Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Koska naisilla on kovat paikat ei tekisi mieli tehdä hallaa heidän eloonjämisstrategioille. Mutta. Manipulointi voi myös sisältää arvelluuttavia piirteitä ja olla esteenä tälle samalle asialle. Ajattelen erästä nykyyhteiskunnan ilmiötä, nimittäin että naisten, jotka eivät aina jaksa ajatella seksiä miesten tavoin, jotka haluavat saada olla rauhassa työnsä kanssa, jotka haluavat rauhoitettua tilaa itselleen, on pakko antaa tälle "vapaalle" seksuaalisväritteinen leima, eli puhua itsestänsä "lesboina".
Ennen yläluokka otti itselleen pisteitä kun heidän tyttärensä erkanivat jumalattomuudesta, ja varsin röyhkeällä tavalla, kutsumalla itseään "lesboiksi". Voiko koko kansa nyt kvalifioitua saamaan pisteitä tästä samasta silmänkääntötempusta?- Koska näyttelemisestähän tässä on kyse.
Naisillahan ei ole seksuaalista suuntausta. He pystyvät kotoisaan raujhaiseloon ilman ainaista seksiä. Jos naispariskunnasta tiedustelee:"No mitä te sitten "teette"?", he eivät vastaa, vaan pysyvät naisten tavoin ylevästi vaiti. Täten he osoittautuvat mieihiä ylevämpiä, koska mieshän ei voi asua kahden toisen olennon kanssa, olisi tämä mies, nainen, lapsi tai eläin, ilman että hänen seksuaalisuutensa purskahtaa vaativasti esille.
Suokaamme siis naisille tämän naisparisuhteen pakopaikan.
Naisten yhdessäasumisen nimittämisen miesten seksihurjastelun mukaan seksuaalisin nimikkein on silti väärennös. Mutta sen avulla homomiehet avaavat tiensä keskiluokan toleranssiin ja tämä arvelluuttava henki ei ehkä saada takaisin pulloon.Tässä se manipulaatio voi vahingoittaa. Tasaarvo ja oikeus olisi säästää naisia ainaisesta hankauksesta yhteiskunnassa seksin verukkeella, ja suoda heille yhteisörauhaa ja työrauhaa. Nyt naisia pakkovärjätään miehisen mallin mukaan, ja siten kaikki seksuaaliset ylilyönnit pyritään tekemään sallittaviksi ja puhtaiksi, yhteiskuntalkelpoisiksi oikeuksiksi. Ehkä me emme kuitenkaan kestä, emmekä jaksa niin paljon irstautta ja pahuutta. Nuorisomme on saanut tyhmän alun tänään, he sietävät jo "kaikkea". He myös ylireagoivat. Heiltä puuttuu älyllisiä keinoja nähdä tämän läpi. Ei kasvateta enää edes niin kuin 60-luvun aikaan, asiallisella keskustelulla näistä aiheista. Ei ole enää edes kahta tasoa, josta voi valita toisen. Missään ei puhuta sen tason erotiikasta joka on pyhä, luova , älyllinen, toisarvoinen korkeimmilletavoitteille ja eettisesti kunnianhimoinen. Tasoton taso on nyt oleva se ainoa, kaikille yhteinen, ja yhteisön julkinen taso.(Jne, jne).Vaadittaisiin kansainvälistä seksualismia jolla on tekemistä Pyhän Hengen kanssa. Inho tai turmellus ei voi olla meidän ainoat vaihtoehdot.

Kommentit (7)

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Varhaiskristillistä antifeminististä propagandaa.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Neonomide
Varhaiskristillistä antifeminististä propagandaa.

Neokristillistä kai, mutta ei antifeministista, Koska en näe naisille etuja tehdä yhteistä asiaa amerikkalaisen liberalismin silmänkääntötemppujen kanssa. Epäilemättä siellä on kuumaa ja ahdistavaa. Tila kutistuu, ulkomaailma ei taida ottaa vastaan syleilyllä, öljyä on saatava. Sääntö nro 1 jenkkikonsensusta: "Eläkää sovussa!".
Mutta Neuvostoliiton ja Suomen naiset ei taida päästä pitkälle tällaisilla dominopalikoilla aidon minuuden sijasta. Rohkeampi kuin tukea liberalistinen oikeisto, johon myös sosiaalidemokratia nyt kuuluu, olisi tunnustaa että nainen voi ja haluaa elää yhdessä naisen kanssa muuten vaan, ja jättää seksuaaliset määrittet kokonaan pois. Pettymys miehille, tietysti, joille se on helpompa kohdata naistyötoveriaan aamulla, jos luulee että hänellä olisi edes jonkinlaista seksuaalista minuutta ja elämää.
Koska on selviö että naisilla on älyllisiä avuja olisi heidän syytä vastustaa sellaista manipulaatiota jota on miehille mieleen. Voisivat keksiä lyriikan uskaltaa myös löytää omalle minuudelle omia sanoja ja teitä. Uusia filosofioita - ei USA:sta eikä liberalistisesta massaarsenaalista. Yksin silloin jää, mutta elämä soi lyyrisemmin, kun siinä kulkee kulkurin tavoin omassa universumissaan. Sen jälkeen tulee julistamisen vaihe. Profeetan lailla levitetään uusi autenttinen erotiikka joka aidosti lähtee naisesta itsestään. Uusi kansainvälinen pyhä seksualismi voi hyvin neoteologisen maailmankuvan kanssa.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

on viha siinämielessä totta että lesbot ovat varsin mustasukkaisia ja näin ollen pääsee kiteytymään kohtuu koviakin yhteenottoja. kuitenkin he ovat vain ihmisiä jotka pitävät oman sukupuolenedustajista. tyttörakkaus on ihanaa!

toisen polven pilkkuvirhe

Mikä hemmetin ketju tää on?
Onko naisista tykkäävät miehet jotenkin vähemmän omituisia kuin naisista tykkäävät naiset.

Mä muuten suutelin lauantaina kahta naista ja toinen sanoi että onpas sulla pehmeet huulet. Nyt mua ei ees yököttänyt niikuin kerran aiemmin kun yks muijakaveri hönössä suuteli mua. Etten mä nyt vaan olis muuttumassa lapakoks kun mun estrogeenit hiipuu vaihdevuosien myötä ja viikset alkaa kasvaa? Jestas!

Rupeen hengaan jonkun mummon kaa..
Mummujahan on aina enemmän kun vaareja.
Siis mikä ettei.
Tai sitten ei. Eipähän näistä jutuista tarvii tiliä tehdä kelleen.

Axa
Jos propaganda paasaisi koirista niin sä varmaan rupeaisit pussaamaan sitäkin ihan eri tavalla kuin ennen?!Just joo.. pitikin ottaa kantaa mokomaan. Ohi.

Naisten välinen seksi helpottaa oloa..Tekee koko kanssakäymisen (seksin) helpommaksi..

Päästää sen miellyttävällä tavalla irti sukupuolisovinnaisuusuudesta.
Miehen kanssa olen aina alakynnessä ja naisten kanssa minun on sallittua nousta päälle.Monet tytöt tykkää siitä..alla olemisesta..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat