Seuraa 
Viestejä45973

Mietiskelin tässä että kun netissä on niin monta aivotonta salaliittoteoriaa olisi kivaa kokeilla keksiä ihan oma sellainen. Minun on seuraavanlainen:

Juutalaisten salaliitto maailmanvalloittamiseksi

Kauppojen kassojen myyjät eivät ole oikeasti sitä miltä näyttävät vaan Josef Mengelen natsi-saksan aikaisten juutalaiskokeiden tuloksesta syntyneitä liskoihmisiä jotka pystyvät muuttamaan ulkonäköään. Liskoihmiset luovutettiin sodan jälkeen juutalaisille takaisin ja he päättivät ottaa ne käyttöönsä valloittaakseen maailman

Myyjien vastentahtoinen ja salakavala virnistys saavat aikaan kylmiä väreitä aina kun käyn lähikaupassa. Antamiensa viivakoodikuittien avulla he tarkkailevat meitä! Kuittien avulla he pystyvät selvittämään liikkumisemme ja sen mitä me kulutamme. Huomaa viivakoodeiissa systemaattisesti esiintyvät numerot 666!

Myös hevimetalli on Mengelen alunperin kehittämää. Kokeillessaan juutalaisiin miten eri äänitaajuuden värähtely toimii ihmisiin Mengele kytki vahingossa kojeestaan namikat kaakkoon mikä aiheutti äänen särkymisen vahvistimissa. Tapahtumilla oli mielenkiintoisia seuraamuksia; varsinkin nuoriin juutalaisiin ääniaallot vaikuttivat suggestiivisesti aivan kuin he olisivat vaipuneet hypnoosiin. Tämän jälkeen Mengele liitti särinän päälle puhetta ja huomasi että kuuntelijat omaksuivat lähes kritiikittömästi puheen sisällön. Mengeleen harmiksi Hitler ei hyväksynyt kuitenkaan uutta propagandavälinettä vaan piti sitä vulgaarina.

Sodan jälkeen koko Mengeleen tutkimustulokset mukaan lukien välineistö luovutettiin juutalaisille jotka ottivat ne käyttöön. Hevimetallistit ovat oikeasti liskoihmisiä jotka toimivat juutalaisten palveluksessa. Jos tarkkailet monen metallistin ulkonäköä huomaat selkeästi liskomaisia piirteitä joita nämä inhat muodonmuuttajat eivät ole onnistuneet kätkemään. Kun käännät metallisanoitukset väärin päin voit kuunnella kuinka ne sisältävät juutalaisten propagandaa!

Tämän pidemmälle en jaksanut enää kehitellä tätä salaliittoteoriaa, jos haluatte voitte jatkaa tästä tai keksiä uuden vielä enemmän älyvapaan salaliiton.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

No niin kait se menee että humalassa saadut ideat eivät aina toimi seuraavana päivänä. No ainahan tään ketjun voi siirtää tuonne huonot vitsit osastolle. Ja taitaa ne "oikeat" salaliittoteoriat olla huomattavasti hauskempia
kun niitä lukee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elähän poika huoli... Minun mielestä tuo salaliittoteoria oli mielenkiintoinen.
Ainoastaan yksi aukko oli aikasta mieltä häiritsevä... Minkä vuoksi Hitler olisi mitään juutalaisille luovuttanut, sillä hänhän halusi päästä heistä mahdollisimman tehokkaasti eroon? Vai oliko tarkoituskin olla erittäin mieletön?

Minulla tuli mieleen yksi teoria.

Mitä jos Matti (tiedätte varmaan ketä tarkoitetaan) ei olekaan Matti vaan Alieni, joka tietää kaiken Suomen ja maapallon historiasta ja yrittää harhauttaa meitä uskomaan hänen totuutensa olevan jotain ihan himmeätä sepostusta vain pitääkseen meidät vieläkin totuudesta pimennosta.

Eikös tuo olisi aika paha?

Uskon vakaasti, että Idolsin ja Popstarsin kaltaiset TV:n roskaohjelmat ovat ilkeiden muukalaisten juoni nuorison, jossa muka on tulevaisuus, hengenlahjojen rappeuttamiseksi ja Maan pehmittämiseksi andromedalaisten hyökkäystä varten.

Aku Ankan luoja oli suurin koskaan elänyt useiden salateorioiden isä.

______________________

Ellei poliitikot pysty perustelemaan päätöksiään taloudellisin perustein ... kuulostaa kaikki muu salateorioilta, koska raha ns. puhuu ja muut perustelut eivät ole totta. Tätä luomu-ilmiötä ei vain pidetä sellaisena, että rahaan perustuvaa päätöksentekoa ilman suuttumusta tarkasteltaisi. Rikkaat luonnollisesti päättävät ja ei rikkaat seuraavat tai vikisevät perässä.

"Kyllä kansa tietää" sanoi eräs, joka myöskin tavoitteli rahallista hyötyä ja hyötyä päästä tekemään päätöksiä... eli rahaa. Piiri pieni pyörii.

Sanoisin kyllä että herrat haluavat vain valtaa, siis ne jotka ovat korkeimmalla herratasolla. Alemmalla tasolla ihmissuhteiden verkostossa taistellaan vielä rahasta, mutta ylin taso on VALTA; näillä ihmisillä kun on lähes loputon rahallinen pääoma jo käytössään.

(Päätös)valta = rahaa ja usein siitä aiheutuva raha tulee esim. viipeellä. Jotkut haluavat vain rahaa, mutteivät tahdo (päätös)vastuuta, koska heitä ei kiinnosta esim. politikointi. On ihan luonnollista, ettei kaikkia kiinnosta esim. ralliautoilukaan. Samas venees kuitenki ollaan, eikä toinen oo toista pahempi. Luonto ei toteuta tasa-arvo perustetta vaan toisilla on enemmän ja toisilla on vähemmän, mutta esim. Suomeen on luotu koulujärjestelmä, joka antaa peruskoulutuksen niillekin, kenellä ei olisi siihen varaa. Koulutus on pääoma, jota pääsee hyödyntämään, olipa rikas tai ei. Katkeruuteen ei ole syytä.

Kansa joka ei tunnista tuota luomu-ilmiötä kuvittelee, että on salaliittoja... vaikka toisaalta, tietenkin esim. demokraattinenkin järjestelmä niitä luo onhan kaikenlaisia salaisia päätöksiä ... salaisia kansioita, joita tutkijat saavat käsiinsä vasta silloin ja silloin. Mutta silti on kansalla mahdollisuus mieltää, että raha tulee rahan luo, koska se on ihan luonnollista. Koska joku perustaa uuden puolueen, jossa ei peitellä sitä, että raha ns. puhuu tavalla ja toisella?

Hyvä teoria. Minä sepitin omani kesällä. Sen mukaan Venetsian ikivanha tasavalta/meri-imperiumi hallitsee maailmaa ja on ohjaillut viimeisten vuosisatojen tapahtumia. Laitoin sen ketjuun salaliittoteorioiden psykologiaa.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... &start=195

Kukaan salaliittofriikki ei vastannut siihen miksi minun keksimäni (?) la Serenissima salaliitto olisi jotenkin loogisesti huonompi kuin wtc-salaliitot jne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat