Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

[size=200:1qqf76fb]Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa[/size:1qqf76fb]

Seniori-ikäisten määrä ylittää nyt ensimmäistä kertaa historiassa nuorten määrän. Työikäisten määrä puolestaan kääntyy nopeaan pudotukseen kahden vuoden päästä. Ikäjakauman vääristymän paikkaaminen vaatisi Suomeen peräti 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä.

Vuonna 2010 työikäisten määrä vähenee lähes 10 000 hengellä. Syvimmillään pudotus on vuonna 2013, jolloin maasta katoaa lähes 25 000 työikäistä. Sama kehitys jatkuu Tilastokeskuksen ennusteen mukaan vuoteen 2033 asti.

Ikäjakaumassa historiallinen muutos

Työikäisten väheneminen näkyy suoraan talouskasvussa. Sen lisäksi ikäpyramidin muuttuminen aiheuttaa huikean haasteen sosiaalipalveluille.

Yli 65-vuotiaiden määrä ylittää nuorten määrän tänä vuonna ensimmäistä kertaa historiassa. Nyt Suomessa on yhtä seniori-ikäistä kohti neljä työikäistä. Vuonna 2025 enää 2,5.

Jotta vanhushuoltosuhde pysyisi nykyisellään, pitäisi Suomeen muuttaa vuosittain noin 140 000 työikäistä ihmistä. Vuoteen 2020 mennessä työikäisiä maahanmuuttajia pitäisi olla 1,8 miljoonaa.

Kaikkiaan maahanmuuttajia tarvittaisiin selvästi tätä enemmän, sillä muuttajien joukossa on luonnollisesti lapsia ja vanhuksia sekä muita työmarkkinoiden ulkopuolelle jääviä.

Ulkomaalaisista noin puolet tulee pääkaupunkiseudulle. Kasvu tulee olemaan kovaa myös Turussa, Tampereella ja Itä-Suomen kaupungeissa kuten Lappeenrannassa, Imatralla ja Kotkassa.

Kannattaa lukea myös artikkeli:

Vierastyövoima pelastaa työpaikkoja

Sivut

Kommentit (31)

Ja mitähän nämä maahanmuuttajat "paikkaavat?" Se että he toimittavat tyhjää yhteiskunnan kustannuksella ei auta ketään. Ei huoltosuhde parane sillä että huollettavia hankitaan lisää.

mulla on porkkanaa
Ja mitähän nämä maahanmuuttajat "paikkaavat?" Se että he toimittavat tyhjää yhteiskunnan kustannuksella ei auta ketään. Ei huoltosuhde parane sillä että huollettavia hankitaan lisää.Lasse on hyvä ja lukee tekstit ja linkit otsikkoineen ajatuksella
läpi ja esittää sen jälkeen vastineensa. Muutaman rivin sylkäisyä
ei voi ottaa vakavasti.

Mieti ensin tilannetta kokonaisuutena ja ota huomioon myös
kantaväestön vielä osin vääristyneet asenteet, jotka kyllä
muuttuvat ajanmyötä luonnollisen poistuman kautta ja
joissain tapauksissa käytännön pakon sanelemana.

Esim. vanhuksien on sopeuduttava maahanmuuttaja
taustaiseen hoito- ja lääkärihenkilöstöön. Muuta
vaihtoehtoa heillä ei ole, paitsi tietysti tuo jo
mainitsemani luonnollinen poistuma.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30458
Liittynyt16.3.2005

Mistä hitosta kukaan kuvittelee repivänsä tällaiseen persaukiseen ja rasistiseen arktiseen puolikehitysmaahan miljoonia osaavia ja työtätekeviä ihmisiä. Sille porukalle, josta on kansantaloudelle hyötyä, on kysyntää Euroopan vauraammissakin maissa, jossa he saavat työlleen karkeasti kaksinkertaisen vastineen (enemmänkin, mikäli miellyttävän ilmaston ja suvaitsevamman kulttuurin psykologiset edut lasketaan).

Neutroni
Mistä hitosta kukaan kuvittelee repivänsä tällaiseen persaukiseen ja rasistiseen arktiseen puolikehitysmaahan miljoonia osaavia ja työtätekeviä ihmisiä.Siinäpä se tärkeä kysymys. Suomi kuvaa olisi saatava maailmalla kohotettua, ei tänne muuten kukaan halua. Rahastakin on paljon kiinni. Kunnallisvaalit lähestyvät ja myös kunnilla on tärkeä rooli maahanmuuttajien kotouttamisessa. Kannattaa muistaa tämä äänestyskopissa.

Niin, nämä nyt on näitä heittoja ...

Työpaikat siirtyy Kiinaan ja Intiaan, eläkeläiset muuttaa välimerelle, mihin näitä maahanmuuttajia tarvitaan.

Just joo. Tämä nyt on taas näitä haistapaska-juttuja. Repikäähän vaan osaavia maahanmuuttajia tänne.

Otetaan samantien 100 miljoonaa niin saadaan vähän kasvatettua maansisäisiä markkinoita!

Paskapuhetta. Suomessa ei mitään kovin kummoista työvoimapulaa ole ja tuskin tuleekaan.

Lapin Mies
Niin, nämä nyt on näitä heittoja ...

Työpaikat siirtyy Kiinaan ja Intiaan, eläkeläiset muuttaa välimerelle, mihin näitä maahanmuuttajia tarvitaan.
Lapin miehen kunnassa ei siis ole eläkeläisiä

Ainoa mitä tänne saadaan maahanmuutolla on siirtotyövoima, joka ei sidoudu maahan eikä kultuuriin vaan vaihtuu niin että koulutus ja kultuurierojen kahnauksen aiheuttamat kulut vievät kilpailukyvyn teollisuudessa ja matkailun palvelualoilla. Kahta siirtotyöläistä kohti tarvitaan yksi paikallinen valvomaan, ohjaamaan ja varalta.

Mallia näkee muista vastaavasti työvoliman hankkineista maista.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Mikä maa olisi valmis luovuttamaan meille kaksi miljoonaa valmiiksi koulutettua ja parhaassa työiässä olevaa ihmistä? Mielellään suomenkielentaitoisia. Otetaan pois minun puolestani. Suoraan töihin tietysti.

Mitäs jos tehtäisiinkin niin että myydään tämä maa kesämökki - ekotila - turisti tms. käyttöön ja muutetaan koko porukka niillä rahoilla etelään.
Voidaan käydä täällä kesäisin kuin karjalaturistit.

Tämän luvun Jyrki Katainen kertoi juuri muutama päivä sitten TV:ssä.
Tarvitaan tietty muutakin kuin asennemuutos. Vuokra-asuntoja ennennäkemättömällä vauhdilla tarjolle jne. jne.
Nimittäin on jo vähän kiire...

Näemme jo ensivaiheita sosiaalisen vuorovaikutuksemme täydellisestä uudelleenjäsentymisestä kun talouskriisi paljastaa harhakuvat ja pelon vanhojen vuorovaikutustapojemme ytimessä.
Tietoisuustaso tulee kohoamaan 10 vuodessa monilla sinne 1800 DNA strandiin, joidenkin osalla se tulee olemaan 3000 strandia. Jotkut voivat yltää 6000, 9000, jopa 15000 strandiin. Täysitietoisuus tulee olemaan harvoilla 36000 strandia. Näihin strandeihin vaikuttaa paljolti se, mitä juurirodun geenistöä kukin kantaa. Kaikkeen on auttanut geenien sekoittuminen. Uudet lapset, joita tulevina vuosina syntyy monilla on lähtöasetelma jo varsin korkea.
Ja kun rotugeenistö sekoittuu antaa se kiihtyvyyttä tietoisuuskohoamiselle. Nyt ravistellaan pois suuria rasitteita, joita ihmiseen on oltu taltioitu.

Suomi tarvitsee siis vuoteen 2020 mennessä 1,8 milj. työikäistä maahanmuuttajaa. Kuitenkin työikäisten väheneminen tulee aloitusviestin mukaan olemaan tasolla 25000/vuosi. 10*25 000=250000, ei 1,8 miljoonaa. Miten ihmeessä näitä lukuja taas lasketaan, ja mihin nuo reilut 1,5 miljoonaa ylimääräistä pistetään töihin?

Gradientti
Suomi tarvitsee siis vuoteen 2020 mennessä 1,8 milj. työikäistä maahanmuuttajaa. Kuitenkin työikäisten väheneminen tulee aloitusviestin mukaan olemaan tasolla 25000/vuosi. 10*25 000=250000, ei 1,8 miljoonaa. Miten ihmeessä näitä lukuja taas lasketaan ja mihin nuo 1,5 miljoonaa ylimääräistä pistetään töihin?Tuo luku on varmaan saatu laskemalla niin, että 250 000 tekee töitä. 50 000 voidaan ottaa kelaan lisäksi tukia laskemaan. Maahanmuuttajien työllistyminenhän on tunnetusti hankalaa.

Otetaan 100 miljoonaa vaan. Eiköhän siitä löydy sitten se tarvittava työvoimakin. Niin ja otetaan nimenomaan kielitaidottomia ja kouluttamattomia ihmisiä. Saadaan koulutuspuolellekin tarvetta uudelle työvoimalle.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30458
Liittynyt16.3.2005
Ding Ding
Mikä maa olisi valmis luovuttamaan meille kaksi miljoonaa valmiiksi koulutettua ja parhaassa työiässä olevaa ihmistä? Mielellään suomenkielentaitoisia. Otetaan pois minun puolestani. Suoraan töihin tietysti.Aika harva maa rajoittaa kansalaistensa ulosmuuttoa, joten valtioiden välille tuskin tulee ongelma. Se sen sijaan on ongelma, että millä saadaan se koulutettu ja pätevä tyyppi henkilökohtaisella tasolla valitsemaan Keski-Euroopan sijaan Suomi, jossa tienaa vähemmän, verotetaan ja holhotaan enemmän, kaikki on kalliimpaa, ilmasto on perseestä, kansa on rasistisempaa ja niin edelleen. Noin äkkiseltään ei mieleen tule ainoatakaan faktaa, jossa Suomi olisi parempi. Luonnonrauha ja matala väentiheyskin useammin kai ahdistaa kuin miellyttää miljoonakaupungeista lähteneitä väkivilinään tottuneita maahanmuuttajia.

Kyllä se nyt jo on nähty, että Suomeen tulee aines, joka ei minnekään muualle kelpaa. Ensisijaisesti ihmiset haluavat jenkkeihin, jos ei sinne pääse, sitten Keski-Eurooppaan. Suomi on se vihonviimeinen vaihtoehto. Enkä minä usko, että tuota muutetaan millään markkinapropagandalla. Suomessa pitäisi tosiaan olla tarjolla enemmän kuin muualla, mutta mistä me rahat siihen revimme. On maamme köyhä, siksi jää - ainakin kunnes laattatektoniikka kuljettaa sen hieman inhimillisemmille leveysasteille. Mutta silloin tämän maankamaran asukit tuskin ovat muutamaan kymmeneen vuosimiljoonaan kutsuneet itseään suomalaisiksi.

En minä tuohon yritysten ahneudessaan rummuttamaan työvoimapulaankaan usko. Työttömiä on pilvin pimein, eikä kukaan halua heitä töihin. Pulaa on vain kehitysmaatyyppisestä orjatyövoimasta, joka mukisematta raataa euroja herransa taskuun 14 tuntia päivässä minimipalkalla. Sitä puutetta korjaamalla yhteiskunta ei parane, se on varmaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat