Seuraa 
Viestejä45973

Voisiko paavin pitää näennäisesti ikuisesti hengissä sydän-keuhkokoneella?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

En ole sydänkirurgi enkä kardiologikaan, mutta tietääkseni koneen tavasta hapettaa veri johtuen siinä ei suositella ihmistä pidettävän kolmea tuntia enempää, muuten pysyvän aivovaurion sekä mm. leikkauksen jälkeisen veritulpan riski kasvaa liian suureksi. Lisäksi pitkään käytettäessä punasolut hajoilevat koneen rakenteissa (hemolyysi).

Jos paavin haluaisi pitää koneella hengissä suosittelen respiraattoria ja sydämen pettäessä jotakin mahdollisimman vähähemolyyttistä pumppusysteemiä sekä tietenkin perussafkan valuttamista ensin nenämahaletkulla ja sitten infuusiona (tässäkin tosin tulee lopulta vaikeuksia ja sivuvaikutuksia). Kun luuytimen tuotanto hiipuu valuta verisoluja ja rautakuorma jollakin pois (tai voithan yrittää antaa uutta luuydintä). Kaipa näin saisi jonkin aikaa lisää, mutta jossain vaiheessa hapen ja ravinteiden näennäisestä tarjonnasta riippumatta paavin lepotilassakin olevat solut (lue elimet) alkaisi mätänemään.

Mm tällaisia ongelmia koneesta ja koneen lisäksi. Listaa voivat muut jatkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Deus Ex
Muuten hyvä, mutta Terri Sciavo kerkesi kuolla tänään. RIP.

Hyvää paaviainesta siis. Häntä voitaisiin liikutella näkymättömillä langoilla, ja piilotetusta putkesta pumpattaisiin tekokuolaa rinnuksille. Hänen kaapuisaan habitukseensa voitaisiin myös piilottaa erillinen äänigeneraattori, joka satunnaisesti tuottaisi erilaisia korahduksia, murahduksia ja muminaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat