Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos Usa olisi Pakistanin puolella niin miten Israelille kävis? Entäs Iranille.
Mitä Pakistan tekisi nykyisessä politiikassaan jos niillä ois nii vahva armeija kun Usa:lla?

Kommentit (2)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
nuubi
Jos Usa olisi Pakistanin puolella niin miten Israelille kävis? Entäs Iranille.Hmm. Viimeksi kuin kuulin niin USA sattuu olemaan Pakistanin "puolella" ja Pakistan sattuu olemaan USA:n "puolella". USA on ylivoimaisesti tärkein Pakistanin taloudellinen ja sotilaallinen tukija. Kiina on tulossa aika liki.

USA on tosin osoittanut tiettyä kärttyisyyttä Pakistanin harrastamaan politiikkaan muslimien ääriliikkeitä kohtaan. Ja toinen "tosin": Pakistan on aika selvästi alkanut osoittaa olevansa myös aika kärttyinen muslimien ääriliikkeitä kohtaan.


Mitä Pakistan tekisi nykyisessä politiikassaan jos niillä ois nii vahva armeija kun Usa:lla?Mutta kun ei ole, eikä tule edes lähimpinä vuosikymmenillä.
Jos tädillä olisi munat, se ei enää olisi täti.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

supollatotuus
Seuraa 
Viestejä204
Liittynyt14.8.2007

Hmm. Viimeksi kuin kuulin niin USA sattuu olemaan Pakistanin "puolella" ja Pakistan sattuu olemaan USA:n "puolella". USA on ylivoimaisesti tärkein Pakistanin taloudellinen ja sotilaallinen tukija. Kiina on tulossa aika liki.Näinpä. Jos USA ei tukisi Pakistania taloudellisesti, maa vaipuisi todennäköisesti melkoiseen kurjuuteen. Pakistanilla ei ole hirveästi vaihtoehtoja, jos meinasivat pärjäillä.

On muuten mielenkiintoista seurata sitä, miten suhteet muuttuu/pysyy esim. seuraavan vuoden aikana. Pakistanissa vaihtui valta ja myös Yhdysvallat saa valkoiseen taloon uuden isännän.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat