Seuraa 
Viestejä45973

Ihmettelin kovasti kun uutinen karpelan piraatti-pradasta ei ole vielä levinnyt tänne, joten tässä tulee:

Kommentoikaa ihan vapaasti "tekijänoikeuslain äidin" virhettä, kun meni ostamaan väärennetyn Pradan käsilaukun Italiasta!

Eikös piraattituotteiden maahantuonti ole rikollista? Vaikka en kyllä osaa sanoa onko karpela laukkuaan Suomeen tuonut, Sloveniassahan hän sitä käytti...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

salai
Seuraa 
Viestejä9215

Onkohan sillä nuo muutkaan reput oikeita?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Hmmm. Ottaen huomioon kansanedustajien viimeksi itselleen antaman huiman palkankorotuksen ja lisäksi ministeriaikana Karpelan pankkitililleen säännöllisin väliajoin saaman muhkean muikean palkkasumman, olettaisin, että hänellä olisi varaa aitoonkin. Tämä on tosin vain minun erittäinkin varovainen mielipiteeni.

Tästä olettamuksesta voisi tietysti johtaa keskustelua esim. siihen, että mitä Karpela meille haluaa viestittää tyytymällä epäaitoon laukkuun. Vaaditaanko kohta myös ministereille reiluja palkankorotuksia? Olen sitä mieltä, että on maallemme huonoa pr:ää, mikäli ministeris- tason ihminen joutuu rahan puutteen vuoksi ostamaan piraattikappaleen. Kannatan siis palkankorotuksia! Ehdottomasti. Ja pian!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat