Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

En tiedä olenko politiikkanörttinä vain yltöpäisen vainoharhainen, mutta jotenkin on vain pistänyt silmään tuo Kiinalaisten hysteerinen huoli heidän "vapautettujen" provinssiensa tilasta;

http://news.yahoo.com/s/ap/20080925/ap_ ... hina_tibet

http://news.yahoo.com/s/nm/china_xinjiang_dc

Eli kysymys kuuluu;jos jokin ei ole rikki, niin miksi se pitää korjata? Miksi Kiinassa ollaan niin hysteerisen huolestuneita siitä mahdollisuudesta, että nämä provinssit voitaisiin menettää, jos niiden väestö täysin tukee Kiinalaista vapautusta oman eliittinsä julmasta orjuudesta?

Kiinalaisen viranomaisten puheissa tapaa tällaista "kehitysmaiden johtaja" asennetta, ja sama on tullut usein ilmi Kiinan Afrikan toimista. Suoraan sanoen;Kiinalaisilla ei tunnu olevan minkäänlaista itsekritiikkiä. Kiina tuntuu astuneen Afrikkaan ikäänkuin jonkinlaisena Jumalan valitsemana "luonnollisena tasapainottajana" valkoisen miehen terrorille, ja Kiinalaiset haluavat(epätoivoisesti)luoda selliasen kuvan, että he automaattisesti luovat vain harmoniaa ja tasapainoa ympärilleen.

Tästä tulee osittain mieleen myös tämä Kiinan kuuluisa maitojauhseskandaali. Jatkuva, useita päiviä jatkuva kieltäminen ja salailu, ja sitten lopulta koko paska valuu kansan syliin, ja kun ottaa myös huomioon tarinat lapsiorjuudesta alkaa saada aika "tasapainoisen" kuvan tästä Kiinan noususta, mikä ei missään nimessä ole kaunis sellainen!

Heitetään tähän siis tällainen periaatekysymys;jos Kiinalaiset ovat valmiita tekemään "alempiarvoisista" Kiinalaislapsista orjia tehtaisiin(usein todella elävät kuin rotat enemmän kuin ihmiset)ja "vahingossa" myrkyttämään omat lapsensa, koska yritys haluaa halvalla lisätä maidon proteiinitasoa, mitä he olisivat valmiita tekemään esim Afrikassa, jos saisivat pitää siellä täysin jöötä vailla minkäänlaista tasapainoa? Tähän sopii todella hyvin vanha Suomalainen sananlasku;se koira kolahtaa johon kalikka kalahtaa! Kiinalaisten hysteerinen halu vakuuttaa, että heidän miehityksensä on vain parantanut miehitettyjen alueiden ihmisten elämää ei suoraan sanoen kuulosta missään määrin uskottavalta.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat