Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:3iempbjp]Niinistön muistosanoista[/size:3iempbjp]

Niinistön muistosanat koskien Kauhajokea puistattaa. Itse hän on ollut syrjäyttämässä kaikenikäisiä ihmisiä Suomessa tekemällään eriarvoisuuden politiikalla vuosikymmenien ajan. Lapsikin tietää, että eriarvoisuudesta seuraa surua, vihaa ja väkivaltaa. Keinoelämää on olla poliitikko ja politiikassa mukana vuosikymmeniä toistaen rahan mantraa. Niinistön taju todellisesta elämästä on häneltä itseltään ollut kadoksissa jo todella kauan ja se on tuskin enää palautettavissa. Älä luota tähän mieheen!

Nuoren ja valitettavasti monen vanhemmankaan ihmisen ajattelu ei löydä sylttytehtaalle. Kaikista kansanosista ja koko kansasta löytyy syvää vihaa tämän järjettömän politiikan seurauksensa, mutta viha niittää eniten tavallisia kansalaisia valtaapitävien taktiikan mukaisesti. Työpaikoilla aikuiset kiusaavat toisiaan ja ’kodeissa lämpöketjut ovat poikki’ tehden korjaamatonta jälkeä. Valtaapitävät jatkavat eloaan vallan suojamuurin sisällä. He jatkavat kylvöään ja väkivalta kohdistuu syyttömiin ihmisiin.

Ihmiset, jotka tukevat tätä politiikkaa ja tämän politiikan edustajia eduskunnassa ja muuten, julkisessa tai yksityisessä elämässä, edesauttavat sitä, että viha ja sen seuraukset, eritoten väkivalta, kohdistuvat jatkossakin viattomiin ihmisiin.

Kommentit (11)

Mitäs se Lipponen hurskastelee?

Paavo Lipponen: Kokoomus yrittää irtautua "kapitalismin rötöksistä"

Julkaistu: 28.9.2008

Entinen pääministeri ja SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen arvostelee kokoomuksen vaalikampanjointia kovin sanoin.
Lipponen vertaa Tapanilan työväenyhdistyksessä pitämässään puheessa kokoomusta ja "McCainin Amerikkaa", jotka molemmat yrittävät irtautua "kapitalismin rötöksistä" ja esiintyä työmiehen ystävinä.

–Kokoomuksen ylimielisen omahyväinen retostaminen "työväen presidentillä" ja nyt töihin ryhtymisellä haalareineen ei näytä kovin sivistyneeltä.

Lipposen mukaan oikeisto lämpiää nyt sisäänpäin ja nostattaa henkeä "jee-jee-meiningillä" ja pilkkaamalla sosiaalidemokraatteja. Se on hänen mukaansa demokratian pilkkaamista, koska oppositiolla on demokratiassa oma tärkeä tehtävänsä.

Lipposen puhe on videoitu Tapanilan työväenyhdistyksen 100-vuotisjuhlassa lauantaina ja lähetetty YouTube -nettisivustolle. Katso puhe täältä!
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/36330-k ... rotoksista

Kokemusta tempputyöläisenä Lipposten perhetutulla!

Alipalkkausta

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat