Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006

Miten tuo "ymmärtäminen" saattaisi poiketa normaalista kallolibidosta? Oireiden "summien" kanssa oleskelua?

Hyvin polkee.

Kommentit (2)

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006
tietää
Otitko lääkkeesi?Ihmisen mieli saadaan särjettyä tai särkyyhän se monissa tilanteissa. Kelluvaa ehdollistumaa voidaan mitata monilla eri keinoilla, mutta kallo myös hakee tervettä raitaa. Hakee tietä ulos sonnasta, ollakseen vakaampi. Kallo siis korjaa itseään tasapainoisempaan tilaan. (Ihminen tuntee, että häntä esim. vituttaa tai oirettaa muuten hän hakee vaihdosta (aivosyöttöön) poistumalla tiede.fi - palstalta. ymc. Aivot tasaantuvat vallitsevaan tilanteeseen.

Ydin kysymys on se, että liiallinen altistuminen ehdollistumalle vie asialta todellisen "hämyisen" ihmeellisyyspohjan. Aivot ominaistuvat vallitsevaan tilanteeseen, ja paskaa oloa koitetaan muuttaa paremmaksi erilaisin keinoin, jopa viihteen keinoin. Tylsyyttä puretaan ja turhautuneisuutta tiede.fi:iissä. Ollaan siis siirrytty myös pois toisenlaisesta tilanne proplematiikasta, joka saattaisi olla kallolle ominaisempi ja tasapainoisempi tilanne toimia.

Aivot siis korjaavat itseään, siksi ne siis monesti koitettavat löytää tiettyä väylää ulos paskastaan. Luonnollisesti toki joudumme lääketieteeseenkin perustamaan asioita, mutta aivot pitävät pyttyä pystyssä, niin kuin vain voivat. (meillä on suu ja muut elimet, joiden avulla kommunikoidessa rakenteet elpyvät) Teini periaatteessa lähes tarvitsee nuorta naista rakastajakseen.

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat