Seuraa 
Viestejä1399
Liittynyt19.6.2005

Tässä onkin mielenkiintoinen ohjelmaidea:

[size=150:2eki8ghr]HBO:n uudessa tv-sarjassa amerikkalaiset ovat siirtolaisia[/size:2eki8ghr]

Amerikkalainen tv-yhtiö HBO on kehittelemässä uutta tv-sarjaa, jossa yhdysvaltalaiset pakenevat maasta talouskriisin myötä. Siirtolaisina he perustavat ulkomaisiin kaupunkeihin Chinatown-tyylisiä asuinalueita, Americatowneja.

Futuristisen draaman tapahtumat sijoittuvat 25-40 vuoden päähän tästä hetkestä. Yhdysvaltojen talouskriisi ja muut ongelmat johtaa siihen, että suuri joukko maan asukkaita pakenee maasta. Amerikkalaiset perustavat ulkomaisiin suurkaupunkeihin omia Americatown-yhteisöjä.

Americatown-sarjan käsikirjoittaja Bradford Winters on kehitellyt ideaa amerikkalaisista siirtolaisista ja vuosien ajan. Hän tutki, mitä tapahtuisi jos Yhdysvallat ajautuisi vuosikymmeniä jatkuvaan talouskriisiin, öljyn hinta pysyisi ennätyskorkealla ja luonnonkatastrofit vain pahenisivat. Wintersin mukaan viime aikaiset tapahtumat Yhdysvaltain taloudessa osoittavat, ettei idea amerikkalaisista siirtolaisina ole liian kaukaa haettu.


Lähde.

Joskus esi-internettisenä aikana törmäsin Väli-Amerikoissa muutamiin jenkkiyhteisöihin. Yleensä tripille jääneitä ikääntyviä hippejä. Toisinaan pienen eläkkeen varassa eläviä seniorikansalaisia, jotka pystyivät parantamaan elintasoaan halvemmissa maissa.

HBO tuottaa aika laadukkaita sarjoja. Mielenkiinnolla odottelen...

Kommentit (2)

Tuosta tulee mieleen itse visioimani ajatus sarjasta jossa "mutiaisita" tulee enemmistö sekä Amerikan että maailman kansalaisista, ja valkolaiset ajetaan jenkeissä ahtaalle. Kyseessä on tietenkin puhdas fiktio ja itse uskon, että tässäkin sarjassa irotellaan ajatusleikillä "valkoiset pakolaisina Kiinassa" Tämä on käytännössä samantasoista fiktiota kuin Heroes sarjan mutantit. Toivon mukaan tuosta ei tule rassarien sankaridraamaa

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat