Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Millä ******* tuon ******* palkin saa pois tästä ******* explorerista, kun se aina ehdottaa joka ******* sivun avauksella, että:

"This site might require the following ActiveX Control: 'Adobe Flash Player Installer' from 'Adobe System Incorporated'. Click here to install..."

En todellakaan aio ruveta asentamaan mitään ******* Flash Playeriä, koska ei kiinnosta sitten niin ****** vertaakaan joidenkin ******* mainosten kyttääminen, jossa joku ******* Flash Player heittäisi silmille koko ajan jotain ******* mainoksia.

Voi ****** ******, että tämä internet on sairas ja joidenkin ******* **********nörtti-FlashPlayer amatöörikoodaajien keksimä maailma.

Kommentit (3)

No löytyi jo ratkaisu. Piti vain disaploida kaikki ******* Flash Playeriin liittyvät törkyt. Sitten urputti aina alapalkissa, että paina tästä, niin saat kiinnostavan Adobe Flash Player palkin takaisin. Voi *******. Kun vielä heitti statusbaarin *******, niin on jokseenkin järkevä selain, joka ei joka ******** välissä urputa jotain, että tee sitä tai tätä. *******, että haastan vielä Bill Gatesinkin ***** käyttöjärjestelmän jollain ******** vähemmän idiooteille suunnatulla pläjäyksellä. James Brownin muossa voidaan myös kuopata Bill Gates ja hänen erinomainen XP ja viidessä minutissa hermoromahduksen partaalle vievä Visva.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005

Asenna Firefox tai Opera niin ei tarvitse sitä Exploderin kikkaretta sentään sietää, vaikka Vistaa joudutkin käyttämään...

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Eihän kaikkia ohjelmia tarvitse automaattikäynnistää. Vasemmalta alhaalta Käynnistä --> Suorita Kirjoita msconfig ja läpyskän oikeanpuoleisesta kohdasta Käynnistys Poistele sieltä rukseja niitten ohjelmien kohdalta, jotka häiritsevät.
Kone on sitten nopeammin käyttövalmiina ja jos tarvitsee, niin kyllä ne ohjelmat sitten tarvittaessa käynnistyy itekseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat