Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miksi kiinalaiset aina vain saavat huijata ja hyötyä epärehellisin keinoin. Ensin tämä maitojauhejuttu ja nyt avaruuslentouutisen väärentäminen. http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=35056

Ja vastaavaa tapahtuu ilmeisesti jatkuvasti. Ihme kommunisteja ovat. Ei se sananvapaus ihan vielä ole siellä toteutunut, vaikka olymppialaisetkin oli.

Kommentit (6)

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008

Halpa hinta kehitysmaissa maksatetaan työläisten terveydellä.

Näin kerran uutisissa kiinalaisen hitsaajan, ok molemmilla oli silmäsuojana musta lasilevy mutta kiinalaisella oli ---pahvia--- poskien suojana, tulisten hiukkasten läpäiseminä.

Taannoin uutisissa oli Intialaisesta laivan purkaamosta juttu jonka mukaan siellä tulee moninkertaiasesti ruumiita vastaavanlaiseen Länismaiseen laitokseen verrattuna, tokaisi Teollisuuden Romun johtohahmo.

-

Kiinassa julkisuuteen päästettävät asiat menevät virkatietä eteenpäin. Jokainen taho tuppaa lisäämään saamaansa materiaaliin omaa näkemykstään -> lopputulos moskaa.

Suomessa taas on pitkät perinteet uutisten julkituomistamisessa ns. vapaan maailman mallilla. Kaikki uutisketjun osaiset tietävät paikkansa ja kirjoittavat tarkan konseptin mukaan.

Blogi-kirjoittelusta onkin tullut Suomessa päättävien ja hallitsevien tahojen kivi kenkään, kun asioita tuntevat tahot voivat tuoda julki näkemyksiään ohi virallisen tiedon välityksen.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Liittynyt11.3.2008
Fëanor
Kiina kusettaa, koska valehtelu kuuluu erottamattomasti kommunismin luonteeseen.Jos yrität väittää että vain kommunismiin kuuluu kusetus olet väärässä, siitä kohdassa 1 lisää.

Jos yrität väittää ettei missään päin maailmaa ole toteutettu suhteellisen media läpinäkyvyyden sallivaa politiikkaa, ympäröivään neuvostoliittoon nähden työväen edut esimerkillsesti huomioon ottaen olet väärässä, siitä kohdassa 2 lisää.

1) Myös ns. vapaassa demokratiassa ja markkinatalousmaassa esiintyy asioiden peittelyä ja kusettamista.

Isäni poliisituttavan tuttava kertoi Italiassa virastossa asioidessaan ettei virkailija suostunut yhteistyöhön ja tekeytyi tyhmäksi hänen tarvitessaan toimenpidettä. Lopulta suomalainen poliisi tajusi laittaa mystisen kirjekuoren virkailijan eteen sisällöltään kenties kahisevaa, silloin Italialainen poliisi ymmärsi miten toimia.

2) Suomi, Kekkosen aikaan, pysyi tasa-arvoisena maana jossa harjoitettiin tulonsiirtoja ylemmiltä luokilta vähemmän tienaaville esim. tasa-arvoisen koulutuspolitiikan muodossa.

-

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat