Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Täällä on aiheesta muitakin ketjuja varmaan useampiakin, mutta alotanpa kuitenkin yhden uuden, kun en jaksa lukea kaikkia noita läpikään

En ole eläessäni käynyt Egyptissä enkä ole menossakaan, mutta olen saanut jostain päähäni ajatuksen, että niitä pyramideja ympäröivä alue on aika varmasti pelkästään pehmeätä hiekkaa. Ja ton takia olen alkanut ihmettelemään, että miten ne hillittömän painavat kivet on saatu liikkumaan tuolla? Niiden vetäminenhän tuommoisella alustalla on aika epätoivoinen homma. Se kun "antaa periksi" vetäjien jalkojen alla eikä se kivenmurikkakaan järin hyvin liuvu tuommoisella.

Kommentit (6)

Jos vaikka jäätä pitkin. Tai ehkä kivet hakattiin ensin pyöreiksi, jotka saatiin vieritettyä parrujen päällä. Rakennuspaikalla ne sitten lohkottiin muotoonsa.

Tai sitten niitä parruja ja laattoja. Kato kun sulla on "rajaton" määrä työvoimaa, niin ei siinä kysellä että uppoaako jalat tai liikkuuko kivi, vaan se joko liikkuu tai henki lähtee

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006

Täältä löytyy aiheeseen liittyvää tietoa

edit: harmi että postasin linkin jo tänne eikä ole netiketin mukaista postitella linkkejä useampaan ketjuun. Joka tapauksessa pyrämidivoimasta voisi tulla nimimerkki Vetykoneelle varteenotettava tutkimuskohde sillä kerrotaanhan Telajärvenkunnan sivuilla seuraavaa:

Egypto-biorotaationaalisen syklin mukaiset energiavaihtelut ovat erittäin tehokkaita optimoimaan kodin sähkölaitteiden hyötysuhdetta. Esimerkiksi tavanomainen 42 Watin hehkulamppu jonka normaali valoteho on noin 400 lumenia, tuottaa syklin alapäässä noin 6000 lumenia ja yläpäässä lähes 13 000 lumenia, ja keskiarvona kymmenen millisekunnin aikana 9300 lm. Näin saat samalla sähkönkulutuksella yli 23 kertaisen valomäärän!

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007

Kivet siirrettiin pyhästä meripihkasta syntyneillä antigravitaatiosäteillä tietenkin

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006
spin0

Raid
Tässäpä viideo jenkkilästä miehestä jonka käsissä painavampikin kivi liikkuu. Rakentelee omaa stonehengeä itekseen. Eikä ole kummoset työkalut, lautaa ja naruva. Katso video!
http://www.youtube.com/watch?v=lRRDzFROMx0

Katso video!Aika huima kaveri keksimään simppeleitä asioita. Ja koska muinaisilla kansoilla ei ollut sellaisia rajoitteita, kuin käytettävissä olevat suuret koneet, joutuivat vihmerämmät oivaltamaan asioita.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat