Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Roskapankkilain torjuminen viittaa siiehen, että Yhdysvallat on demokratia, jossa 700.000.000.000 dollarin lasku kansalaisille äänestettiin nurin. Suomessa vastaava (pienemmin summin) onnistui 1990 helposti. Muodostettiin roskapankki, joka siirsi varoja tavallisen keskiluokan veronmaksajilta rikkaalle vähemmistölle. Nykyinen hallitus on samoissa aatteissa ja moittii USA:n demokrattista äänestystä. Kaiketi Suomenkin suuromistajat tulevat menettämään eniten, jos syntyy maailmantaloudellinen sekasotku.

Kommentit (1)

Itse uskon, että jokainen kansa tarvitsee oman "uniikin" hallitusmuotonsa. Yleensä valkoiset kansat on jonkinlaisen ylimysjärjestelmän alaisia. Keskimääräin tasa-arvoisempia ovat kumminkin nämä järjestelmät kuin Afrikassa, mutta eivät ne missään nimessä täydellisiä ole! Alunperin Euroopan Germaaniheimoissa kansankokous(sotakelpoiset miehet)päättivät asioista, ja "kuninkaat" olivat nykyisten pressojen kaltaisia "kansakunnan keulakuvia"

"Paha korruptio" tuli, kun Eurooppalaiset Germaaniheimot alkoivat intergroitua enemmän Rooman valtakunnan kanssa. Sieltä opittiin mm täysin vieras Lähi-Idän uskonto, joka ainakin Rooman valtakunnassa oli suoraan keisarin määräntävallan alaisena. "Keisari Jumalan armosta" Eurot laittoivat vaan tuon "Keisarin" tilalle oman Kuninkaansa. Eli samaa paskaa eri purkissa. Sieltä omasivat nämä Roomalais-Kreikkalaisajan epäonnistuneet kokeilut. Kreikkalainen alkuperäinen "Demokratian" ihanne oli, että jokainen asekuntoinen mies voisi osallistua tasa-arvoisesti päätöksentekoon. Roomassa Senaatti väänsi tuon käytännössä siten, että jokainen asekuntoinen mies sai äänestä eliitin ehdokkaita. Kansantribuunit kävivät jossakin vaiheessa hieman liian "agressiiviksi" joten heidät täytyi tappaa, etteivät vain liikaa keunittaisi "yhteistä venettä" Siitähän tuo koko Rooman sisällis-sota alkoi, joka tuhosi tasavallan. Pahuuteen, ahneuteen ja korruptioon perustuva järjestelmä, jonka pahat ihmiset kaivoivat ylös haudasta syyllistyttään ensin murhaan ja maanpetturuuteen. Siinä on se sinun Amerikan Yhdysvaltasi. Ihme että on pysynyt pystyssä näinkin pitkään. Jos manaat kylliksi hanakasti menneisyyden demoneja niin kyllä ne nousevat haudoistaan, ja juuri näin tässä on päässyt käymään!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat