Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

En ollut varma minne laittaisin tämän aiheen joten päätin sen laittaa tänne. Eli kuten otsikosta näkee, tietääkö kukaan mitään biologisesta kuolemattomuudesta? olen löytänyt tietoa vain wikipedian kautta oikeastaan ja aihe kiinnostaa minua valtavasti. Onko mahdollista? onko näin jo jollekin tehty? yms. kertokaa jos tiedätte jotain tästä aiheesta, tai laittakaa linkkejä tähän aiheeseen liityen, kiitos!

Kommentit (7)

Kaikki ihmis ja eläinyksilöt ovat kuolleet jossain vaiheessa.
Tällä hetkellä ei ole biologisesti kuolemattomia organismeja.
(paitsi eräät merisiliit, tosin nekin kuolevat sairauksiin tai saalistukseen ennenpitkää, vaikka eivät ikääntymiseen kuolekaan)

rosewater
Seuraa 
Viestejä1231
Liittynyt1.4.2007

Soluklooneista on pitkään voitu tehdä ikääntymisen suhteen immortaaleja. Protokollia on erittäin paljon, näitä kuvaillaan aihetta käsittelevissä molekyylibiologian oppikirjoissa. Useimmat metodit liittyvät neoplastiseen transformaatioon (syöpäbiologiaan). Tässä eräs metodi, kohteena haiman Langerhansin saarekesolut:

http://www.nature.com/nbt/journal/v23/n ... 31_F1.html

Aihepiiri on saanut viime vuodet kovastikin huomiota kantasolulinjoja perustettaessa.

"between the click of the light; and the start; of a dream"

Korallieläimet ja meikäläisessä luonnossa polyypit ovat eräässä mielessä kuolemattomia - jakaantumalla lisääntymiseen ei liity vanhempien kuolemaa, ne vain pilkkoutuvat loputtomasti jälkeläisikseen.

Lajin säilymisen kannalta kuolevaisuus on avainasemassa. Joka sukupolvi on uusi mahdollisuus uusine geneettisine ominaisuuksineen - mitä häiriöalttiimmassa ympäristössä laji elää sitä enemmän hyötyä on nopeasta sukupolvikierrosta.

Kuolevaisuus on elämän tae - elävä organismihan ei "kulu" samassa mielessä kuin mekaaninen laite - ja yksilön elämänkaari ei lajin näkökulmasta ole kovin merkityksellinen, kunhan lisääntyy maksimaaliseti ja kuolee pois, siinä se.

Ihmisyksilön kannalta kuolemattomuus on erittäin tavoiteltava asia. Jos siis sitä tahtoo. Siihen voidaan päästä vain tieteen keinoin jos silläkään, uskonto on tässä suhteessa hyödytöntä.
Ikuisen elämän salaisuus = älä kuole.

Hindut ja buddhat kyllä väittää, että olisimme kuolemattomia:

Jos tuurii on, saamme henkemme siirrettyä lapsillemme vain juttelemalla niille, joko sisäisesti tai ulkoisesti.

Mitään merkitystä ei oo sille, kuin sen lihallisen lisääntymisvimman puolesta - minkä muotoinen - liharuumis sattuu olemaan. Mutta eihän kaikki kaunokaiset edes lisäänny biologisesti: MONET JÄÄVÄT YHDEX JYVÄSEX LASILAATIKKOON IHAILTAVAKSI MIELUUMMIN!

Ja se kuuluisa Jeesusi sai lapsilaumat peräänsä vain lupaamalla näille IKUISEN elämän, kun seuraavat Häntä!

Ja Hänen seurassaan saa myös aikuistua...
Mutta osa lapsistakin rupeaa seuraamaan Beroguromia tai Satanaa... Alentuvat fyysisex kehox kaikilta ominaisuuksiltaan!

Toope
Seuraa 
Viestejä24766
Liittynyt23.7.2006
rosewater
Soluklooneista on pitkään voitu tehdä ikääntymisen suhteen immortaaleja. Protokollia on erittäin paljon...

Periaatteessahan ihmisenkin biologia perustuu edeltäviin lajeihin, eli ihmisen biologinen perimä on ainakin pari miljardia vuotta vanha. Määrittelykysymyshän tuo on.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

durbutter
Ihmisyksilön kannalta kuolemattomuus on erittäin tavoiteltava asia. Jos siis sitä tahtoo. Siihen voidaan päästä vain tieteen keinoin jos silläkään, uskonto on tässä suhteessa hyödytöntä.
Ikuisen elämän salaisuus = älä kuole.EI kun:ÄLÄ TAPA NIIN EI SINUAKAAN TAPETA!
Tuohon ei Kukaan ole yltänyt: Milloin viimex söit kananmunan... Joskus iso kotka nokkaa silmän päästä vaikka onkin yli 10metrin päässä...

Ja joskus takertuu ruisleipä väärään kurkkuun...

Ja verestä tulee joskus niin sakeaa, että sydän ei jaksa lyödä - lienee yleisin kuolisyy yhä!

Liharuumille, ja sille ajalliselle jatkumolle, mihin meidät on asetettu ei ole luvattu kuolemattomuutta, ellemme UNOHDA aika-ajoin jotain... Annamme edes joskus onnistuneen korttimme jollekin toiselle ja UNOHDAMME ITSE SEN!

Tietokonekin ilahtuu, kun saa vetää nollia tekstis päälle, jos joku printtaakin sen!

Unohtakaa edes joskus millä vuosituhannella elätte, ettehän tiedä oliko Jeesus edes se ensimmäinen tuon niminen:

Joosus oli ennemmin! Joosua ja Joosef lienee lähes sama henkilö?

Pitäiskö vuosituhannet alkaa lukee alusta 2000-luvun alusta?

Jokainen ennen tai hieman jälkeen 2000-luvun syntynyt saisi tuntea itsensä kristukseksi kun niin lähellä omaa synttäriä ajanlasku pantiin uusix!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat