hänen pitää hakea apua.

Mielenterveystyön tavoite lienee kuitenkin saada ihminen toimimaan yhteiskunnassa, yhteiskunnan säännöillä.

Sen yhteiskunnan, jossa ihmiset ovat masentuneita, tekevät itsemurhia, riitelevät naurettavan pienistä asioista, pahoinpitelevät toisiaan -- ja itseään -- jopa kuolemaan asti, eivätkä osaa nähdä itseään osana maailmankaikkeutta, maapalloa tai edes lähiympäristön luontoa.

Kumpi on parempi vaihtoehto, oja vai allikko?

edit: En tiedä mikä allikko on, joten ehkä voisi olla mielenkiintoista nähdä. Oja on kuitenkin jo niin tuttu.

omena
Pönni
Niin.. siis.. Tärkeintä mielenterveystyötä on tavallinen elämä.

OLEN JUURI TÄTÄ MIELTÄ...
ihmisten pitäsi pystyä tajuamaan
että olemme biologisia ökkömönkiäisiä
ja siten meidän typerät ja hullutkin tekemiset
eivät ole sen ihmeempiä kuin ELÄMÄÄ...Joo.. ja tuossa kohtaa juurikin olen hirmu vihainen niille hulluverrokeilleni, jotka menee piiloon yliluonnollisen mukajumalansa selän taakse ja huutelevat sieltä rivouksia meille rohkeille, jotka tyydytään olemaan äimän käkinä ja välillä pelosta vavisten totuuden edessä.

Huutelevat heikoimmille: "Sinä syntinen.."
Mokomaa hurs-kastelua.
Toki taustalla voi olla heikkojen hööpöttäminen. Sitä se usein on. Ohessa röyvätään mummojen säästöt. Eikä se oikeastaan näytä mielisairaalta kun se tehdään lahkossa. lahko-opein ja ryhmätyönä.

Johtajat, jotka eivät joko tunnusta tai eivät halua julkituoda johtamista tehtävänä, toimenkuvana, johtajat, jotka luulevat että yksilöllä on ykin oikeus johtaa muita - mitä muuta ne on kuin kaikista eniten hulluimpia?

Johtaminenhan on ammatti, ei identiteetti.
(Kuulin tuon muotoilun radiosta, jonkun itteeni viksumman sanomana.. Loistavasti muotoiltu!)

Pönni
Ihmisillä pitäis olla vastuuntuntoa lähimmäisitään.pönni... vaikka usein tuntuu että "***** ihmiset on perseestä"

niin minä haluan edellen uskoa siihen että tämä nykyajan "itsekkyys" ja "pahuus" on vain sen tulos että kulttuuri on
kehittynyt tekniikkaa hitaammin...
emme osaa vielä elää siten kuin asumme...

kyllä me välitämme toisistamme...
varsinkin jos kukaan muu ei nää...[/quote]

*äh*.. Mä oon vaan niin moniongelmainen että sorrun helposti märisemään ties mistä.. ohi ja yli vaan. Ystäväni (ikäiseni) sen jo aika hyvin ymmärtävät.
Kun joku valittaa, ei niitä valituksia pidä aina ottaa itseensä..

Mutta tuo vielä. Ihminen ei kaiketi ole jalostumassa edistyksellisesti yli-inhimilliseksi, ylieläimelliseksi.. Ongelmat ei koskaan voi loppua elämästä. Elämä = ongelmatiikkaa. Ja ikuista on tämä vatvominen kun tänne synnytään vauvoina ja elämä on ajanjakso jossa voi vatvoa..

Pönni
Mielenterveysammattilaset vois osallistua jo tarhaikäisten arvo ja asennemaailmakasvatukseen mutta hittolainen kun se ei nyt oikein onnistu kun ei oo resursseja..

resurssit on suunnattava sinne missä ne toimivat parhaiten...
lasten kasvatus kuuluu vanhemmille...
jos alamme sosialisoida lapsia sen nimissä
että niitä pitää asenne kasvattaa "oikein" niin....
tulee mielee montakin negatiivista historian kuvaa...Hyvä havainto.. mukavaa kun joku asiallisesti palauttaa mua maan pinnalle.. Kiitos!

tärkeämpää olisi keskittyä siihen että
mielnterveyden ammattilaiset olisivat oikeasti
niitä ammattilaisia... ja MOTIVOITUNEITA...Neuropsykologisesti ymmärtäviä?
Ei mitään sielun paimenia. Holhoavia KGB:n agentteja jokka kyttää ja pitää hulluista huolta, aivopesee..
Me ei tarvita mitään mullaheita ja pappeja, jotka kertoo meille totuuksia tai hoitaa meidän päitä..

Me tarvitaan kyllä lainsäädännöllistä kontrollia mutta subjektiivisilla oikeuksilla.

Veroja ei sais alentaa!
On todella läyhäistä puoluepolitikointia se että lupaillaan äänestäjille veronkevennyksen kaltaisia tikkunekkuja kun kaikki oppii kuitenkin aikanaan ettei täällä voi sooloilla, ei saa sooloilla.

Kuta kalliimpi infra, sitä parempi infra.
Markalla saa markan napin.
Vai.. markalla saa markan "papin".

Kehitysvammaisten, mielenterveysongelmaisten ja ylipäätään ongelmaihmisten sysääminen komannelle sektorille on aiheuttanut käytännössä sitä että erityyppiset, kristilliselle pohjalle perustetut yhdistykset on kaapanneet "lähimmäisenrakkaudessaan" ihmisten sielunhoitoa..
Toki niissä ihmisiä on mutta se ydinjuttu mikä mua huolestuttaa, on se että miten helvetissä ne voi lähestyä ongelmaista yksilönä kun vastassa on se kulttuurimuuri missä pelkkä kiroaminenkin on synti ja siihen keskittyminen, sellaisen kitkeminen saa helposti päähuomion ja ne varsinaiset ongelmat, esmes. rahapula ja sen aiheuttajat ei saa kaipaamaansa huomiota.
Parisuhdeterapioissa ei kristillisesti kenties milloinkaan päästä puusta pitkään jos ei huomioida hormonaalista puolta.

Pelkkä tapakasvatus ja käytösksen ohjaus ei ikinä ole mitään mielenterveystyötä ja siihen tyssää usein kristillinen sielunpaimennus.

Epäkristillisen mielenterveys-sektorin pakeilla on todennäköisempää se, että neuro-orientoitunut asiantuntija voi päästä paljon parempaan vuorovaikutuskontaktiin puhumalla kuin ihminen ihmiselle takertumatta sanoihin tai nonverbaaliseen kommunikaatioon sinällään.

On päivänselvää että avarakatseista moniosaamista löytyy epäkristilliseltä tiedepuolelta enemmän.
Eihän tiedekkään poissulje inhimillisyyttä.
Se sulkee pois vain ihmeparanemiset ja se hyväksyy myös epätäydellisyyden itsestäänselvyytenä ilman jotain ihmisuhrisovituksia ja taivasosuusmenetysuhkailua, kiristystä, lahjontaa.

Sieluja ei paimenneta ..
Pysykööt neuroottiset kontrollifriikit aidan sillä puolella minne kuuluu potilaat!
Muiden kyttääminen ja kasvattaminen on tyhmää ja mielisairasta holhoten.

Cubemon
Koska kyseinen ihminen on jäämässä yksin suureen, lähes rajattomasti vaihtoehtoja ja kauneutta sisältävään maailmaansa, eikä onnistu herättämään ympärillä käveleviä zombeja näkemään samoja asioita, hänen pitää hakea apua.

Mielenterveystyön tavoite lienee kuitenkin saada ihminen toimimaan yhteiskunnassa, yhteiskunnan säännöillä.
Just.
Kaunismielisten pitää tajuta että tolkku se on kauneudessakin.
Meikäläisten.. ja kenties jokaisen sisikunnassa elää kaunismielisyyttä niin että me kukin vauvoina katsellen hahmotamme hyvyyttä jostakin itsellemme tutusta ja turvallisesta poterosta ja sinne on niin helppoa jäädä kykkimään ja sieltä on ihan liian helppoa oppia vihaamaan..

Unohtamatta kemiaa..
Vaikkakaan se ei yksin mitään auta.
Eikä se aina ole ongelmana.

Ongelmaperhe voi olla sellainen jossa valtaa käyttää narsistinen psyko, olkoot pomotyyppi tai marttyyrityyppi. Ihan sama. Tavallaan aika hurjaa että usein päivitellään: "Se oli niin tavallisen oloinen ihminen, ei edes juonut ja oli niin siistikin.." jne.

Usein kuitenkin niin ettei ole ketään joka voitais syyllistää.
Usein käy niin että ongelmat kasaantuu.
Tehtäväksi jää purkaa vyyhti, järjestellä elämä paremmalle pohjalle, poisoppia väärät ehdollistumat, jne.

Neonomide
Oma hoitojaksoni päättyi juuri, joten lähinnä ajattelin jatkaa palstalla vittuilua teille typeryksille, kuten olen aiemminkin vuosikaudet tehnyt.

Tervehtyminen ei ole edes vaihtoehto, vaan ihan hullun hommaa.
"Tervetuloa Hermannin nuorisoseuraan".. typerys!

Ollaan ninku amerikkalaiset, jotka ramppaa terapiassa. Jotain hyvääkin siinä kulttuurissa! (Ei maar.. paljonkin siellä on ihan ok.. monikulttuuristahan siellä on..)

Psyykkiset ja somaattiset sairaudet eivät ole mielestäni samalla viivalla, vaikka näin pitäisikin olla. Skitsofreenikkona on mahdotonta saada sitä ymmärrystä sairaudelleen, jota vaikean somaattisen sairauden kanssa elävä saa.

Ilmateur
En usko kapitalistiseen mielenterveyteen. Siinä on kyse toimintakyvyn ylläpitämisestä patologisissa yhteiskuntaoloissa, ei yksilön aidon elämänmielekkyyden saavuttamisesta.
Olen samansuuntaista mieltä tässä asiassa.
Näen mielenterveydenhoidon ensisijaisesti poliittisena työkaluna, joka ei välttämättä oikeasti edes juurikaan liity ihmisen terveyteen. Väkivalta ja elämän vahingoittaminen on mielestäni ainoaa oikeaa olemassaolevaa mielisairautta. Muilta osin ihmisillä tulisi mielestäni olla oikeus omiin aivoihinsa ja saada käyttää niitä niinkuin tykkää.

Danqui
..Lääkkeet kaikista vähiten, pysykää erossa kaikista mielenterveyslääkkeistä, paitsi ehkä beetasalpaajista ja bentsoista (kovan hädän tarpeessa). Masennuslääkkeet on todella pahoja myrkkyjä ja vielä pahempia taitavat olla neuroleptit mitä nyt oon netistä lukenut (joita myös käytetään masennukseen).neuroja ei kantsi popsia todellakaan, jollei niitä satu oikeasti tarvitsemaan todella (esm. skitsofreenikot).
Ja nimenomaan ssri- yms. masennuslääkkeitä ei kannata syödä myöskään, ne vaan siirtää ongelmaa, ei poista. Psykoterapia toimisi takuulla paremmin, mutta en sitten tiedä onko sellaseen monella mahdollisuutta edes.?

Sairauksiin määrättävät lääkkeet on sitten eri juttu, nuo salpaajat jne. Tapauskohtaisesti määriteltäviä.

Kipulääkekoukkuun jää helposti, vaikka aiheelliseen kivunlievitykseen olisi tarvettakin. Saattaa jäädä tosi paha koukku päälle ihan peruslääkkeistäkin (esm. kodeiini-pohjanen hyvinkin yleinen Panacod) puhumattakaan sitten Tramal/Temgesic tms. morfiinipohjaset, joiden rouskimisesta saattaa tulla aikamoinen kierre, jos ei itse tajua tilannetta. Alkoholia ei morfiinipohjasten kanssa missään tapauksessa!

Bentsoista/diatsepaamista ei ole pahaa sanottavaa juurikaan,.. paitsi että saattaa vaikuttaa ruoka/seksuaaliseen haluun,.. niin ja tietty että syöpi sisäelimiä tehokkaasti siinä missä mitkä tahansa kemialliset valmisteet. Xanor on aika tuhti bentso tosin. Rivatrillit ovat klonatsepaamia (ei siis varsinaisesti benzoja..) ja tarkoitettu lähinnä epilepsia potilaille. Silti hyvin usein määrätään ihan muuten vaan rauhoittavaksi. Rivojen (katuslangissa mm. "raivaussahat") kanssa ei alkoa mielellään, saattaa aiheuttaa voimakkaita aggressionpurkauksia/sekoilua. En tiedä liekö klonatsepaamin vaikutus jotenkin alkon kanssa erilainen mutta benzojen/diatsepaamin kanssa samankaltaista aggroilua ei läheskään yhtä usein esiinny, kuin klonatsepaami pohjasissa kuten esm. noi rivat.. Mutta siis tietenkään EI alkoholia mielellään lääkkeiden kanssa ylipäätään.

Diapam ja Tenox ovat varmaankin lempeimmät sedatiivisen vaikutuksen aikaansaavat lääkkeet, joita on markkinoilla.
Jos tuntee tarvitsevansa rauhottumista KEMIALLISISTA valmisteista... niin tavoitelkaa vaikka mielluumin noita valmisteita enneko vahvempia myrkkyjä. Lieveilmiöt ovat huomattavasti, noh, lievemmät.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat