Alex Collier

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuka todellisuudessa on tämä Alex Collier? Pikkaisen jakautunut ja häiriintynyt persoonallisuus, vai todellinen kontaktihenkilö? Ihmeellistä, että miehestä ei löydy oikeen minkäänlaista kunnollista tietoa. Ei etes wikipediasta.

http://www.youtube.com/watch?v=5nnYfxDI ... re=related (tässä ensimmäinen osa!)

Ajatella, vaikka Alex olisikin todellinen kontaktihenkilö, kukapa noita juttuja uskoisi?

Ja ne Andromedalaisetkin on ihmisiä. Kumma juttu.

Kommentit (7)

Vierailija

Äijän kertomukset ovat kyllä aika korkealentoisia ja minulla on suuria vaikeuksia uskoa häntä. Uskon kyllä UFOihin noin yleisesti, että niitä täällä pörrää siis, alieneiden ohjastamia väkkyröitä.

Collierista sen verran, että hän ei ole koskaan rahastanut luennoillaan tai informaatiollaan millään tapaa eikä hän oikein näytä nauttivan esiintymisestäkään. Hermoilee vilpittömästija munailee mikrofonien ja piirtoheittimien kanssa kuin joku Mr. Majaniemi konsanaan. Motiivia valehtelulle on vaikea keksiä.

Vierailija
humanpro
Ja tietenkin vain 20$ per dvdEt tainnut lukea sitä Suomi24:n keskusteluketjua kunnolla. Sieltä löytyy linkki josta voi katsoa Collierin uuden luennon ilmaiseksi. Ja sieltä löytyy myös lisää Collierin luentoja ja haastatteluita jotka on kaikki katsottavissa ilmaiseksi.

Tuolta voi siis katsoa Collierin luennon tammikuulta 2010 ilmaiseksi:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8762967/thread

Vierailija
tietää
Hirvittävän luontevaa kerrontaa. Olkoon sitten vaikka fiktiota.mielestäni jatkuva katsekontaktin rikkominen ja silmien muljauttelu ei ole luontevaa kerrontaa nähnytkään, fiktiotapa hyvinkin, tai todella ujo mies.

Vierailija
humanpro
Ja tietenkin vain 20$ per dvd

Mitä hittoa, räävitöntä kiskontaa! Yleensähän noita levyjä saa $19,99 per kipale.

Uusimmat

Suosituimmat