Seuraa 
Viestejä2875
Liittynyt20.9.2005

Eräs läheiseni kertoi minulle oudon tarinan. Hän eli taannoin parisuhteessa joka syystä tai toisesta tapahtui täysin toisen osapuolen ehdoilla. Läheiseni joutui elämään kokonaan puolisonsa kautta. Hänelle kehittyi lopulta narkolepsian kaltaisia oireita. Hän saattoi kesken juhlien nukahtaa ruokapöydälle ilman varoitusta. Kun parisuhde päättyi, oireet katosivat vähitellen.

Olen tähän asti luullut että narkolepsia on fysiologinen, neurologinen oire. Mutta voiko olla että sellainen voi kehittyä myös puhtaasti psyykkisistä syistä? Hän uumoili että kyseessä oli äärimmäinen pakokeino. Nukahtamalla pääsi pakoon tappavan tylsää todellisuutta.

Kommentit (2)

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006

Jatkuva kireystila tai psyykkinen tuska aiheutuu varmasti, jos juoksutetaan ympäri kuin narussa. Varmasti oireita voi aiheuttaa tuskastunut asenne työpaikalla, jos ei osaa kiireestä huolimatta olla rentoutunut. Tuollaistakin asennetta pystyy hieman purkamaan, että ei ole verisuonet kireenä. Toki jatkuva komentelu on psyykkisesti melko raskasta, jos ei saa rauhoittuneesti levätä suhteessa toisen rinnoilla.

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat