Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onneksi en enää välitä mitä paskaa kirjoittavat! Kun Aasia kasvaa, planeetta kuolee! Hohhoijaa! Onneksi vain pieni vähemmistö planeetan asukkaista nimeltä valkoiset enää uskovat moiseen rasistiseen propagandaan!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7651981.stm

Kommentit (3)

Olet siis sitä mieltä, ettei Aasian väestönkasvu ja kulutuksen lisääntyminen vaaranna alueen eläinlajistoa millään tavalla? Riippumatta siitä, kuinka monta patohanketta, suurkaivosta ja metsänhakkuuta alueilla toteutetaan?
Aika epärealistiselta aasialaisten ihannoinnilta tuo kuulostaa.

Eurooppalaiset ovat tuhonneet oman mantereensa luonnon jo aikaa sitten eikä kukaan tiedä paljonko lajeja silloin menetettiin, mutta virheistä oppii.

Vastahan kiinanjokidelfiinin viime vuonna ilmoitettiin kadonneen. Myös kalalajeista thaimaalainen tulipyrstö on kuollut sukupuuttoon luonnosta, ja samasta maasta kotoisin olevat haibarbi ja kääpiönuoliainen erittäin uhanalaisia.

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347
Liittynyt27.4.2008

Yep, täällä on kokemusta ja tietoa asiasta, mutta mitä isät edellä pojat perässä. Toivottavasti käyttävät niitä viisaita päitään ja hillitsevät riittävästi intoaan, mutta jos eivät syy on silti meidän kun mallikin oli hyvä.

Everything you know, is about to change.

jos joku sanois että valkoset tuhoo planeetan ei sitä kukaan pitäis rasistisena. mutta jos joku sanois sen jostain muusta "rodusta" niin sitten kyllä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat